kızlar çok mutsuzum :( başıma ne geldi.

hersey_icin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
30
0
86
İstanbul
Selam kızlar
Erkek arkadaşım vardı 1 yıldır çıkıyorduk, ayrıldığımızı bile söylemedi o öyle yapmaz ayrılmaz da benden evvelden de böyle şeyler yapmıştı,
kendi başına kendı arkadaslarıyla gezmeye gidiyordu, yine gitti
ben arkadaşlık sitesinde gördüm resimlerden,
daha önce de böyle gidiyor sonra gittim evet ama ayrı olduğumuzda gittim
veya cok acil oldu hemen oldu hiç hazırlıksız oldu falan gibi yalanlar söyluyordu
acele oldu hiç soylemediler falan diyordu, şimdi konuşmuyoruz aramıyor beni yine kızdı bir şeylere aramıyor, ayrıldıysak söyle de bileyim diye mesaj attım ona da yanıt yok.
ayrılsam zaten umursamıycak ama yakında arar yine hep böyle :sinifsinif:
sinirden beynimden damarlar patlıycak.
hem beni önemsemeden istediğini yapıyor

canım iyide ben anlayamadım erkek arkadaşlarıyla nereye gidiyoki?benim sevgilimde mesela arada sinemaya veya bi cafeye gider erkek arkadaşlarıyla bu gayet normal sen neden bu kadar kızdın?

bırak geçmişte kalsın:umursamaz:

sana değer veren.önem veren adamlarla beraber olsositososito

yoksa canın çok yanar güzelim bu ve buna benzer adamla

anladığım tekşey sen kendi kendine çektiriyorsun arkadaşım...
seni hiçe sayan bi adamın kahrını ne diye çekiyorsn ki???

benden habersiz, çıkmış eglenmeye gitmiş, bana söylemeden sormadan cagarmadan, hadi çağarmasın yine haber de vermiyor. hep bunu yapıyor sonra da sorunca hep yalan uyduruyor diyor ki acelelyle gıttım planı bılmıyordum, denk geldı gıdıliyordu gittim falan gibi. ya da senle küsmüştük o ara gitim gibi.
yardımcı olmaya calısmışsınız tesekkurler dün buhran geçiriyordum kzlar nasıl değerli kılabilicektim kendimi köt hissediyorum

yalan tehlikeli

hele artık alışkanlık haline geldi ise...alsanaalsanasmile

değmeyecek adamlar için moralini bozmaya ne gerek var

kocan değil anladığım kadarıyla, niye bu kadar bağlılık her sıkıştığında yalan söyleyen birine
:umursamaz:

Canım söylemesi zor ama bi dur canım yaa. Sana değer vermediğini biliyorsun madem neden yanında olmaya çabalıyorsun? Neden burnunu iyice sürtmüyorsun. Hem bu şekilde niyetinide iyice öğrenmiş olurdun?

Canım seni takmıyor varmısın yokmusun belli degil...
ilk iş ayrıl çok üzülsendee bitir derim ben hergün üzülmektense 1 kere üzüL öylelerine deymez bişe..
daha iyilerine layıksın sen

Seni üzen umursamayan biri icin mi hayatını feda edeceksin?
O orada yalanlar uydururken, gönül eglendirirken sen mi üzülüp aglayacaksın?
lmaz:
Ha elbette arkadaslarıyla cıkar dısarı bir yerde otururlar, ama yalan söyleyerek bunu yapıyorsa ben sahsen süphe duyardım.

Bırak oluruna, arayıp sorma degmez inanki. :1no2:

Ne kdr uzatırsan o kadar pişman olursun
Hayat kısa günlerini böyle bir insanla ziyan etme
sana acı gelıyor ama gercek bu canım
Sana deger verse yalan soleyemez senı kıracak seyler yapmaz buna emın ol
bır kere basladımı sonu gelmez bu yalanların daha tehlıkelı boyutlar ulasır
bır an once bitir derim ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…