kızlar çok kötüyüm :'(

k88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
160
4
26
Ankara
şu an çok kötüyüm nişanlımı bilirsiniz olmaz olasıca ayrıldık ...tel kayıtlarına girdim gce uyudum dedikten sonra sabaha kadar 3 ay boyunca o kızla konuşmuş anneme de gösterdim dökümanları ama nedense bana inanmıyor benden kurtulmak mı istiyor anlamadım şu an çok çok kötüyüm ölmek istiyorum kimsem yok

canım hayırlısı buymuş o zaman.. eğer sen hayatındayken bir başka kızla konuşmuşsa kurtulduğuna dua et.. evlendikten sonra aynı saygısızlığı,terbiyesizliği yapmayacağı ne malum.. sen hiç hiç kendini üzme derim.. Allah senin hakkında hayırlısını versin.. o da vereceği hesabı düşünsün ..

merhabalar.. öncelikle üzülmeyin umuyorumki atlatacaksınız bugünleri..yaşadığınız berbat bişe gerçekten..yalnız anlamadığım bişi var bana inanmıyor diyorsunuz ama benden kurtulmak istiyor yazmışsınız yada ben yanlış anladım anneniz mi böyle düşündüren..bence hala nişanlınıza alternatif sunmayın yada cevap beklemeyin..çok üzgünüm ama bu sahte ilişki bitmeli

şu an çok kötüyüm nişanlımı bilirsiniz olmaz olasıca ayrıldık ...tel kayıtlarına girdim gce uyudum dedikten sonra sabaha kadar 3 ay boyunca o kızla konuşmuş anneme de gösterdim dökümanları ama nedense bana inanmıyor benden kurtulmak mı istiyor anlamadım şu an çok çok kötüyüm ölmek istiyorum kimsem yok

vay eşşolueşşek ! kusura bakmayın. ulan nişanlanmışın ne güzel hala neyin arayışındasın. işte karakteri oturmamş kimlik arayışındaki tipler bunlar. sakın kendi beyin yaşı 3 olan bi herif için üzme, şimdi içinde acı var, duvarlar üstüne üstüne gelir zaman geçmez, inanmak istemezsin gözünle gördüğüne bile, ama nafile yine acıtır bi şekilde. ama biliyomusun... gerçekten geçer.... ve sen sadece gülersin. hamsın pişiyosun yanacaksın. olgunlaşacaksın. sakin ol mantıgı takip et. ölüm mölüm ne böyle bi herif yüzünden mi pehhhhhhhh .... :)

annem bana destek olmuyor ona kızıyorum kızlar kpssye girmedim onun için bi yılım gitti işsizim şimdi aile de destek vermiyor ondan yalnızlığım bile bile beni aldatan adamla evlenemem ya bana uyuyorum mesajı atıp kızla sabah 7 ye kadar konuşmuş bana dedikodu ettik diyor bi de pişkin pişkin her gece dedikodu etmiş gündüzleri de mesajlaşmış beni salak yerine koyuyor ya inanamıyorum

ayrıldık bitti dedim kapattım teli yüzüne bi daha ne mesaj attı ne aradı o da dünden razıymış madem öyle daha sabah bana aşkım diye mesaj atıyordu neden aynı anda iki kişiyi işletiyordu ya erkeklerin hepsi mi böyle :(

defolsun gitsin
hiççç ardına bile bakma canım
kurtulduğuna şükret
sen sonuna kadar haklısın, kim ne düşünür diye merak etme

Konuyu tam olarak bilmiyorum ama sanirim baska birisi var
Var ya alacaksin bunlari evire cevire meydanin ortasinda doveceksin
Milletin duygulariyla oynamak nasil acitiyormus gorsunler:47::47:
Nisanli bir de ya!
Allah hepimizi hayirli insanlarla karsilastirsin

Allah'ın sevgili kuluymuşsun bence arkadaşım. Hiç üzülmeye değmez. Ya evlendikten sonra öğrenseydin daha mı iyi olurdu? Hiç sanmıyorum. Bi zaman üzüleceksin ilk başlarda ama sonrasında takmıcaksın bile. O kendi çukurluğunu göstermiş sana. Yat kalk dua et derim. Rabbim sabrını verecektir emin ol.. Öyle dertler var ki,kendi derdine bakıp " bu da dert miymiş ya" diyeceksin. o yüzden şükrünü elden bırakma.

canım sen nişanlısı doktor olan ve uzakta olan arkadaştın sanırım
hani annende bırakma maddi durumu iyi falan diyordu
hastanedeki hemşirekeler ile görüşüyordu diye konu açmıştın
diğer konunada yazdım ben
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş
o annenede akıllar fikirler versin
hala neyin peşinde
para bu kadar mı gözünü kör etmiş annenizin
allahım senin yar ve yardımcın olsun

Kusura bakma ama ben niye üzüldüğünü niye ölmek istediğini anlamadım değmeyen biri için mi_?? Bence kurtulduğuna henüz nişanlıyken öğrendiğine dua et bi şükür namazı kıl, en azından evlenip öğrenmedin, yerinde olsam hiç üzülmez hayatıma son sürat devam ederim... Tek bir damla gözyaşıma bile layık değil, kendi kaybetti banane derdim...:ssz:

3 ay boyunca konuşmuş ama sadece dertleşmek için??

canım henüz nişanlısınız.kaybedeceğin bişeyin yok, mutlaka ayrıl.

bundan sonra arasada ilgilenme.

gidenin yerine yenisi gelir

Anneniz zihniyetinde koca koca üniversite okuyan arkadaşlarım vardı. Bir gün yurtta sohbet ediyorduk erkeklerden, erkekler değişiklik ararmış, istermiş. O kocasını evine döndürmeye çalışırmış, dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı, yani kendisiymiş! Pes dedim, pes! Bunu duyan zihniyet yapmayacağı yoksa da yapar zaten.

Anneniz sanırım doktor oluşuna, maddi durumuna takılmış. Belkide birazcık her erkek yapar mantığı. Daha yolun başındasın, ayrılman çok çok iyi olmuş kimseye de kulak asma bu konuda, özellikle annene..:ssz:

seni aldatan erkek için ağlamak saçma

üzülüyorsa bırak sürünsün peşinde

yok üzülmüyorsa zaten koşarak uzaklaş .

of bu erkekler.. aynı benim derdime benziyo biraz..gerci biz 1 yıldır çıkyıoduk ama o da beni 2.5ay uyutmus baska biriyle mesajlasıp duruyomus faceden. öğrendiğimde kendini savunamadı bile dogru düzgün arkadascaymıss! hepsi böyle bunların yolunda giden şeyleri mahvetmede üstlerine yok ne kolay geliyo bu erkek milletne anlamıoyrum ben hiç önemi değeri yok yaşanmışlığın daha da pişkin oluyolar..

Okuyunca çok şaşırıyorum ben 5 yıldır evliyim ve çok kıskanç biriyim gereksiz yere çok kıskançlık yaptığım olmuştur yazık eşimde her seferinde gönlümü almaya çalışır bu aldatan erkekler ne kadar pişkin böyle ben düşünemiyorum aldatılsam bi daha yüzüne bakmam insanda biraz kaybetme korkusu olucak böyle sevgi olmaz herşey bu kadar basit olmamalı ipleri ellerine vermeyin kendinizi ağırdan alın üstüne düşmeyin sakın biraz süründürün gerçekten seven adam asla bırakmaz kendini affettirmek için de elinden geleni yapar sakın siz aramayın o da aramıyosa canı cehenneme annen de ayıp etmiş canım ama kendi ailen bile olsa böyle çalışıyo olsan eve para getirsen daha farklı yaklaşırlardı tabii mutlaka çalış kendi hayatını kurmaya çalış ailen bile olsa kimseye muhtaç kalma üzülme yaşadıkların ders olsun yol yakınken bırak gitsin sende daha çok çalışıp kendi hayatına bak canım:)

canım bnm çok üsüldüm gerçekten, allah yardımcın olsun umarım tes samanda düselirsin, şükretki nişanlıyken oldu bu, bu adamın içinde var allah korusun evlendikten sonra çocuğunus olduktan sonra yapsa daha sor olacaktı, sakın dönmeyesin sakın affetmeyesin, allahından bulsun, rabbim karşına kıymetini bilecek birini çıkartır merak etme, allaha emanet ol

Back
X