Kızlar çok utandım :(

Ya kizlar kendinizi niye bukadar sıkıyorsunuz dogum esnasinda hersey gayet normal ve oyle birsey oldugunu hissetmezsiniz bile sizede doktorun sen boyle bisey yaptin demez.ve dogum esnasinda hic birsey umrunda bile olmuyor biran once dogsun istiyosun hic bisey aklina gelmiyor utanmayin boyle seylerden dunyaya can getirmek kolay degil

Ya kizlar kendinizi niye bukadar sıkıyorsunuz dogum esnasinda hersey gayet normal ve oyle birsey oldugunu hissetmezsiniz bile sizede doktorun sen boyle bisey yaptin demez.ve dogum esnasinda hic birsey umrunda bile olmuyor biran once dogsun istiyosun hic bisey aklina gelmiyor utanmayin boyle seylerden dunyaya can getirmek kolay degil

İlk diye galiba bide ben çok utanıyorum kız ya yat artık dedi kaç kere özür dilerim dedim :/ doğum anında o aklına gelmez diyor herkes senin gibi ama böyle oturduğu yerde insanın aklına geliyor valla :/

Ebem bugün normal doğum sırasında ıkınma sebebiyle af buyrun tuvaletini kaçıranların çoğunluk olduğunu söyledi biraz samimiyet kurduk üzülme utanma rahat ol o an geldiğinde ben tiksinmiyorum görmüyorum bile dedi çok utanırım ben :KK43:
Valla canım ben de öyle dedim ebe bana bu iyi birşey bebek aşağıya iniyor dedi dogum az kalıyor dedi

normal doğum yapan biri olarak söylüyorum, ben de lavman yapılmasına rağmen dediğiniz olayı yaşayanlardanım.
doğum sonrası tüm odamdaki çalışanlara yalvardım utançtan kıpkırmızı suratla nolur hakkınızı helal edin rezil oldum çok uğraştırdım sizi diye, hiçbirinin umrunda olmadı valla. her doğumda olur canınızı sıkmayın dedi hepsi.

Benim korkum da hastaneye yetişememek. Bu da sanırım ilk doğum için ütopya.
Normal doğum yapan arkadaşlar sancınızdan ne kadar sonra doğum gerçekleşiyor?
Yetişiriz dimi hastaneye :olamaz:

Benim ilk nisan gelmişti sabaha karşı 5 gibi nisan gelince de 24 saat içinde doğum oluyor diye bildiğim için sabahı bekledim 9 gibi gittik hastaneye sandım yoktu suni sanciyla doğum yaptim

Back
X