Kızlar çok önemli bakabilir misiniz?

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Merhaba kızlar yaklaşık 15 gündür buralarda değildim aralığın 1 inde düşük yaptım kimyasal gebelikmiş meğerse biraz kafamı topladım şimdi 2 3 gündür devam eden şiddetli bel ağrım vardı normalde hiç bel ağrısı yaşamam ve ilk hamile olduğumu öğrendiğim gibi bi ağrıydı birkaç gün daha geçince artık dayanamadım evdeki gebelik ttestlerinden yaptım ve silik ikinci çizgi var bu normal mi kızlar doktora gitmek istemiyorum çünkü yani kendimi toparladım daha bhcg çokta yükselmedi benim zaten düşük yaptıktan 2 gün sonra kan verdiğimde 1 lere düşmüştü bu konuda bilgisi olan var mı hamile olma ihtimalim var mı benim şu an yoksa vücudum bana oyunlar mı oynuyor

Canım düşük yaptığından bu güne kadar 12 gün geçmiş. Testin yanıltmış olabilir. Bence yarın testi tekrarla. Güvendiğin bi markayla yap testide. Yine çıkarsa kan verirsin. Şimdiden kendine bu kadar stres yaşatma. Daha çok kısa zaman önce üzülmüşsün zaten. Yazık canına. Olacağı varsa bile stres en büyük engel.

Canım düşük yaptığından bu güne kadar 12 gün geçmiş. Testin yanıltmış olabilir. Bence yarın testi tekrarla. Güvendiğin bi markayla yap testide. Yine çıkarsa kan verirsin. Şimdiden kendine bu kadar stres yaşatma. Daha çok kısa zaman önce üzülmüşsün zaten. Yazık canına. Olacağı varsa bile stres en büyük engel.
Doğru söylüyorsun kuzum anormal bir durum mu var diye korktum açıkçası hamile olduğumu zannetmiyorum çünkü şu an için imkansız gibi değil mi daha yumurta bile oluşmamıştır bende pco var zaten çok düzensiz yumurtlamam takip edeyim birkaç gün belki testler hatalıdır ama düşük bana ders oldu iki çizgi aynı koyulukta görmedikten sonra daha da gitmem doktora

Ben kurtajdan 35 gun sonra kan verdigimde beta hcg 8 di senin hemen nasil 0 dusmus anlamadim

Canım erken yumurtlamissan olur bende 2 ağustosta kimyasal gebelik yaşadım 27 si gibi test yaptım pozitif ti ama ben yine aynı zamanda yumurtladim sen belki erken yumurtlamis olabilirsin dediğim gibi biraz daha bekle sonra tekrar test yap bence

Canım erken yumurtlamissan olur bende 2 ağustosta kimyasal gebelik yaşadım 27 si gibi test yaptım pozitif ti ama ben yine aynı zamanda yumurtladim sen belki erken yumurtlamis olabilirsin dediğim gibi biraz daha bekle sonra tekrar test yap bence
Canım benimde aklıma ilk o geldi acaba erken mi yumurtladım dedim kendi kendime hayırlısı olsun rabbim hayırlı ise nasip etsin isteyen herkese inşallah vardır da üzüntüm hafifler aklımdan çıkar en azından

Back
X