• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm:(((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
evet kızlar çok kötüyüm ya birisiyle tanıştım ona karşı çok yoğun şeyler hissediyordum zaten ilk adımı ben attım ve konuşmaya başladık ama benim duygularımdan faydalandı kısa zaman içinde evleniriz falan bile dedi sakın seni kimse sevmesin vs. gibi laflar ama beni 2 gün önce arayarak kusura bakma sen dah aiylerine layıksın bana arkadaşlar bulmuş onla evlenicem dedi ya o kadar kötü oldumki napacağmı bilmiyorum sakinleşemiyorum her saniye aklımda onu kaybettiğimemi yanayım yoksa benle dalga geçilmesinemi:5:

üstelik sonunda evlilik var....
ne denirki bacım :)

Cehalet gerçekten çok fena şey. Gençler lütfen aşktan meşkten önce kendinizi donatın; okuyun, araştırın gelişin. Sonra da kendiniz gibi

İnsanlarla yaşayın her ne yaşayacaksanız.

Cehalet gerçekten çok fena şey. Gençler lütfen aşktan meşkten önce kendinizi donatın; okuyun, araştırın gelişin. Sonra da kendiniz gibi

İnsanlarla yaşayın her ne yaşayacaksanız.

saflığımdan işte ne bileyim aklıma gelmediki beni kandıracağı:5:

hümeyraaaa kandırdıda ne yaptı bacım... evet duyguları kandırmak çok çok cı amaaa,zatennn gerektiği ölçülerde sadece bir tanışmaysaaa bu durumm ne diyelimmm bir daha böyle saflıklar yapmaaaa

hümeyraaaa kandırdıda ne yaptı bacım... evet duyguları kandırmak çok çok cı amaaa,zatennn gerektiği ölçülerde sadece bir tanışmaysaaa bu durumm ne diyelimmm bir daha böyle saflıklar yapmaaaa

ya ben ona karşı zaten çok yoğun şeyler hissediyodum böyle yapması çok çok zoruma gitti elimde değil aklımdan çıkmıyor işte

aklından çıkmayan o mu, böyle yapmasımı,,,

evet kızlar çok kötüyüm ya birisiyle tanıştım ona karşı çok yoğun şeyler hissediyordum zaten ilk adımı ben attım ve konuşmaya başladık ama benim duygularımdan faydalandı kısa zaman içinde evleniriz falan bile dedi sakın seni kimse sevmesin vs. gibi laflar ama beni 2 gün önce arayarak kusura bakma sen dah aiylerine layıksın bana arkadaşlar bulmuş onla evlenicem dedi ya o kadar kötü oldumki napacağmı bilmiyorum sakinleşemiyorum her saniye aklımda onu kaybettiğimemi yanayım yoksa benle dalga geçilmesinemi:5:

Kaç yaşındasın ya da ne kadar süredir birlikteydiniz bilmiyorum ama bence hissetmen gerek şey yanmak değil, aksine Allahın seni böyle birinden kurtardığı için şükretmek ve SEVİNMEK.. Ondan çok daha iyileri çıkacak karşına emin ol..

uff be bacımmmm kendini başka şeylere ver azcık bişeyler oku,okuyorsan geliştir kendini ne bilem evdeysen güzel elişiler yap ve birdahasına daha uyanık ol derim... ve arkadaşların dediği gibi öyle birinden kurtulduğun içinde şükrettt :):16:

Okumayla vs ilgisi yok ki. Birisine karşı ilgi duyarsın seversin o kişi sana yalan söyler bazen. Çok kişinin başına gelmiştir bu durum hepsi bir deneyim tecrübe bir sonrakinde daha dikkatli olursun. İş okumakla olsa profların filan hiç kandırılmaması lazım ki haberlerde çıkmıştı bir ünide bölüm dekanını sanalda kandırmış kadın kaç bin dolarını almış. Yani önemli olan insan olmak sen doğru davranmışsan karşındaki kişinin yanlışı kendisini bağlar ve zararı da o çeker kendi yaptığı bu uygunsuz hareketi hep başkasıda bana yapar mı korkusu yaşayacaktır bu bile yeter ona eziyet olarak.

Kaç yaşındasın ya da ne kadar süredir birlikteydiniz bilmiyorum ama bence hissetmen gerek şey yanmak değil, aksine Allahın seni böyle birinden kurtardığı için şükretmek ve SEVİNMEK.. Ondan çok daha iyileri çıkacak karşına emin ol..

25 yaşındayım ama sanki artık kimseyi sevemiycem gibi öyle hissediyorum

uff be bacımmmm kendini başka şeylere ver azcık bişeyler oku,okuyorsan geliştir kendini ne bilem evdeysen güzel elişiler yap ve birdahasına daha uyanık ol derim... ve arkadaşların dediği gibi öyle birinden kurtulduğun içinde şükrettt :):16:

bi işim var bankacıyım ama sevmiyorum mesleğimi

Okumayla vs ilgisi yok ki. Birisine karşı ilgi duyarsın seversin o kişi sana yalan söyler bazen. Çok kişinin başına gelmiştir bu durum hepsi bir deneyim tecrübe bir sonrakinde daha dikkatli olursun. İş okumakla olsa profların filan hiç kandırılmaması lazım ki haberlerde çıkmıştı bir ünide bölüm dekanını sanalda kandırmış kadın kaç bin dolarını almış. Yani önemli olan insan olmak sen doğru davranmışsan karşındaki kişinin yanlışı kendisini bağlar ve zararı da o çeker kendi yaptığı bu uygunsuz hareketi hep başkasıda bana yapar mı korkusu yaşayacaktır bu bile yeter ona eziyet olarak.

çok haklısında gel şu yüreğime anlat:5:

bana arkadaşlar başka bulmuş onunla evlenicem diyen şahsın yaşını çok merak ettim :ssz:

kurtulduğuna şükret şu mübarek günlerde

orası hiçççç belli olmaz olumsuzu şartlama bacım

bi işim var bankacıyım ama sevmiyorum mesleğimi
bankacısın zor bir iş sevmeyi dene :) seveceğin şeylerleee kazancının tadını çıkar bak ozaman işini seversin ;)
ayrıca okuma adına geçen konu kitap oku film seyret mahiyetinde dedim yeni meşgaleler kuruver çünkü gönlüne yazılabilecek en iyi ilaç ZAMANNNN

ZAMAN SADECE ZAMANNN

insan etkilendiği kişinin yalanını dahi görse kendisini doğru olduğuna inandırıyor. aşk deliliktir diye boşuna dememişler (:

dostlarınla zaman geçirmeye bak canım, böyle zamanlada dostlar insanı ayağa kaldırır

Su anda boyle hissetmen o kadar normal ki aksi zaten anormal olurdu.. Tecrubeyle sabittir baskasini seveceksin hem de oyle seveceksin ki gozun baska hicbirseyi gormeyecek.. Sabret, sukret ve bolca dua et canim..

Al sana LAÇKALAŞMIŞ ERKEK modeli :113::113::113::113::113::113:

Ya o arkadaşlardan bende niye yok niye bulmuyor bunlar bana. Bir de aa arkadaşım bulmuş gideyim evleneyim mantığı nasıl bir mantıktır hadi kızı bırakacaksın anladıkta daha orjinal bir bahane bulaydı keşke yani mesela sorun sende bende, ilişkilerden soğudum benden daha iyilerine layıksın filan gibi :)

Back
X