- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
Merhaba kızlar aşılama yaptırdım ama tutmadı çok çok üzüldüm duydugumdan beri ağlıyorum ne olacak böyle ben hiç anne olamicakmisim gibi geliyor canım çok yanıyor her şey beni etkiliyor hayatta artık hiç bisey beni mutlu etmiyor tek gücüm eşim o olmasa bugün olurdum üzüntüden gerçi adamı çok üzüyorum olmadı diye ona çok yuklendim garibim sesini çıkar miyor ne olacak benim bu halim çok güçsüz ve mutsuzum ne yapiyim 1 ay bekliyip aşılama yaptırım çok mu erken
(Eşim de hareket düşük hiç bişey kullan miyor ona midem bulanıyor bunu sevmedim diyor içmiyor ben vermesem e vitamini bile içmiyor o yüzden bugün oda çok kızdım herşeyi yapsa olmasa bu kadar uzulmucem rabbim nasip etmedi dicem 2 yilimiz boşa gitti çok üzülüyorum şimdiye kadar kullansaydin belki çok tan olucakti )
(Eşim de hareket düşük hiç bişey kullan miyor ona midem bulanıyor bunu sevmedim diyor içmiyor ben vermesem e vitamini bile içmiyor o yüzden bugün oda çok kızdım herşeyi yapsa olmasa bu kadar uzulmucem rabbim nasip etmedi dicem 2 yilimiz boşa gitti çok üzülüyorum şimdiye kadar kullansaydin belki çok tan olucakti )