kızlar çok kötüyüm:(

avril_dnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
16
0
36
İstanbul
arkadaşlar neden kırızı özel mesajlar atıyorsunuz ben size ne yaptımki .içimi dökmek hayatımdan geçenleri anlatmak suçmudur bu saçmalık niye???????????? neden dir bu .size güvendim saolsun çok güzel cevaplayanlar oldu ama bana kırıcı neden mesaj atıyorsunuz .kelimelere ifadelere sığmıyor acım zaten neden yaşayan ölü olmuşum zaten.sadece yazıklar olsun şikayet etmeye bile deymez bazılarınıızı.beddua etmeye bile deymez.erkek kısmını anlıyorum erkeklerden korkulur ama gel görki kadının fesatından herşeyden korkulurmuş gerçekden .

Son düzenleme:
arkadaşlar ablalarım kardeşlerim çok çok uzun oldu ama en ınce ayrtısına kadar anlattım .ağlamakdan gözlerim şişti 2 haftada 4kılo vermişim yemeden içmeden kesildim .:'(

hepsini okudum canım.
tabiki de unutman gerektiğini sen de biliyorsun. bir kere bu çocuk pek tekin değil. bıçakla kendini kesmesi, şiddet yanlısı hareketleri v.s
bak sanada demiş bu iş olmaz diye.
bence kendi yoluna devam etmelisin artık. takılıp kalma.
seninki şuanda platonik bir şey. ulaşamadığın için böylesin. ama bu çocuktan sana hayır gelmez. bir an önce uzaklaş.
aynı sınıfta olmanız kötü olmuş. görmesen daha iyi olucaktı aslında. ama dediğim gibi canımm hayatını mahfetmeyip seni beğenen iyi akıllı birine şans ver.

Canım benim başkasını seven bi insandan ne bekleyebilirsin ki..
Üstelik sana baktıkça sevdiği kızı görüyormuş..

bu yaziyi okudum ya, once kendimi tebrik ediyorum :)))
senin durumuna gelince, cocuk ilginc biri cidden. Ama dikkat et fazla tanimiyorsun.
Bence sen artik cocuga hic ama hic yuz verme. Cunku diyecegini demissin, onun adimini beklemen lazim. Her gordugunde uzak dur bakma bile okula geldiginde, o yokmus gibi davran ortamdan kac. Sana niye kaciyorsun derse de sen demistin ya de. Bu cocuk biraz gizemi oyunu seviyor belli. Boyle cocuklar da pesinden kosturacak kiz severler. Bence sen artik o yokmus gibi davran, cildiracak seninle konusacak mutlaka ;)

Bence onun gizemli halleri seni etkilemiş ama kesnlikle güvenilir biri değil ve ayrıca seni sevmiyor biran önce unutmaya bak..

Canım üniversite okuyan kızsın, Allah akıl fikir vermiş, sence ne kadar "akıllıca" böyle psikopat insanlara takılmak???? Kusura bakma sert oldu ama nacizane fikrim budur. Sence böyle bir insanla sağlıklı bir ilişki kurulur mu Allah aşkına bir otur düşün. Adam hapislere girmiş çıkmış, kendisine zarar veren, belki de madde kullanıcısı bi tip.. O bıçakladığı adamların ipsiz sapsız tipler olması onları bıçaklamış olmasını haklı mı kılar?? Hangi normal insan adam bıçaklayıp hapse girer de oradan hayatı kaymadan çıkabilir sence???????? Çok mu aradın bu adamı canım sen, mumla mı aradın?? Hiç mi eli yüzü düzgün aklı başında efendi gibi okuyan bir çocuk yok koskoca üniversitede de bunu buldun?? Anlattıklarını ciddiye alıp sonuna kadar okudum ama pişman oldum. Benim sana sorduklarımı sen kendine hiç mi sormadın??? Adam cebinde bıçakla gezip göğsünü kesiyor ya normal mi bu??? Sevilir mi bu adam??? Bu soruları hiç mi sormadın kendine?? Böyle psikopat tavırlı bir adamın bir sonrasında bıçağı kimin karnına saplayacağı ne belli? Şimdi ne demeli sana? Omuzları genişmiş, çok yakışıklıymış haklısın o zaman işve cilve yap da aklını başından al, sonra da koluna takıp babana damat diye götür mü diyelim sana.. Hangi konuda akıl fikir bekliyorsun ki? ABES!

gerçekden bende farkındayım tekin biri olmadığını .gece gece benı ne hale getirdi .1 aydır çektiklerimi bı ben bılıyorum bide Allah :( sankı yıllarca berabermişimde ayrılmışım gibi.hayat umrunda değil bunun ..kollarında öyle jilet izi falan yokdu çok dikkat etmiştim kesik bile yokdu .göğsünü kesmiş sadece.gerçekden 4 sene nasıl geçecek :( ilk görüşte çok hoşlandım içim gitmişti o gizemli oluşuda beni ona daha çok bağladı ..çok teşekkür ederim zahmet edip okumanıza gözlerinize sağlık .:(:(

gerçekden bende farkındayım tekin biri olmadığını .gece gece benı ne hale getirdi .1 aydır çektiklerimi bı ben bılıyorum bide Allah :( sankı yıllarca berabermişimde ayrılmışım gibi.hayat umrunda değil bunun ..kollarında öyle jilet izi falan yokdu çok dikkat etmiştim kesik bile yokdu .göğsünü kesmiş sadece.gerçekden 4 sene nasıl geçecek :( ilk görüşte çok hoşlandım içim gitmişti o gizemli oluşuda beni ona daha çok bağladı ..çok teşekkür ederim zahmet edip okumanıza gözlerinize sağlık .:(:(

kendini yıpratma canımm... bir şekilde atarsın. dediğim gibi seni isteyen beğenen kıymetini bilicek birine şans verr. zaman herşeyin ilacıdır.
kesinlikle uzak durr.

Canım üniversite okuyan kızsın, Allah akıl fikir vermiş, sence ne kadar "akıllıca" böyle psikopat insanlara takılmak???? Kusura bakma sert oldu ama nacizane fikrim budur. Sence böyle bir insanla sağlıklı bir ilişki kurulur mu Allah aşkına bir otur düşün. Adam hapislere girmiş çıkmış, kendisine zarar veren, belki de madde kullanıcısı bi tip.. O bıçakladığı adamların ipsiz sapsız tipler olması onları bıçaklamış olmasını haklı mı kılar?? Hangi normal insan adam bıçaklayıp hapse girer de oradan hayatı kaymadan çıkabilir sence???????? Çok mu aradın bu adamı canım sen, mumla mı aradın?? Hiç mi eli yüzü düzgün aklı başında efendi gibi okuyan bir çocuk yok koskoca üniversitede de bunu buldun?? Anlattıklarını ciddiye alıp sonuna kadar okudum ama pişman oldum. Benim sana sorduklarımı sen kendine hiç mi sormadın??? Adam cebinde bıçakla gezip göğsünü kesiyor ya normal mi bu??? Sevilir mi bu adam??? Bu soruları hiç mi sormadın kendine?? Böyle psikopat tavırlı bir adamın bir sonrasında bıçağı kimin karnına saplayacağı ne belli? Şimdi ne demeli sana? Omuzları genişmiş, çok yakışıklıymış haklısın o zaman işve cilve yap da aklını başından al, sonra da koluna takıp babana damat diye götür mü diyelim sana.. Hangi konuda akıl fikir bekliyorsun ki? ABES!

bizim yakınlığımız olmadı bana yaklaşmadı bile .kendıme çok sordum defalarca sordum .arkadaşlarıma bile anlatamadım ...sızın söylediklerinizi aynen düşündüm kendımı suçladım ama elıme hıcbısey geçmedi .çok yakışıklı demedim ayrıcaki :( omuzları geniş dediğim yapılı yanı konu icabı üstüme dogru gelince dedim ...sadece benim istediğim kafamdan nasıl sılıp atıcam bu sürecte.o bana yaklaşmaz uraşmaz emınım selam bile vermez.ama 4 sene yuzune baka baka nasıl olurum bu konuda çıkar yolu beklıyorum sizden sadece bu .anlatmak istediğim onu nasıl ayartırım değil ltfen yanlış anlamayın arkadaşlar.dedimya 4 sene için ne yapmam gerekıyor .ilk defa böyle oldum .size güvendim herşeyi anlattım eksiksiz:(

dikkat et lütfen...çok sevmişsin ama amalar çok.tekin değil olmaz demiş sıkma canını..desemde aşık olmuşsun.ben 3 yıllık evliyim ve eşimden önce 4 yıl biriyle çıkmıştım ve çok basitçe benle çıkarken evlendi.acını okadar içten anlıyorumki.konu farklıda olsa acı hep aynı acı amaa.inan dünyada sadece o yok ve sen yazmışsın pek tekin değil.her adımında sonunu düşün derim.vee öyle biri çıkıyoki karşına pehhh oda kimmiş çok mutluyum diyebiliyosun arkadaşım.sakin ol canını sıkma iyi şeyleriaileni düşün.bilmiyorum başka şeylerle uğraş...sonradan haberdar et bizide durumundan

aman haaaa..kesinlikle mutlak ve mutlak uzak durman gerekn bir kişilik..
gözleri kırmızı(madde kullandığını düşünüyorum) bıçak taşıyor,kendini kesiyor..:20::20:

ailen seni okuman için göndermiş hemde 2 yılını silmişsin tekrar başlamışsın..
derslerine bakmalısın..arkadaşlarını temiz kişilikler arasından seç..

hemen mesafeni koy,görünce yolunu değiştir, ne yaparsan yap..
kilo neden veriyorsun anlamadım:20:..
saçma sapan, tanımadığın gizemli birine aşık olduğun için mi?

toparlan ve kendine gel,ilk düşüncen istikbalin okulun olsun canım..

kendini yıpratma canımm... bir şekilde atarsın. dediğim gibi seni isteyen beğenen kıymetini bilicek birine şans verr. zaman herşeyin ilacıdır.
kesinlikle uzak durr.

tugcecim okula geleli 2 kere ilişkim oldu biri 1 ay sürdü ilişki bile değildi o cocuk benım ev arkadaşımla aldattı yağ çekti yalakalık etti çıkktık aldattı .diğer 5 aylık cıktıgım cocukda aynıydı öve öve bıtıremezdı benı ama aramızdaki geçen yakınlaşmaları utanarak söyluyorum öpüşme falan erkek arkadaşlarına anlatıp anlatıp durmuş böyle bi riydi ..:(

tek çıkar yolu canım senin beğenebilceğin, seni beğenen biriyle beraber olup bu adamı unutman.

tugcecim okula geleli 2 kere ilişkim oldu biri 1 ay sürdü ilişki bile değildi o cocuk benım ev arkadaşımla aldattı yağ çekti yalakalık etti çıkktık aldattı .diğer 5 aylık cıktıgım cocukda aynıydı öve öve bıtıremezdı benı ama aramızdaki geçen yakınlaşmaları utanarak söyluyorum öpüşme falan erkek arkadaşlarına anlatıp anlatıp durmuş böyle bi riydi ..:(

demekki canım bundan sonra adımlarını dikkatli atıcaksın.
okuldan olması şart değil, çevrende güvenebilceğin, olgun, aklı başında, okulunu bitirmiş te olabilir biri.
erkeklerin her dediğine inanma sen. hareketlerine bak bundan sonra.
burda paylaşırsın biz sana yardımcı oluruz.

gözleri kırmızı(madde kullandığını düşünüyorum) bıçak taşıyor,kendini kesiyor..:20::20:

yzdıklarınız okadar hoşuma gitti.sanki okurken annesinin ona taviyelerde bulunduğunu düşündüm.ewt bencede ilk düşünmen gereken 2 yılını silip baştan başlaman.ailenin ettiği masraf onların sana olan sevgisi güveni.her ünv birini buluyo.aklını başına al canm nolur.sen işine bak.

çok teşekkür ederim .zaten istesemde sokmaz yanına .ne yaptı bu bana böyle nasıl bu hale düştüm anlamadım :(

7 yıl aynı mahalleden arkadaşı kısmını anlamadım..
bu çocuk yurtta kalmıyor mu?
hangi mahalle ark.var orada?
şehrin yerlisi değil..mahalle ark.nerden çıkıyor?..
ist.sefaköylü demedin mi?oaradan komşu kızıyla nasıl aynı okula denk gelmiş bu psikopat tip..

7 yıl aynı mahalleden arkadaşı kısmını anlamadım..
bu çocuk yurtta kalmıyor mu?
hangi mahalle ark.var orada?
şehrin yerlisi değil..mahalle ark.nerden çıkıyor?..
ist.sefaköylü demedin mi?oaradan komşu kızıyla nasıl aynı okula denk gelmiş bu psikopat tip..
evet .yurtta kalıyordu sonra maddi durumu iyi olduğu için ailesinin değil kensının ev tutmuş bı kac haftadır.çalışıyordu zaten. aynı oturudgu mahlleden arkadaşıda bu üniyi kazanmış .tesadüf:(
dersleri de 80 nin altında dersi yok hem okuyuo hem çalışıo ne ara çalışıyor anlamıyorum .hemde gözleri öyle kırmızı olan cocuk kafam aklım almıyor

Back
X