• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok üzgünüm , iyi değilim.

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.548
617
73
34
Kızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?

Kızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
İnşallah imam nikahiyla devam etmeye kalmazsınız.. sizden o enerjiyi alıyorum çünkü..

Duygular normal ama adam hasta, ittir git şuradan diyemedin mi, ailesi ölünce kalacak evi bile kullandı konforu bozulmasın diye. Engelle şunu her yerden. Geçecek, üzülme artık. Bu adamla ömür geçer miydi? Tahammül edebileceğini düşünsen zaten boşanmaya kalkmazdın. Bu ülkede kadınlar boşanmamak için her şeyi yapıyor. Boşandıysan gerçek sebeplerin vardır

Duygu somrusu yapmiş🙄bunu daha önce akil etseymiş bu adam iflah olmaz yoluna devam et boyle acitaysonlara kanma

Ben hassas birisiyim , ağladı biraz .Kızlar bir de nasıl birlikte olayım tekrardan düzen bozuldu ve boşandım.İmkansız yani hani boşanma arifesinde olsam neyse.Yine dönmem tabiki ben de işte düzelir mıydı biraz daha mi üstüne gitseydim .Baskın mı olsaydım diye düşündüm.

Ben hassas birisiyim , ağladı biraz .Kızlar bir de nasıl birlikte olayım tekrardan düzen bozuldu ve boşandım.İmkansız yani hani boşanma arifesinde olsam neyse.Yine dönmem tabiki ben de işte düzelir mıydı biraz daha mi üstüne gitseydim .Baskın mı olsaydım diye düşündüm.
Düzelecek adam bu iş buraya gelmeden düzelirdi, yok öyle bir ihtimal, düşünme boşuna

Normal bir süre daha yaşayacaksın. Ama eski eş seni evliliğe çekmek için yapıyor. Evet sen çok iyisin ama o iyi değil unutma. İyi olsa boşamazdın. Seni sürekli aşağılarken , değersizleştirirken niye kıymetini bilmemiş acaba? Sen hep böyleydin. O da hep böyle iğrenç biri olarak kalacak unutma. Bir süre böyle düşünüp hissetmen normal. Adam hala sana kendini suçlu hissettirme peşinde. Kanma.

Back
X