- 1 Kasım 2014
- 58
- 9
- 13
- 31
- Konu Sahibi sumrasumra
Kizlar dun gece acile gittim sancim vardi doktor alttan muayene etti mecburen. Normalde bi kaç defa daha oldum ama bunun kadar acitmadi doktorun herneyse acilmma vakti catima bakti . Carin çok dar acilmanda yok bende panik atak var ve beni muayene ederken atak geçirdim çok kotu oldum bayiliyodum doktor tokat atmasaydi. Carin çok dar buradan bebek cikmaz dedi zaten doktorun da geçtiğimiz çarşamba baktiginda aynisini demişti. Ama pazartesi gel bidaha bakalim dedi hic sanmıyorum değişiklik olacagini sanmıyorum dedi. Dun geceki doktorda beni muayene etti ama sabah kalktigimda hafif bir akinti ama kahverengi onu görünce resmen bayiliyodum çok agladim. Çok korkuyorum napacam bilmiyorum. Kendi doktorumda beni muayene etti ama hic ole bisey olmamisti sizdede oldumu. Birde benim yarin kendi doktoruma kontrolün var ve ben muayene olmak istemiyorum o kadar canim yandiki hala agri var. Doktoruna soylesem zaten catim dar demiştiniz gün verin bana ben muayene olmak istemiyorum çok kötüyüm inaninki sürekli agliyorum pusikolojim bozuldu