kızlar çok kötüyüm yardım edin

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
1 yıldır biriyle borliktrydim evlilik düşünüyorduk yüzük bile taktik ama bazen o kadar çok mutlu olup uçuyordum bazen de o kadar saçma şeyler yasiyordum ki ayrılmak zorunda kaldık beni seviyordu ama öfke problemi vardı beni çok kıskanır di mesajlarımi hep gösterirdim sınıftaki arkadaşım benekli foto paylaşmisti ona bile kızmış ti bağırmisti begendim diye face de bana yazan bi çocuğu gorunce ki ben bana yazma demiştim ona ona rağmen bana hakaret edip kolunu bukmustu onu çok seviyordum bi süre devam ettim iki gün önce ayrıldık ben hala seviyorum ama geri dönüşü yok bi yandan en mantıklı sini yaptım diyorum bi yandan bana okuduğu şiirler yüzüme aşkla bakışı aklıma geliyor çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum

dengesiz insan çok tehlikelidir.
konu sadece kıskançlık olsa bir şekilde birbirinizi tanıdıkça seviye ayarlanır diyebilirdim ..
ama eften püften şeylerle seni azarlayan, hakaret eden ve en kötüsü şiddet uygulayan biri asla değişmez..

yani şiddet ve öfke nedeni değişir sadece.. kurtulmuşsun boşver kafa yormaya değmez..

Çok doğru bir karar vermişsin hiç seviyom, ölüyom, bitiyom diye üzülme
Evlendikten sonra evet aşk ta meşk te önemli ama karşılıklı anlayış,saygı,sevgi daha da önemli
Üzülme seni gerçekten çokk seven birisi çıkar karşına

1 yıldır biriyle borliktrydim evlilik düşünüyorduk yüzük bile taktik ama bazen o kadar çok mutlu olup uçuyordum bazen de o kadar saçma şeyler yasiyordum ki ayrılmak zorunda kaldık beni seviyordu ama öfke problemi vardı beni çok kıskanır di mesajlarımi hep gösterirdim sınıftaki arkadaşım benekli foto paylaşmisti ona bile kızmış ti bağırmisti begendim diye face de bana yazan bi çocuğu gorunce ki ben bana yazma demiştim ona ona rağmen bana hakaret edip kolunu bukmustu onu çok seviyordum bi süre devam ettim iki gün önce ayrıldık ben hala seviyorum ama geri dönüşü yok bi yandan en mantıklı sini yaptım diyorum bi yandan bana okuduğu şiirler yüzüme aşkla bakışı aklıma geliyor çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum
ona benzer birini bulursunuz üzülmeyin onunla evlenirsiniz buradaki bayanlar ders almayı bilmiyor

Back
X