kizlar cok sinirliyim cok

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Slm kizlar
Bnde sizin gibi bebek sahibi olmak istiyenlerdenim...
Dertim su esimle gecen gorumceme gittik gorumcesi geldi onunda 4 yildir cocugu olmuyormus
Bir basladi Ben tup bebek yapmm neymis birisi ona bir Olay anlatmis:demiski;tam 10 yil bekleyen bir aile var kizlari hamile kalmis veeee cok mutlu olmuslar sonra karninda bisiler oynadigini hissetmis bilmm ne ..
Sonra 9ayin sonunda Anne karnndan yari maymun yari insan cikmis bide se.......z kadin bn ypmm allah bilir hangi hayvanin seyinden cikariyorlar filan bnde bagrdim cagirdim DNA testi var dedim oda iiiiiiiii DNA testi ne kadar biliyon filan kizlar resmen esimi doldurdu bn tup bebek yapmak istiyorum yaaaa sonra burda siteleri okuyorum neymis tup bebek yapanlar erkk oglan cikanlaf kisir oluyorlarmis kizlar aglama krizine girdim bu neeeeeeeee simdiiiii yaaaa

:18:kizlar gercek fikir verirmisinz esimi nasil ikna edecem simdi (hatta yapalim demisti:18::18::18

Aynen bunu diyenlere acıdım cahillik bile az kalır bu konuşmaların yanında

Sizin durumunuza çok üzüldüm inşAllah eşinizi ikna etmenin bi yolunu bulursunuz

Eşine tüp bebekle ilgili yazıları okutsana , ya cidden var mı böyle insanlar .
Hayvanın bilmem neyi olabilir mi bir kere yumurta döllenmez , mümkün değil bilim adamları uğraşıyorlar birleştiremiyorlarda.
Hangi doktor yapıyormuş onu da sorun , ne karışıyor ayrıca ya , mal mıdır nedir.
Arkadaşta doğru diyor cahil cahil konuşma de ona dert olsun , bir daha böyle bir durum yaşarsan .

Son düzenleme:
Esim calisiyor bn kadinla inatlasiyorum yaaa ne desin esime senin karin cok inatci allah sana sabir versin esimde tabi uzuldu bna kizdi niye inatlasiyon dedim tabi inatlasirim gorumcem dikmis kulaklarini dinliyor kadinda bnmle ilgili demedigini birakmadi sacini basini yolacaktim onun seviyesine dustum resmen yaa sennde cocugun olmuyor sus ne bu bilmis bilmis konusmalar offffff

Üzülmee, ben de bugün çok can sıkıcı şeyler yaşadım onca insanın önünde rezil oldum , sen en fazla ona uymuşsun .
Oda bilmediği konular hakkın da atıp tutmasın terbiyesiz kadın , inatçıymışsın .Az bile sakin davranmışsın , cahil cahil konuşmasına değil karışmasına sinir oluyorum.
Hayır sen yalnızken söylese bi derece erkeklerin yanında nasıl konuşabiliyor böyle seviyesiz olduğu burdan belli, bi adamın yanında maymunun bilmemnesini hatırlatıcam töbe töbe.

Son düzenleme:
Güldüm şuan gerçekten, maymun ne yahu? Görümcen buna inandıysa bu psikolojik bi sorunu falan olmalı, ay neden üzüyosun ki kendini öyle bişey olsaa ohooo olayın her yıldönümünde bile gazetelere manşet olurdu, kim uydurduysa bunu allah aşkına ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asiri sekilde inatciyim cok laflar soyledim kalkip diger odaya gittim esime demis;esin inatci allah sana sabir versin filan DNA diyorummm oooooo o cok para Kim gider yapar manyakliga bak yaaa esimle sadece sinirlendgm konu hadi yplim dedim oda bunlar 4 yildir olmuyor bzm daha iki yildir biraz bekliyelim diyor tamda yapalim demistI...

Eşin ona itibar ettiğini sanmıyorum gerçekten bana da erken geldi ama bu işler de erken geç nedir bilemiyorum .
Tanıdığım biri yaptı tüp bebek düştü bir ay sonra normal şekil de hamile kaldı onun da iki senedir olmamıştı ,ona da erken değil mi diye sormuştum .
Ama dediğim gibi bu işin erkeni geçi nasıl belirlenir bilemiyorum .
O bayanın eşi tüp bebek yaptırmıyordur , çamur atıyor işte.

Son düzenleme:

Evet buna aynen gulunur ámá malesef yarim akilli pasif bir insan oldugu icin gulerim

Ne maymunu canim deniz anasi bile doğuranlar varmis deyin.
Öyle duydum ben sen bu konu hakkında ne dusunuosun diyede soruverin.
En tehlikeliside cahil insandır. Dikkat edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkenmi bana cok gec gibi geliniyo bizim koyde :18:cok konusan insan bilmedigi seyi biliyor gibi anlatanlar etrafmzda cok cahil insan var esim itibar etmedigini soyledi bana en azindan insan dusunur hatta: parasi olsa caktirmadan gider yapar demisti bos bos konusuyor filan
Ámá icinde solucan birakti yaaa dusunecek o yuzden yaa

Bak eşin doğru anlamış parası olsa senden önce koştura koştura gider yaptırır.
Canım istemiyoruz deseydiniz ya , madem sorunlu insanlar var etrafınız da .
Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz , hiç kime ne .

Deniz anasi keske bunu soyleymisim dikkat edemiyorum resmen sagdan soldan geliyorlar yaaa icim resmen tas oldu stresten sikintidan basimda sac kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…