kızlar çok mutsuzum :( başıma ne geldi.

bitti beni bıraktı zaten.. mafoldumben

Belliymiş zaten böyle olacağı. Ama cidden kendi kendine acı çektirmişsin sen olayların farkında olduğun halde.
Böylesi inan ki daha iyi. Kendini daha fazla küçük düşürme bence.Arama hiç, o ararsa da cevap verme.:umursamaz:

yani bırakmış beni söylememiş bile, en son buluşmamızda da baya geç aramıştı sanki buluşamam artık bu saattte desem işte bu yüzden bıttı dıyecek gıbıydı bana,
ben ama tamam deyince bulusmustuk. sonra da bu olay oldu hatta öncesi de varmış, demek istemıyormuş belkı bahane bulamadı sımdıye kadar belki de şimdiye nasıpmıs bunu soylemesi.
söylemedi bile gerçi çekti gitti. allah ne yapsın bunları. hiç ama hiç bir şey demıyorum kapatıcam bu konuhu kendim için.
acı ama yaşanan yaşanıyor işte. acı macı.

boyle iliski olmaz diyecektim bitmis zaten.bosver kurtulmussun kisa zamanda.ne o her sıkıstıgında yalan dolan..bi de sitelerde resimleri..uzulmene degmez belli ki hayatini yasamak istiyor..

artık hayatını mı yaşamak istedi ne yaptı anlamadım benı harcadı neden boyle düşündü bilemıyorum düşünmek de istemıyorum cunku işin içinden cıkılamazmış gıbı gelıyor erkek milletı işte benım de aklımı kullanmam gerekırdı deyıp geçecegım.
üzgun sinirli ve asabiyim ama düşünmemeye calısıyorum

evet cnm yok ben aramıyorum arytık cunkü açmıyor yanıt vermiyordu ben de vagzcetım ama zaten teee ne zamandır buluşmuyormuşuz kac hafta olmus yeni farkına varabidim mafoldumben

hayatta hersey tecrube,bu olumsuzluklar bile arti..bu iliskinde yaptigin yanlislari yapmazsin bir daha.suan gergin olman normal..bence kurtulmussun..eminim karsina seni hak eden duzgun biri cikacaktir.

o sana haksizlik yaptiysa ondan kat kat cikar hic merak etme..hatta gun gelir yalvar,yakar arar..muhatap falan olma.. bulunmaz hint kumasi saniyor herhalde kendini..
bazen birseyi cok isteriz sonucu olumsuz olur..sen elinden geleni yaptiysan,o gitmek isteyip gittiyse bosver uzulme..insanlarin kac yillik iliskileri bitiyor..ucuz kurtulmussun bu cocuktan..Allah gonlune gore birini versin canim insallah..

bi laf vardi hani, (arkadaslar yanlis yazarsam düzeltin lütfen)
tavsan daga küsmüs, dagin haberi yok eyvahedigeldismile

senin arkadas demekki kendi kendine ayrilip barisiyor, kendi kendine küsüp barisiyor muhtemelen :umursamaz:
hemde bayagi dengesizmis, bosver yol ver gitsin :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…