- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 63
Arkadaşınız hem rezil Hemde ahlaksızmış. Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var. Siz metresler ile haşır neşir olursanız hele ki eşiniz de bu duruma dahil ve rahatsa , 1,5 yıl sonra o metreslerden biri kocanızı takar koluna size de o evden by by diyerek ayrılmak düşer. O zaman burada milletin evladına laf etmeye değil , ciddi ciddi dert yanmaya gelirsiniz. Gerçekten kurgu bile olsa zihniyetiniz tam bir çöplük. Hasta iseniz gidin tedavinizi olun.
Bu forumda önceden derdi olan insanlar konu açıyordu. Şimdi ise böyle absürt absürt dalga geçen insanlar ile dolu. Gerçekten bu kadar boş vakitleri nereden nasıl buluyorlar anlamıyorum
Birde Müge anlı izleyenleri eleştirmiş. Ayy has… diyesim geldi. Karı koca metreslerle takılın , gelin burada milletin halini eleştirin. Benim gözümde konuşmaya bile hakkınız yok !
Bu forumda önceden derdi olan insanlar konu açıyordu. Şimdi ise böyle absürt absürt dalga geçen insanlar ile dolu. Gerçekten bu kadar boş vakitleri nereden nasıl buluyorlar anlamıyorum
Birde Müge anlı izleyenleri eleştirmiş. Ayy has… diyesim geldi. Karı koca metreslerle takılın , gelin burada milletin halini eleştirin. Benim gözümde konuşmaya bile hakkınız yok !