• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kötüyüm :(

badem344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
Hayırlı sabahlar güzel günler diliyorum herkese öncelikle... Kızlar bişi soracağım iki yaş oğlum var yani daha yeni girdi iki yaşına bir iki günlüğüne biyere gittik eşimle dalgınlıktan ilaç almayı unuttum ben bişi olmaz falan dedim demez olaydım :( bu aralar kırgınlığım var tam Mart 19 da korunmasız ilişki oldu ve tamda yumurtlamaya denk gelmiş kırgınlık halsizlik hafif ateş ara sıra kasıklarımda ağrılar oluyor sanki bıçak saplanır gibi bişey batarmış gibi oluyor adetime daha 8 gün var bilen varmı hamilelik olabilirmi?

Varmı bu belirtileri yaşayan hamilelik başlarında canlarım test yapsam çıkarmı

Bu arada oğlumda asla hiçbir belirtim olmamıştı gecikince test yapmasam anlamazdım bile çok rahattım

Canım bu belirtiler adet geçikince yada idrar yolu enfeksiyonu falan olduğundada olabilir üşütmüş olabilirsin. Hamile olup olmadığını bu belirtilerden anlayamazsın test yap erken gebelik testinde belli olur 👍

Canım bu belirtiler adet geçikince yada idrar yolu enfeksiyonu falan olduğundada olabilir üşütmüş olabilirsin. Hamile olup olmadığını bu belirtilerden anlayamazsın test yap erken gebelik testinde belli olur 👍
Erken değilde kaset test almıştım onda çıkarmı yapsam :(

Her gün aynı konuyu açınca ne olmasını umuryorsun? Test yap kan ver öğren
Hergün derken 😑 ben önceden açmıştım baya oluyor 😕 testleri aldım fakat eminn değilim çıkıp çıkmiycandan yaşayanlar varmı merak ediyorum bu durumu neden rahatsız oluyorsunuz ki

Hergün derken 😑 ben önceden açmıştım baya oluyor 😕 testleri aldım fakat eminn değilim çıkıp çıkmiycandan yaşayanlar varmı merak ediyorum bu durumu neden rahatsız oluyorsunuz ki
çünkü belirtilerle asla hamile olup olmadığınız anlaşılmaz. Belirtiniz normal regl, idrar yolu enf, ya da hamileliktende olabilir. ben hiçbir belirti yaşamadım. test yapmadan kan vermeden belirtinizi yazıp hamile miyim diye sorarak öğrenmeniz mümkün değil. kaset testte çıkmaz bir ihtimal erken gebelik testlerinde çıkabilir.

Adete 8 gün varken erken gebeliklerde de çıkmaz sanırım. İlişki üstünden ortalama 12-14 gün geçmesi gerek yoksa testlerde çıkmıyor. Deneyimlediğim için eminim. İlk görüşümde çok çok silikken 17ydi değerim 13. Gün.

Ayrıca ateş yanma falan hamilelik belirtisi olmaz. Bunlar enfeksiyon belirtisi. Kasık ağrısı belki ama enfeksiyonda da olabilir. Özetle bekleyin adet gününüzü. Eğer pozitif değilse ve şikayetleriniz devam ediyorsa doktora görünün enfeksiyonunuz olabilir.

Hayırlı sabahlar güzel günler diliyorum herkese öncelikle... Kızlar bişi soracağım iki yaş oğlum var yani daha yeni girdi iki yaşına bir iki günlüğüne biyere gittik eşimle dalgınlıktan ilaç almayı unuttum ben bişi olmaz falan dedim demez olaydım :( bu aralar kırgınlığım var tam Mart 19 da korunmasız ilişki oldu ve tamda yumurtlamaya denk gelmiş kırgınlık halsizlik hafif ateş ara sıra kasıklarımda ağrılar oluyor sanki bıçak saplanır gibi bişey batarmış gibi oluyor adetime daha 8 gün var bilen varmı hamilelik olabilirmi?
Son adet tarihim 2 marttı 23 martta kanda beta 17.71 çıktı yani adetime 11 gün vardı bi kan testi yaptırın derim ama eğer yaptırma gibi bir şansınız yoksa testi deneyin ben 25 öartta normal gebelik testi yaptım silik çıktı erken gebelik testi değildi

Son adet tarihim 2 marttı 23 martta kanda beta 17.71 çıktı yani adetime 11 gün vardı bi kan testi yaptırın derim ama eğer yaptırma gibi bir şansınız yoksa testi deneyin ben 25 öartta normal gebelik testi yaptım silik çıktı erken gebelik testi değildi
Çok teşekkür ederim evde test yapıp sonuca göre kan vereceğim ☺️

Yaptım sabah yapmadım ama akşam az önce yani negatif çıktı sabah birdaha bakacağım

Yaptım sabah yapmadım ama akşam az önce yani negatif çıktı sabah birdaha bakacağım
Bende seninle aynı durumdayım şuan benimde iki kızım var biri 5 biride 2 yaş benimde şuan 8 günüm var test yaptım silik çıktı inşAllah kuruma çizgisidir yada yanlıştır Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın isteyenlere nasip etsin inşAllah 🤲 testim bu şekilde çıktı tekrarlamadım haftaya pazartesi yaparım tekrar artık

Eklentiler

• IMG_2893.webp
    IMG_2893.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 35
Yani kasık belirtileri bende de oldu. Ama siz düzenli regl oluyorsanız ve yumurtlama tarihinizi biliyorsanız orası ayrı. Bazı kisilerde geç yumurtlama vs olabiliyor. Yani bu durumda tek çözüm reglinizin gecikmesini bekleyip test yapmanız

Bende seninle aynı durumdayım şuan benimde iki kızım var biri 5 biride 2 yaş benimde şuan 8 günüm var test yaptım silik çıktı inşAllah kuruma çizgisidir yada yanlıştır Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın isteyenlere nasip etsin inşAllah 🤲 testim bu şekilde çıktı tekrarlamadım haftaya pazartesi yaparım tekrar artık
Ben silik bir çizgi görüyorum. Hayırlısı olsun diyelim

Ben evde yapılan testlere inanmıyorum. Ben kendimde hissettim daha önce olmayan şeyler oldu. İki test almıştım. Birini adetten üç gün önce diğerini bir gün önce yaptım negatif çıktı en ufak gölge dahi yoktu. Bir hafta sonra kan verince öğrendim. Adet gecikmesini bekleseniz daha iyi

Ben evde yapılan testlere inanmıyorum. Ben kendimde hissettim daha önce olmayan şeyler oldu. İki test almıştım. Birini adetten üç gün önce diğerini bir gün önce yaptım negatif çıktı en ufak gölge dahi yoktu. Bir hafta sonra kan verince öğrendim. Adet gecikmesini i
İlk kızım 7 yıl sonra dünyaya geldi denemediğim şey kalmadı ikinci kızıma sütten kestikten sonra hamile kaldım istiyordum çünkü ama bu olursa sürpriz ve çok zor olucak

Back
X