Kızlar çok kötüyüm

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Merhaba kızlar aşılama yaptırdım ama tutmadı çok çok üzüldüm duydugumdan beri ağlıyorum ne olacak böyle ben hiç anne olamicakmisim gibi geliyor canım çok yanıyor her şey beni etkiliyor hayatta artık hiç bisey beni mutlu etmiyor tek gücüm eşim o olmasa bugün olurdum üzüntüden gerçi adamı çok üzüyorum olmadı diye ona çok yuklendim garibim sesini çıkar miyor ne olacak benim bu halim çok güçsüz ve mutsuzum ne yapiyim 1 ay bekliyip aşılama yaptırım çok mu erken

(Eşim de hareket düşük hiç bişey kullan miyor ona midem bulanıyor bunu sevmedim diyor içmiyor ben vermesem e vitamini bile içmiyor o yüzden bugün oda çok kızdım herşeyi yapsa olmasa bu kadar uzulmucem rabbim nasip etmedi dicem 2 yilimiz boşa gitti çok üzülüyorum şimdiye kadar kullansaydin belki çok tan olucakti )

Allah sabir versin Canım, seni çok iyi anlıyorum.. Bende 2sene 4ay oldu hala hamile kalamadimm..
Sen kac senedir istiyorsun? Kac yasindasin? Hangi tedavi süreclerinden gectin

aşılama hakkında bilgim yok.
ama iki yıl çok uzun bir süre değil.
ilk önce moral verin kendinize.
eşinizle destek olun birbirinize.
inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlariniz olur. amin.
bu arada bir tanıdığım iki yıl sonra tüp bebekle ikiz bebeği oldu.
2 aylıkken ikizler tekrar hamile kaldı doğal yolla.
bir bebeği daha oldu.
çocuklar 5 yaşını doldurmadan tekrar hamile kaldı.
velhasıl 4 çocuğu var şimdi:))
umudunuzu kaybetmeyin ve güzel dualar edin.tedavinizi aksatmayin.
umarım en yakın zamanda anne olursunuz.

Allah sabir versin Canım, seni çok iyi anlıyorum.. Bende 2sene 4ay oldu hala hamile kalamadimm..
Canım 2 buçuk oldu bizimde iki boş gebelik yaşadım 6 ay oldu sonuncu su 27 yaşındayım o mutlu günü görünce daha çok istiyor insan

Canım 2 buçuk oldu bizimde iki boş gebelik yaşadım 6 ay oldu sonuncu su 27 yaşındayım o mutlu günü görünce daha çok istiyor insan

Süre yaş bunlar rakamlar canım şöyle düşün olacak ama zamanı var bunu erken bir döneme almak için maneviyatını güçlendir kimisinin 1 ayda kiminin 10 yılda rabbim yardımcın olsun hepimizin beklemek zor ama sonu güzel olsun inşallah

Allahım bizede böyle mucizeler nasip etsin inşallah insan üzülüyor yapmicam uzulmucm takmicam diyorum sonra yine orda buluyorum kendimi

Allahım bizede böyle mucizeler nasip etsin inşallah insan üzülüyor yapmicam uzulmucm takmicam diyorum sonra yine orda buluyorum kendimi
umudunuzu kaybetmeyin zor olsada.
hayirlisini isteyin.
biliyorum söylemesi kolay ama herşey insanlar için.
evlat imtihandir, varlığı da yokluğu da.
sabredin.
inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlariniz olur.
Allah gönlünüze göre versin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…