Canım üniversite okuyan kızsın, Allah akıl fikir vermiş, sence ne kadar "akıllıca" böyle psikopat insanlara takılmak???? Kusura bakma sert oldu ama nacizane fikrim budur. Sence böyle bir insanla sağlıklı bir ilişki kurulur mu Allah aşkına bir otur düşün. Adam hapislere girmiş çıkmış, kendisine zarar veren, belki de madde kullanıcısı bi tip.. O bıçakladığı adamların ipsiz sapsız tipler olması onları bıçaklamış olmasını haklı mı kılar?? Hangi normal insan adam bıçaklayıp hapse girer de oradan hayatı kaymadan çıkabilir sence???????? Çok mu aradın bu adamı canım sen, mumla mı aradın?? Hiç mi eli yüzü düzgün aklı başında efendi gibi okuyan bir çocuk yok koskoca üniversitede de bunu buldun?? Anlattıklarını ciddiye alıp sonuna kadar okudum ama pişman oldum. Benim sana sorduklarımı sen kendine hiç mi sormadın??? Adam cebinde bıçakla gezip göğsünü kesiyor ya normal mi bu??? Sevilir mi bu adam??? Bu soruları hiç mi sormadın kendine?? Böyle psikopat tavırlı bir adamın bir sonrasında bıçağı kimin karnına saplayacağı ne belli? Şimdi ne demeli sana? Omuzları genişmiş, çok yakışıklıymış haklısın o zaman işve cilve yap da aklını başından al, sonra da koluna takıp babana damat diye götür mü diyelim sana.. Hangi konuda akıl fikir bekliyorsun ki? ABES!