:((((( kızlar çok üzülüyorum

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma:(((((((

Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma:KK43:((((((
sorgulamak bana düşmez ama 1 ay önce kaçmışsın 12 haftalık hamilesin

Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma:KK43:((((((
1 ay once evlenip 12 haftalık hamilelik nasıl is ya:I)
Kacarak evlenmekten daha büyük sorunların var sanki bacım:KK51:

Benim kuzenim kaçarak evlendi ve 7 yıl oldu annesi hariç kimse konuşmuyor . Çünkü kaçarken babasını polise şikayet etmişti . Beni zorla evde tutuyor diye . Bence yaralar henüz çok yeni . Herkesi yok sayarak kaçmışsınız .Herkesin üzüleceğini bilerek gitmişsiniz . Şimdi neden istiyorsunuz ? Bence eşinizle iyi olun . Zamana bırakın bazı şeyleri .
Her şey sizin istediğiniz gibi olmaz . Ayrıca çok samimi bulmuyorum sizi . benim kaçmaya karşı tutumumdan dolayı bunu söyledim .

sorgulamak bana düşmez ama 1 ay önce kaçmışsın 12 haftalık hamilesin

Kaçmadan önce hamile kalmasi imkansiz mi???
Belki de hamile kaldigi icin kaçti.

Konu sahibi barişanlar var ama ailenizi tanimiyoruz sonuçta orasini siz bileceksinjz. Umarim barisirsiniz. Eşiniz bu kadar iyiyse niye sizi kacirdi, aileden istedi mi hiç?

Kaçmadan önce hamile kalmasi imkansiz mi???
Belki de hamile kaldigi icin kaçti.

Konu sahibi barişanlar var ama ailenizi tanimiyoruz sonuçta. Umarim barisirsiniz. Eşiniz bu ladar iyiyse niye sizi kacirdi, aileden istedi mi hiç?
evlenmeden hamile kalması doğal birşey gibi söylüyorsun

Görüşen ailelerde var görüşmeyen de

Ama olan olmuş artık madem kaçtıniz eşinizi darlayıp durmayın

Bende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pislikler 😡 dedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı 😑🤦 hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır 🤦☺️alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum

Valla kardeş anlıyorum burada destek bekliyorsun. Ama biraz zor.
Bizim oralarda karadenizde kaçma oldukça fazladır.
Bu sebeple çok var çevremde.
Bazıları ailesiyle barıştı ama hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor. Çünkü o güven bir kere kırıldı mı maalesef geri gelmiyor.
Ve ben henüz kaçarak evlenip mutlu olan görmedim. Ana baba rızası alınmadığından mıdır bilmem hep bu şekilde düşündüm.
Ama belki benim görmediğim iyi örnekler vardır.
İnşallah barışırsınız.
Ama barışsanız da muhtemelen eskisi gibi olmaz.

Ailenizi en iyi siz tanırsınız arkadaşım vardı 5 aylık hamileydi kaçtığında 7 yıl babası konuşmadı anneside 2 yıl 🤷

Bir arkadaşım ailesinden gizli evlendi . Sonra söylediler ailesi eve geri dön herşey olması gerektiği gibi olsun dediler . Akrabalardan gizlediler gelip istediler nişan filan oldu sonra evlerine yerleştiler . Şimdi ailesi ile görüşüyor . Keşke kaçarak filan evlenmeseydiniz kimse için aile silinmez . Birde hamile kalmışsınız . Babanızdan özür dilemek için gittiniz mi girişimde bulunun biraz çok büyük yanlış bence

ama simdi konu sahibecim, sen ailene ben bu adamla evlenmek istiyorum dedin de onlar izin vermedi ise hadi haklisin diyelim, neticede hamilesin de, evli olarak dogum yapman bekar olarak dogum yapmandan daha avantajli.

ama yok oyle olmadi ise birrazcik uzuluver bi zahmet.

ama cok da uzulme, neticede bir anne adayisin.
ailen de zamanla yumusayacaktir.
bundan sonra ailenle iliskilerini daha iyi tutmaya calis, bir derdin oldugunda ailenden derman ara.

cok cok kotu insanlar, onlardan bana derman olmaz diyorsan da cok da uzulme yani, neticede bazi hayatlar cidden zor. Buyuk buyuk konusmak, anaya baba karsi gelinmez demek istemiyorum.

6-7 ay da hamile kalmak için uğraşmış.
Doktoru folikasit verince hamile kalmış:)
Kızlar merhaba🌸 üç gün önce eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. çok istediğim bir durumdu aslında ama olduktan sonra aşırı derecede tedirginim ve korkuyorum Çünkü henüz sözlüyüz dört yıldır birlikteyiz ama ailem çok karşı bu duruma bazı durumlardan dolayı istemiyorlar çok çabaladım ama kabullendiremedim.☹️ Sizce bebeğimi aldırmalımıyım yoksa ailemi bir kenara atıp sevdiğim insanla gitmelimiyim.. bana akıl vercek biri varsa yargılamadan tabiki çok mutlu olurum ☹️☹️☹️
Hem sözlüyken 6-7 ay boyunca hamile kalmak için uğraşıyor, hem de sürpriz bir gebelikmiş gibi aldırmalı mıyım diye konu açıyor. Bizimle dalga geçiyor sanırım

Back
X