- 29 Kasım 2020
- 155
- 70
- 13
Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma ((((((
((((((

((((((
(((((( 

neden normal şekilde evlenmediniz? kaçarak evlenenlerin sonunu yaşamazsınız umarım
 neden normal şekilde evlenmediniz? kaçarak evlenenlerin sonunu yaşamazsınız umarım 

dedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki  istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı
 dedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki  istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı 
 hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır
 hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır  alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum
alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum 

üç gün önce eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. çok istediğim bir durumdu aslında ama olduktan sonra aşırı derecede tedirginim ve korkuyorum Çünkü henüz sözlüyüz dört yıldır birlikteyiz ama ailem çok karşı bu duruma bazı durumlardan dolayı istemiyorlar çok çabaladım ama kabullendiremedim.
 üç gün önce eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. çok istediğim bir durumdu aslında ama olduktan sonra aşırı derecede tedirginim ve korkuyorum Çünkü henüz sözlüyüz dört yıldır birlikteyiz ama ailem çok karşı bu duruma bazı durumlardan dolayı istemiyorlar çok çabaladım ama kabullendiremedim. Sizce bebeğimi aldırmalımıyım yoksa ailemi bir kenara atıp sevdiğim insanla gitmelimiyim.. bana akıl vercek biri varsa yargılamadan tabiki çok mutlu olurum
 Sizce bebeğimi aldırmalımıyım yoksa ailemi bir kenara atıp sevdiğim insanla gitmelimiyim.. bana akıl vercek biri varsa yargılamadan tabiki çok mutlu olurum