Kızlar çok stresliyim, ne olur yardim edin

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Benim 2 haftadir deliler gibi kaşlarım ve kirpiklerim dökülüyor. Günde rahat 3-4 tel geliyor elime 2 tane goz doktoruna gittim ikiside bir sey yok dedi. Biri final haftam diye strestendir dedi digeri b vitamini al dedi. Aliyorum ama yine de durmuyor cok korkuyorum kirpiksiz kaşsız kalıcam diye bir de korktukca daha da stres oluyorum e kisir dongu :KK43: sizce bu normal mi boyle bir sorunu yasayan var mi ne olur benim icimi rahatlatin
Yarin dahiliyeden randevu aldim tahlil yaptiricam ama yine de icim rahat degil.

Konum lutfen tasinmasin :KK43:

Makyaj falan yapiyor musun?acaba oralara fazla birseyler sürmekten olmus olabilir mi?güçsüzlesmistir belki.gerci ben makyaj yapmamama ragmen gecen sene benimde cok dökulmustu.kücücuk kalmisti kirpiklerim.dönem dönem oluyo heralde.sonra kendi kendine tekrar çikti.saç nasil.dökuluyo.dipten yenisi cikiyo.kendini yeniliyo.kaş kirpikte öyle.ama tabi sen icin rahat etsin diye doktoruna git yine de

Eski konularınızı az çok biliyorum neden bir psikologdan yardım almıyorsunuz ? Sizin durumunuz tamamen stresten kaynaklanan bir durum.. dünyanın en iyi ilacını da kullanmış olsanız ruhunuzu tedavi etmeden düzelemezsiniz...

Eski konularınızı az çok biliyorum neden bir psikologdan yardım almıyorsunuz ? Sizin durumunuz tamamen stresten kaynaklanan bir durum.. dünyanın en iyi ilacını da kullanmış olsanız ruhunuzu tedavi etmeden düzelemezsiniz...

Psikologa gidiyorum zaten ve o onerdi gidip tahlil yaptirmami :/

Psikologa gidiyorum zaten ve o onerdi gidip tahlil yaptirmami :/
Anladım, ciddi sorunlarınız var belli ki.. daha önceden de yağlanan cilt akneler vs ile boğuşuyordunuz ... Kendinize yazık ediyorsunuz gibime geliyor... Ne için ?

Makyaj falan yapiyor musun?acaba oralara fazla birseyler sürmekten olmus olabilir mi?güçsüzlesmistir belki.gerci ben makyaj yapmamama ragmen gecen sene benimde cok dökulmustu.kücücuk kalmisti kirpiklerim.dönem dönem oluyo heralde.sonra kendi kendine tekrar çikti.saç nasil.dökuluyo.dipten yenisi cikiyo.kendini yeniliyo.kaş kirpikte öyle.ama tabi sen icin rahat etsin diye doktoruna git yine de

Hayir hic goz makyaji yapmiyorum bu dokulme basladigindan beri. Onceden yapiyodum ama

İlkbahar ve sonbaharda saç, kaş, kirpik daha çok dökülür. Yerine yenileri gelir.

Büyük ihtimal sizinkilerde tekrar çıkacak.

Yine de bir tavsiye. Kaş ve kirpiklerinizi bebe şampuanı ile yıkayın.

tiroit hormonu baktırın bir de, az çalışması da kaş kirpik dökülmesi yapabilir özellikle dış köşelerden

Back
X