kızlar çok mide bulantım var yardım edin :((((

Geciyo kizlar biraz daha sabir bende suan 14 haftaligim bulantilar bitti mide yanmasi basladi bebegim icin herseye deger heke buyuyup ultrasonda hareketlerini gorunde bisseyiniz kalmaz :)

Geciyo kizlar biraz daha sabir bende suan 14 haftaligim bulantilar bitti mide yanmasi basladi bebegim icin herseye deger heke buyuyup ultrasonda hareketlerini gorunde bisseyiniz kalmaz :)

inş geçer ya benim 12 . haftam ama mide ağrısı ve mide bulantısı da çektim bu aralar biraz iyiyim Allaha şükürler olsun ..

Kizlar bende ayni sizin gibiydim benim 6 haftaliken bi gun bi kalktim mide bulantim basladi once usuttum sandim fakat gecmeyince anladim.tam 16 haftaya kadar devam etti sanki hic bitmicek gibiydi bende kk surekli careler aradim ama ne yesem cikariyordum.gece gunduz hep yattim dr bana zofran diye bi hap onerdi ilk baslarda korktum bebegime bisey yapar diye ama mecbur kaldim ictim ictigim zamanlar kendime gelip biraz biseler yiyordum ama tam gecmiyordu.sizleri coook iyi anliyorum bende arastirirken care bulamayacagimi biliyodum fakat tek duymak istedigim sey GECECEK mi evet geciyor merak etmeyon sadece sabir hep boyle olmayacaksiniz bulantilarinix gectigi zamadan itibaren sanki yeniden hamile kalmiski bastan baslicaksiniz kizim suan 2.5 aylik ve her seye deger inanin allahim hepinizin yardimcisi olsun

Canim bende 15 haftaligim mideyle ilgili hic bir sikintim kalmadi aksine enerji doldum cok iyiyim cok sukur bu haftadan sonra biraz daha kolay hersey

Allahım bende o günleri bekliyorum :-( eşim yemek yapıyor ben mümkün değil mutfağa giremiyorum ... 6 haftalikken başladı hala devam ediyorum :-( Bebegim için katlanmaktan başka çaremiz yok gibi inş geçecek bu günlerde

İnsana gecmicek gibi geliyo ama inan geciyo az kalmis cnm merak etme cok guzel oluyo sonrasi hayirlisiyla kucagmza aliriz ins

Kizlar bende 5+3 günlük gebeyim mutfak falan gözümde karardi resmen birşey yiyemiyorum.sabahları çok bulaniyor ta ki öğlene kadar hiç geçmiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…