• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
günaydın kızlar ben daha öncede konular açmıştım nişanlım ile 7 yıldır tanışıyoruz ve bu subat ayında nişanlandık ama nişandan sonra bana soğukluk oldu bıkmaktan korktum ve psikolojik destek aldım onu çok üzdüm nişanı atcamı bile söledim ve hep bana destek oldu.sevgisi kesinlikle azalmadı.ikimizde 24 yasındayız o bikaç ay içerisinde askere gidecek uzun dönem yalnız bugün bir haber bizi çok üzdü.sol yumurtalığında kitle çıkmış dr kötü huylu değil gibi ama bakacaz demiş.çok kötüydü öğleden sonra tahlil verecek.ağlamaklı bir vaziyetteydi.ben ne yapcam nasıl bir hastalık bilgim yok çok üzülüyorum başına gelen varmı

hiç bi bilgim yok canım ama sakin ol bence
tahlilin sonucunu bekleyin inş kötü bişey değildir

çok geçmiş olsun..merak etme kötü huylu değil dediğine göre üzülecek birşey yok.bazen insan vücudu sıkıntıdan üzüntüden tümör üretebiliyor benim vücudum üretmeye müsait her sıkıntımda biryerimde kitle çıkıyor birkere büyük opersyon geçirdim... ya ameliyat derler yada ilaçla tedavi ederler yada hiçbirşey kullanmadan bekletirler bazen kitle çıkıp sonrasında yok oluyormuş elbetteki yumurtalıkta olması insanın canını çok sıkıyor iyice araştırın doktorunuzu ameliyat denirse bazı doktorlar hemen iş bitsin uğraşmayayım diye kitleyle beraber yumurtalığı alıyor hemen ama bazıları her yerini sarsada kitle yumurtalıa zarar vermeden kitleyi temizliyor ..Allah acil şifalar sağlık sıhhat versin moraliniz birbirinize desteğiniz olsun bu zamanlarda moral vermek,destek olmak çok çoooook önemli..

sevginizi sorgulayın eğer ona birşey olursa ne hissedersiniz onu düşünün..bazen insanlar iş resmiyete biince ürküyor çekiniyor ve hemen kabuğuna kapanıyor birde nişanlınız askere gidecekmiş ya o da sizde sıkıntı yapmıştır ....iyi değerlendirin bu zamanları evlendikten sonra nişanlanma dönemi birdaha gelmeyecek nişanlılığınızın keyfini çıkarmaya çalışın..

saolun kızlar tahlil verdi bugün ve doktor kötü birşeye benzemiyor biraz bekle 15 gün sonra tekrar tahlil ver demiş yazık bütün gece düşünmüş benim bırakmamdan korkmuş çok üzüldüm kızlar allah kimseye vermesin

kötü düşünme cnm kötü bişey olsa 15 gün daha bekletmezler hemen müdahale ederler.

Back
X