Kızlar çok sıkıntılıyım. Falıma bakar mısınız?

Insallah canim tek dilegim herseyin yoluna girmesi

:/ fal bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur.. Allah yardımcınız olsun...

Insallah canim suan iste tek bi derdim var bildigin gibi bi ulasabilsem o serefsize allahin izniyle baska bi derdim olmayacak. Insallah o erkek biran once gelir bir erkek tarafindan sevilmeye o kadar ihtiyacim var ki

kızlar bende fal baktırmak istiyorum kahvemi yaptım şuanda pişiyor :) bakabilen varsa fotoğrafını çekip yükleyeceğim ama fotoğraf nasıl yüklerim bilmiyorum:44:

kızlar bende fal baktırcam şimdi içtim bende fal bakabilirim bu benim falım
şimdi içtim

Eklentiler

• $Snapshot_20130922.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20130922_1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $Snapshot_20130922_2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $Snapshot_20130922_3.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20130922_4.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Snapshot_20130922_5.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $Snapshot_20130922_6.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $Snapshot_20130922_7.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $Snapshot_20130922_8.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 60
buda erkek arkadaşımın falı

Eklentiler

• $Snapshot_20130922_9.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $Snapshot_20130922_10.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Snapshot_20130922_11.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Snapshot_20130922_12.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20130922_13.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $Snapshot_20130922_14.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $Snapshot_20130922_15.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 63
Insallah canim tek dilegim herseyin yoluna girmesi

gülgüzeli, son durumun nedir bilmiyorum ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm..bu forumlarda boş yere vakit kaybetmektense sorununa mutlaka kısa zamanda bir çözüm bulmalısın. yasal sınır, eğer hala değişmediyse 8 hafta diye biliyorum. ve sen yaklaşık 6 hafta olduüundan bahsetmişsin..bir an önce konuya ciddiyetle yaklaşacak birilerine ihtiyacın var. dünyaya gelecek olan yeni bir insan sonuçta..ailene veya ailesine durumu anlatmalısın..

bu erkeğe gelince, ben asla ve asla hayatında yeni biri olduğunu filan düşünmüyorum. muhtelemen senin hamile olduğunu öğrenince kaçmak için bir bahane uydurmuş. yasal hükümlülüklerini anlatmalısın ona. ondan sonra da ne hali varsa görsün zaten. böyle aptal ve sorumluluk almaktan kaçan bir adamdan sana ne koca olur ne de yar..

lütfen bir an önce güvenebileceğin birileriyle konuş ve anlat durumunu.

Yasal sinirlari prosedurleri ve ne yapmam gerektigini gayet iyi biliyorum hassasiyetiniz icin tesekkurler. Acik acik yazicam lutfen kusuruma bakmayin ayrilmak istedigi gun ve oncesinde olan birlikteliklerimizde dogum kontrolu icin tum herseyi tam anlamiyla yaptik o prezervatif kullandi ben dogum kontrol hapi hic bir seyi sansa birakmadigimiz halde hamile kaldim. O benim hamile kalmayacagindan emin oldugu icin asik oldugunu bahane edip benden ayrildi. Benim derdim burada bir yardim elinin bana uzanmasini istemek degil ben burada kimseye anlatamadiklarimi paylasip biraz olsum rahatlamak. Benim etrafimda normal konulardan bile konusacak tek bir arkadasim yok. Ben sadece derdimi anlatiyorum. Anlayisiniz icin simdiden tesekkur ederim.

canım şimdi senin çok büyük bir muradın var eskiden beri istediğin birşey o gerçekleşecek çok az bi zamanı kalmış. sen şu sıralar ağlıyor musun? çünkü birşürü keder göz yaşın çıkmış.canını çok fazla sıkılıyor birinin söylediği bi laf senin yüreğine oturmuş onu içinden atamıyosun yediremiyosun kendine. sana o lafları söyleyen kişi senden beter duruma düşüyo ve senden yardım isteyecek. bi koç başı çıkmış kafanızda kurban kesmek falan var sanırım. bu koçu kesmeyi çok istiyosunuz fakat maddi açıdan sorunlarınız var onları halletmek istiyosunuz daha çok. iki gelin var ailenizden onların kurbandan sonra düğünleri var o düğünlere gideceksiniz ikiside giymiş gelinliklerini gününü bekliyo. büyük bir para giricek aileye veya eşya daha vaktine var ama kesinleşmiş. evin içinde büyü var yakın birisi yapmış tüm ailene evdeki huzurunuz kaçmış. ailede biri nişan gibi bişey atmış yakın zamanda bu işi zayıf uzun boylu kısa saçlı bi kadın bozmuş. küçük bi sağlık sorununuz var dikkatli olun. almayı istediğin bir kıyafet var o kıyafeti alma senin için hayırlı olmayacak.

benden bu kadar.

kızlar bende fal baktırcam şimdi içtim bende fal bakabilirim bu benim falım
şimdi içtim

canım öncelikle kahveyi sende sevgilinde sulu bırakmışsınız görebildiğim kadarıyla anlatıcam.
için çok sıkıntılı uzun süredirde böyle atmaya başlamışsın ama daha var tamamen atmana. bir kadınla tartışacaksın şaçları baya uzun siyah renkte. bu tartışma o kadınla arandaki ilişkini baya zedeleyecek fakat senin açından hayırlı bir tartışma olacak bu. bir erkekle görüşmen var orta boyda hafif toplu bir erkek el ele tutuşmuş beraber bir yola çıkıyosunuz. ailende sana çok fazla akıl veren var bunları içine dert ediyosun. kimsenin etlisinde sütlüsünde olmadığın için o kişilerin sana karışması anlamsız geliyo. yakın bir zamanda düğün var saçları beline gelen düz koyu renk saçlı bir kız bu güzel bir evlilik yapacak. çok güzel bir muradın var sonunda kavuşuyosun ona. birinden bi haber gelecek sana güzel sevinçli bir haber bu haberden sonra dökeceğin iki damla göz yaşın var. çok fazla yolun var hepsine gideceksin. gittiğin her yerde tanıdığın birçok kişiyle karşılaşacaksın. tüm dileklerin kabul oluyo canım. erkek arkadaşının falında pek bişey göremedim gördüklerimide birşeye benzetemediğim için onun falını yorumlayamıycam canım benden bu kadar.

Şekerim bence senin fala değil sana rehberlik edecek, akıl danışacak birine ihtiyacın var. Ailenden biri olamaz gibi anladım yazdıklarından. Danışmanlık, psikolog yardımı alma gibi bir imkanın var mı?

Senin yerinde olsam ben ne yapardım diye düşündüm. Şekerim seni üzmek istemem ama, bence senin yerinde olsam kürtaja giderdim sanırım. Hayatının başındasın, üstelik parasız ve işsizsin , yani tek başına çocuk büyütecek durumda değilsin. Bu adamın çocuğuna sahip çıkacağını da açıkçası sanmıyorum, şerefsiz bir insan. Çıksa bile hayatının sonuna kadar onun eline mi bakıcaksın çocuğun masrafları için ? Hadi diyelim çocuk doğdu, kim bakacak , sen işe giderken ona bakacak birine de ihtiyacın var.......yani bekar ebeveyn olmak genç değil, erişkin olsan bile çok zor kuzum. Hayatta bence bu adama veya başka birine güvenerek değil, kendine güvenerek karar vermelisin çünkü bu çocuk sadece senin sorumluluğun ve onu ömrün boyunca sadece sen taşıyacaksın.

Öte yandan toplumumuzu sen de biliyorsun. Benim Avrupa'da yaşıyorum, burda bir kadının dünyaya çocuğunu getirip kendi yetiştirmesi normal ama bizim toplumumuz maalesef bu konuda önyargılı ve nefret dolu, Meryem Uzerli Almanya'ya döndüğü halde insanlar hala arkasından yazıp çiziyor. Hal böyleyken, toplumun sana ve çocuğuna iyi davranacağını düşünmüyorum.İçini karartmak istemem ama ne yazık ki bu yaşadığımız toplumun gerçeği. Ben bu yüzden sanırım böyle bir karar veriridim. Karnımdakine kıyamasam bile evlatlık verirdim sanırım.

İkinci olarak daha hayatının başındasın, tekrar başka birisiyle mutlu olma şansın kesinlikle var. Hayat senin için bitmiş değil, yanlış birine güvenmişsin , şimdi bunun bedeli ne yazık ki ağır olmuş ama bence içinden çıkılamayacak bir durumda değilsin kuzum.

Neyse kuzuşum, kafanı şişirdim....umarım yakında sana danışmanlık hizmeti verebilecek bir aile terapisti vb. birisi vardır.Allah yardımcımız olsun hepimizin. Kötü durumda olduğunu biliyorum ama lütfen kafanı sakin tutmaya ve ne yapacağına karar vermeye çalış.

Tesekkur ederim yazdiklariniz icin. Yazdiklariniz bana ve benim durumumda olan bircok kadina yol gosterici nitelikte. Bende aldirmaktan yanayim acikcasi cunku bir cocugun ne madden ne de manen ihtiyaclarini karsilayamam kendim sefil oldugum gibi onuda sefalete suruklerim buna hakkim yok. Bebegimin babasi olacak serefsizle zaten mumkun degil bir gelecek dusunemem. Hayatimi mahvettigimle kalirim. Yazdiklariniz verdigim karari dogruluyor desteginiz icin tekrar tesekkur ederim saglicakla kalin.

çok özgür bir ruha sahipsin ama herşeyi de içine atıyorsun,buda seni çok sıkıyor.
hane içine çok çok fazla laf var,yani dedikodu.
ailende yada kendi hayatında bereketli bir dönem yakın gözüküyor.
yakında bir sürü gelecek haberlerin var genellikle iyi yönde.
ailenden birisini sen koruma altına almışsın.
sanki biri çit örmüş kısmetine bir türlü açılamıyor.

Eki Görüntüle 810944 Eki Görüntüle 810946 Eki Görüntüle 810947

buda benimki yorumlarını bekliyorum.

Rica ederim sekerim, ben goruslerimi soyldeim sadece. Senin dustugun hataya dusen pek cok genc kiz var, o yuzden kendini kotu hissetme diye destek olmak istedim. Umarim bundan sonraki gunlerin cok guzel olur, guzel haberlerle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…