Kızlar cok kotuyum dualara ihtiyacım var..

Görümcem de ayni senin gibi ayagni burktu. Cok gecmis olsun. Oda baska sebebten dolayi sezeryan oldu, ama şükür herseyi iyi atlatti. Pozitif düşünmeye calism bebegin iyi şükür
Insallah ınanın durup durup aglıyorum moralim ıyıce coktü birde kadın doguma gonderdıler ordada gordugum seyler benı daha cok korkuttu.

Allah yardimcin olsun arkadaşım bebegini sağ salim kucagina alır bir an once de ayaga kalkarsin inşallah....hem kiriksa bile korkma sezeryandan, bende oldum epidural sezeryan hemde keyfi oldum resmen, 3 güne kalktım, iyi düşün iyi olsun.
Amin Insallah ama ayagni da dize kadar koca bı alçı yanımda biri olmadan hareket edemiyorum. Resmen muhtacım bebegime dogsa nasıl yapıcam :(

Rontgen celik yelekle falan cekilemiyor muydu acaba?
Benim de elimde kirik varmis ama etraf kirik olsa duramazsin dedigi icin ciddiye almamistim, cok da baait bir hareket yapmistim. Sonradan agrisi ve sisligi gecmeyince ogrendim ki kirik, ameliyat sureci derken isler uzadi. Cabuk iyilessin diye paca icirmislersi bana her gun:KK43:
Evet varmıs celık yelek ama hıc bı doktor arkasında durmadı. Riske atmamak ıcın bana bıraktılar haliyle bende bunu bile bile kabul edemezdim. Doktorun soyledıgı bin kısıye zarar vermez gelir sızı bulur sonradan bebekte bısey cıkar. Bende mecbur bu halde katlanıyorum.

Çok geçmiş olsun sağ sağlim hayırlı Doğumun olsun inşallah

Ikı hastaneye gittim ama hamilelik olduğu ıcın rontgende cekmıyorlar vede ne olduğu anlasılamıyor, ama ayağım baya baya şiş olduğu ıcın alçı takıldı kırık olduğunu sanmıyorum ama cidden cok zorlanıyorum.

Evet burkuldugunda cok sisiyor. Olay oldugunda hemen buz konuldumu?

Kendini negatife sartlandirma. Bol bol fotograf cek mesela, ilerde baktiginda gülmen gelir hatta. Nasil macerali son haftalar gecirmisim dersin icten. Cok daha kötü seyler olabilirdi, ama bak bebekte iyi, sende iyisin. "Ben bunu yapabilirim" de kendine. Degneklerini al, mutfaga git mesela. Hic degilse ortamin degisir. Pyjama degil ama baska konforlu kiyafet giy.

Bunun altindan kalkacaksin canim. Hic kendini kötü his etme.

Ve gerekirse evet, 3üncü hastaneye git agri devam ederse. Ve dogum doktorunada danis, röntgen bebegi ne kadar etkiler? Hani bide artisi, eksisi konusulmasi lazim. Röntgen eger bu dönemi daha rahat altlatmani, doguma daha rahat gitmeni saglayacaksa, düsünülebilir.

Back
X