• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kötüyüm :(

Bende seninle aynı durumdayım şuan benimde iki kızım var biri 5 biride 2 yaş benimde şuan 8 günüm var test yaptım silik çıktı inşAllah kuruma çizgisidir yada yanlıştır Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın isteyenlere nasip etsin inşAllah 🤲 testim bu şekilde çıktı tekrarlamadım haftaya pazartesi yaparım tekrar artık
Amin canım herşey gönlünce olsun sabahmı yaptın akşammı az önce yaptım ben dayanamadım sabah, tekrar yapacağım

Ben evde yapılan testlere inanmıyorum. Ben kendimde hissettim daha önce olmayan şeyler oldu. İki test almıştım. Birini adetten üç gün önce diğerini bir gün önce yaptım negatif çıktı en ufak gölge dahi yoktu. Bir hafta sonra kan verince öğrendim. Adet gecikmesini bekleseniz daha iyi
Ben oğlumda hiçbir bekirtim yoktu 3 gün geciktim pozitif çıktı inanmadık çünkü iki sene olmadı bir test daha alıp o da pozitif çıkınca gittik sağlıkocağına kan verdim degerim 1500 üstüydü

Silik çizgi yok öyle mi? Ben de akşam yapmıştım sabah yapmamıştım
A78A4B5C-2463-4616-83BF-3D3C82402C02.webp

Ben oğlumda hiçbir bekirtim yoktu 3 gün geciktim pozitif çıktı inanmadık çünkü iki sene olmadı bir test daha alıp o da pozitif çıkınca gittik sağlıkocağına kan verdim degerim 1500 üstüydü
sabah tekrar deneme istersen birkaç gün bekle negatif çıkarsa zaten yoktur canım

Benmde iki kızmda belirtim yoktu bundada bebiş varsa olmaz sadece şüphe ve rüyalara dayanarak test yaptım

İlk kızım 7 yıl sonra dünyaya geldi denemediğim şey kalmadı ikinci kızıma sütten kestikten sonra hamile kaldım istiyordum çünkü ama bu olursa sürpriz ve çok zor olucak
Allah kalbinize göre versin.🤲

Back
X