kizlar cok moralim bozuk akil verin

Niye ağlıyosun ki bunun için ya. Sen de karşılık ver. Siyah noktaların bugünlerde beni çok rahatsız ediyor cilt bakımına git. Sen ter mi kokuyosun, yoksa koltukaltını hala jiletle mi alıyosun herkes epilasyona gidiyor artık yuh. Saçların mı yağlı? Göbek yaptın çok saldın, ben kaslı seviyorum eskiden daha fittin gibi gibi. O sende eksik kusur aramaya başlamadan adamın özgüvenini kırıcaksın. Erkekler bunu hakediyor. Çok kaldırmican bi tarafını. Adamı pohpohlarsan sonra seni beğenmemeye başlıyor. Mal bunlar ya cidden. Ben hiç fırsat vermem böyle şeylere. Her seferinde karnının kaslı olmamasını eleştiriyorum mesela. :)

nasıl alıştırırsan öyle gider, keşke en doğal hallerinle de gözükseymişsin ona sen ufak bi makyaj bile yapsan sonralarında, senin olduğundan daha da güzel olduğunu düşünecekti bu sayede

Yahu bu erkekleri hiç anlamıyorum ya evlenince sabah yataktan kalktığındada fönlü saç makyaj falan ister herhalde sinir ne olcak seni seven kalbini sevsin cnm benim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl alıştırırsan öyle gider, keşke en doğal hallerinle de gözükseymişsin ona sen ufak bi makyaj bile yapsan sonralarında, senin olduğundan daha da güzel olduğunu düşünecekti bu sayede
canım ben normlde makyaj yapmayı ozen gostermeyı cok severım yanı bunu sırfff keyıff ıcın bıle yaptıgım olmusturr.Kesinlikle erkek arkdsım bnı begensın dıye yapmyrum ama herzamanda o modda olamıyor insan yani bazen esofmanı üzerime çekip hiçbiyere cıkmayasımda oluyorr.Ama boyle seyler dıllendırlımzkıı ayıp denen bısy varr o sagolsunn aklına gelen dılınden cıkyo

canım napymm yaa regl donemımdeyım bırdee zaten o donemlerde alıngan oluyoruzz malseffkııı bırde oyle bısoz duyunca kendımı cok kotu hıssettım ve basladımm aglamayaa amaa ne aglamaakk rahat kırk dakıka :83: nrmal srtlarda bırı bana anlattsa bende aynısını derdım bunun ıcın aglanırmı evttt artıkk bendee onu asagılayacagımm mademkı o sakk dıye yuzume soylyoo artıkk bendede oylee

canım senı herseyınle sevecek adamı bulmak önemli olan emin ol.

benım mesela eskı ılıskımde aılesı ve o sureklı eleştirirdi yok boyle degılsın,yok soylesin boylesın dıye bende acayıp kötü olurdum.. her seferınde dışarıdan beğenılen bırısı olmama ragmen oyle bır hale gelmiştimki kendımden nefret eder olmuştum ama suankı ılıskımde o kadar mutluyum ve huzurluyumki ve adam kızların cok güzel oldugunu soyleyen bır ülkede yasıypr ama hastaysam yanımda olmadıgı ıcın bsy olursa dıye kamera açıp yattıktırıyor öksürürken ıyy olmuyor vs en kötü halımıde ,en ıyı halımıde o sevıyor mesela benım saçlarım hep boyadır bayadır boyattırmıyorum artık cunku kendı rengı hepsınden güzel ona boyattırmadıgım halımı göstermiştim boyle yapsana dedı ve rengıne asla laf sokmaz mesela ve herkes boya aktıkca kendı saçım cıktıkca ya ne kadar güzel dıyor.. demem oki önce sen karar ver nasıl ve ne olmak ıstedıgıne ona görede yol ver yadaverme ama emın ol senı en kötü halınle bıle prenses hıssettırecek cok adam var.

canım hasta halimide gordu o baktı hatta bana ozaman corbamı yaptıı burnumu bıle sıldıı...Anldıgım kadarıylaaa son altı aydır bn bunun yanına gıderkenn kendıme ozen gostermyrmusum amaa arkdslarımla bulusacgım zamn ozen gosterıyrmusmmm halbukııı yok boyle bırseyy evt bnm normlde saclrım hep roflelıydı ama kendı rengımı bırakıyrum suanda bende asagı ındıkce ombreye donuyor saclarımmm kotu bır goruntu yokkk solaryma gırerım sık sıkk son zamnlarda sadece sacımı yapmyrdumm o daa saclarım yazaaa kadar bıraz dınlensn dıyeee!!!

İlla bakımlı olmak için fön gerekmezki...

Bakımlı olmak makyaj yapmak fön çektirmek mi acaba.... Merak ettim?

Şimdi sürekli ful makyaj yapan birine alışırsan bir gün yapmyaınca gözün alışmaz. bence sen sürekli fön çektirmeyecektin arada çektirecektin en büyük hatan bu.

Ben erkek olsam ilk diyeceğim neden her gün fön çektiriyorsun olurdu. seni doğal görmek isterim olurdu. Ama bu erkek arkadaş seni makyajsız doğal halince görünce pek beğenmemil sanki...

seven insan böyle demez bence.... seven seni doğal beğenir her daim makyaj yapılmaz bence özel günlerde ful makyaj yapılır....

bakımlı olmak temiz ve göze hoş gözükmektir.

Şimdi öncelkle bkımlı olmakla temız olmak benım ıcın aynı sey demek degıl temız olmak zorunda zaten bır ınsan yani bu olmazsa olmazıdır bır ınsanın.Bakımlı olmk keyfı bır durumdur bazısı vardır makyaj yapmaktan haz duyar sever yanı bunu bırısı ıcın degıl kendisi için yapar ben o guruptayım bunu sevdgım ıcın yapyrum baskası ıcın degıl.ikincisi benı daha once cokk kez makyajsız gordu beraber tatıle gıttıkk bu sure zarfında ben hep makyajsızdım.
Ve ben bugunn anladım kii ilşkimizin birazz nefes almya ihtiyacı var son bır kacgundur kı tavırlarındanda benım hsssttıklerımdnde bunu cıkardım ve sanırımm benım artıkkk kendımı ıyıden ıyıye gerı cekme vaktımm gelmısss

Biraz öyle görünüyor ben de makyaj yaparım. Makyajım ruj, rimel ve maskaradır. saçlarım düz olduğu için föne gerek duymam. saçlarımda boyatırım parlak ve temizdir. Benim için bakımlı olmakda kendimi aynada güzel görmektir.
Erkek arkadaşın seni sürekli onunla özenli olmana alıştığı için başkaları ile görüşürken özenli olmanı kıskanmış bence.

En doğrusunu sen bilirsin ne hissediyorsan onu yap..

Ne hissettiğimi bilmiyorumkii çok kırgınımm ve son zamnlardada yanlış tavırları devam edıyorr ama fevri karar vermekte istemiyorum.Çokk ikilem yaşıyorumm son bir kaçgündr ve bu benii çok yoruyor!

söylediklerinize katılıyorum her zaman bakımlı olamazsın o da olamaz bunu anlamalı.. ama bir de erkekler güveninizi kırmak için sizi eleştirip kırıcı olabiliyorlar mesela benim sevgilim bana bir kere dedi ki çok güzelsin ama sürekli sana iltifat edince şımarıyorsun ve beni beğenmiyorsun o yüzden güvenimi kırmaya çalışıyor ama nafile ben çok güzelim :))

aaa benımkıde bıkeree oyledemıstııı taktıkmı yapıyorr bunlarrr ne

Cnm bnde 1 yada 2 kere byle bise yasmstm ama bnde ona yaptm snra ocumu aldm. Ama cok tkma yaa seni begenn bgnir bgnmeyen yol alsn insan hep bakmli olamaz insaniz yani soncta o kndne bksn sende ona ayni sklde dvran birgun

Cnm bnde 1 yada 2 kere byle bise yasmstm ama bnde ona yaptm snra ocumu aldm. Ama cok tkma yaa seni begenn bgnir bgnmeyen yol alsn insan hep bakmli olamaz insaniz yani soncta o kndne bksn sende ona ayni sklde dvran birgun
aynn bende aynsnı bırgun ypcgım ona ama bıraz unutsun oylee

selam kızlar. Ben konu açıcak yer bulamadm. Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum. Ama çok skntıdayım. 3 yıldır devam eden bir birlikteliğim var. Ve ben çok kıskancım. Obsesif komplisif bozukluk ya takıntı hastasıyım. Herşeyi çok takıyorum. Sevgilimi çok kıskanıyorum. Nefes aldırmıyorm. Farkındayım ve canım cok yanıyo. Bu yüzden az önce tartıstık daha. O 5. Sınıf ünide. Ben 2. Erasmusla yurtdısına gidicek. Okuldan kız arkadasıda gidicek. Onu takıyorum. Benim için ya da yüzümden gidiceği okulu değiştirmeyi düşünüyo. Sevmediğim bi kız arkadası vardı. Bir yanlıs anlasılma yüzünden onunla konusmasını istemedm. Ona da tamam dedi. Konusmuyo. Ve o kızın da gelme ihtimali var. Ben de taktım ya. Takarım artık. Gitmiyo. Kafamdan. Nerdeyse iki yıl geçti olay üzerinden Bu yüzden deiştirmek istiyo gideceği okulu. Öğle yemeklernde sırf ben istemiyorum diye karısık grup arkadaslarıyla yemek yemio. Kaçıyorum diyo. Ben artık değişmek istiyorum. Güveniyorum ama inanmıyo güvendiğime. Davranıslarımdan görmüyo çünkü. O iyi biri kaybetmek istemiyorum. Ayrıl benden diyorum. Ayrılamıyorm diyo. Çok seviyo. Ben de çoook seviyorum. Ama zarar da veriyorum ona. Napcam bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

indirceksin ozaman canım ağlamıycaksın hakettiği gibi davrancaksın bigünde sen yap aynısını ne kadar saldın kendini böylefalan de bakalım ne cevap veriyo

aynen öyle sende ona söyle ayy bende çok sinirlendim bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…