kizlar cok kotuyumm:(( allah askina bi bakin

sumrasumra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
58
9
13
31
Kizlar dun gece acile gittim sancim vardi doktor alttan muayene etti mecburen. Normalde bi kaç defa daha oldum ama bunun kadar acitmadi doktorun herneyse acilmma vakti catima bakti . Carin çok dar acilmanda yok bende panik atak var ve beni muayene ederken atak geçirdim çok kotu oldum bayiliyodum doktor tokat atmasaydi. Carin çok dar buradan bebek cikmaz dedi zaten doktorun da geçtiğimiz çarşamba baktiginda aynisini demişti. Ama pazartesi gel bidaha bakalim dedi hic sanmıyorum değişiklik olacagini sanmıyorum dedi. Dun geceki doktorda beni muayene etti ama sabah kalktigimda hafif bir akinti ama kahverengi onu görünce resmen bayiliyodum çok agladim. Çok korkuyorum napacam bilmiyorum. Kendi doktorumda beni muayene etti ama hic ole bisey olmamisti sizdede oldumu. Birde benim yarin kendi doktoruma kontrolün var ve ben muayene olmak istemiyorum o kadar canim yandiki hala agri var. Doktoruna soylesem zaten catim dar demiştiniz gün verin bana ben muayene olmak istemiyorum çok kötüyüm inaninki sürekli agliyorum pusikolojim bozuldu

Off kuzum ya bu sitede bana enn cok benzeyensin..
Zorlama kendini.herkes normal dogum yapack diye bi kural yok.psikolojin bozulursa daha kotu olursun sonra.dr unu dinle.normal diye tutturup bebegine bisi olursa daha cok uzulursun.ben de senden cok farkli degilim bana yapabilirsin diyo ama bebegime bisey olur diyo korkuyorum.
Dua oku canim.oluruna birak bide...

Çok sOTE="ub2406, post: 38314663, member: 601268"]Off kuzum ya bu sitede bana enn cok benzeyensin..
Zorlama kendini.herkes normal dogum yapack diye bi kural yok.psikolojin bozulursa daha kotu olursun sonra.dr unu dinle.normal diye tutturup bebegine bisi olursa daha cok uzulursun.ben de senden cok farkli degilim bana yapabilirsin diyo ama bebegime bisey olur diyo korkuyorum.
Dua oku canim.oluruna birak bide...[/QUOTE]
Cok sağol canim. Ben doktoruna yarin dicem beni muayene etmesin artik dayanamıyorum çünkü pisikolojim alt üst oldu inan. Sezeryandanda korkuyorum normaldende

Cok sağol canim. Ben doktoruna yarin dicem beni muayene etmesin artik dayanamıyorum çünkü pisikolojim alt üst oldu inan. Sezeryandanda korkuyorum normaldende[/QUOTE]
Aynen canim nolcak bilmiyrum.oluruna birakmaya calisiyorum ama uyumak bile zor artikk dusunmektenn
Yarin haberdar et sonucu

Cok sağol canim. Ben doktoruna yarin dicem beni muayene etmesin artik dayanamıyorum çünkü pisikolojim alt üst oldu inan. Sezeryandanda korkuyorum normaldende[/QUOTE]
Cok sağol canim. Ben doktoruna yarin dicem beni muayene etmesin artik dayanamıyorum çünkü pisikolojim alt üst oldu inan. Sezeryandanda korkuyorum normaldende
Aynen canim nolcak bilmiyrum.oluruna birakmaya calisiyorum ama uyumak bile zor artikk dusunmektenn
Yarin haberdar et sonucu[/QUOTE]

Yarin haberdar et sonucu[/QUOTE][/QUOTE]
Edicem muhakkak canm muhakkak senin nasil gidiyo doktorun ne diyo

Catida ust kemik basik ama normal yaparsin diyo hatta israr ediyo.ben cok kararsizim.kotu seyler yasamk istemiyorum.aklim baya bulanik.carsamba randevum var bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…