Kızlar çok yalnızım!!

ben samsundayım ve benim içinn burası gayet büyük muhteşem bir şehir burayı seviyorum :)

samsun sevimez mi ya:46:

sen bir şey söylediğinde soğuk davranacak olursa o karşındakinin terbiyesizliğidir.
herşey den kastım şu ki ben bunu bu sene çevremde çok gözlemledim arkadaşlıklar kuruluyor yeni hoop birbirlerinin dıdısından dıdısına kadar her şeylerini biliyorlar bence bir sınır olmalı fazla samimiyet tez ayrılık misali olmasın sonradan :27: karşılıklı paylaşım güzeldir ama senin için çok özel şeyleri ya da ne bileyim sırlarını falan anlatma kimseye benden tavsiye .

aynen böyle düşünüyorum sen bi ortamda kasılıyosan kendini rahat hissetmiyorsan insanların sana karşı olan tutumlarından dolayı bu karşındakilerin ayıbıdır sen girişken ol bi ortama gir olmadı gerisi karşındakinin olgunluğudur.

bizim odamız 8 kişilik daha gitmedik gerçi de ben insanlara karşı ilk adımı nasıl atacağımı bilmiyorum bi başlıyosun konuşmaya sonrası gelmiyor benim sıkıcılığımdan mı yoksa zaten böyle mi olur bilmiyorum nası samimi olunur unuttum

8 kişi kalabalık ya sen de direk kabuğuna çekiliyorsun anladığım kadarıyla ? onların araları nasıl birbirleriyle ?

Senin çekingenliğin yeni mi ortaya çıktı? Yani ilk defa ortaokula ya da liseye başlarken, ya da ev taşıdığınızda yeni bir mahalleye gelmişken de arkadaş edinmede zorluk yaşadın mı? Genel olarak mı çekingen bir yaradılışın var yoksa farklı bir şehire gelince aileden ayrılık, zor bir bölüm üstüste gelince mi böyle oldu?

Eğer sonradan olduysa ve bu seni çok geriyor ve bunalımlara sebep oluyorsa bir psikolog yardımcı olabilir? Rahatlamana ve insanların senden yüz çevirdiği fikrinden uzaklaşmana faydası olur.

Bir de arkadaşlar da biraz erkekler gibidir. İlla arkadaşım olacak diye üzerine düşersen uzaklaşırlar. Benim 27 yaşında bir arkadaşımın annesi başka bir kızı arayıp neden arkadaş olmuyorsunuz işte onun hiç arkadaşı falan yok demişti. O kadar üzerine düşer ki insanın telefonlarına çıkasın gelmez. Ama sonra yeni iş yerinde kafa dengi insanlar buldu, bizim üzerimize fazla düşmemeye başladı ve aramız daha iyi.

Senin çekingenliğin yeni mi ortaya çıktı? Yani ilk defa ortaokula ya da liseye başlarken, ya da ev taşıdığınızda yeni bir mahalleye gelmişken de arkadaş edinmede zorluk yaşadın mı? Genel olarak mı çekingen bir yaradılışın var yoksa farklı bir şehire gelince aileden ayrılık, zor bir bölüm üstüste gelince mi böyle oldu?

Eğer sonradan olduysa ve bu seni çok geriyor ve bunalımlara sebep oluyorsa bir psikolog yardımcı olabilir? Rahatlamana ve insanların senden yüz çevirdiği fikrinden uzaklaşmana faydası olur.

Bir de arkadaşlar da biraz erkekler gibidir. İlla arkadaşım olacak diye üzerine düşersen uzaklaşırlar. Benim 27 yaşında bir arkadaşımın annesi başka bir kızı arayıp neden arkadaş olmuyorsunuz işte onun hiç arkadaşı falan yok demişti. O kadar üzerine düşer ki insanın telefonlarına çıkasın gelmez. Ama sonra yeni iş yerinde kafa dengi insanlar buldu, bizim üzerimize fazla düşmemeye başladı ve aramız daha iyi.

ben kendimi bildim bileli çekingenim o yüzden toparlayamıyorum bi de o dediğin üstüne düşme olayı oluyor bende karşımdki de soğuyor ama nasıl samimi olunur kii

daha misafirhanede kalıyoruz birarada değiliz ama nasıl aralarına karışcm bilmiyorum ne önerirsiin.1 hfta sonra gitçz esas yere

anladım önce insanları kafanda tartmanı öneririm arkadaşın yok diye sana ters insanlarla arkadaşlık yapmana gerek yok, ilk gördüğünde gülümseyerek merhaba adım xxx, falanca şehirden geliyorum sen nerden ? diye güler yüzle yanaşabilirsin kendini kasma unutma karşındaki de senin gibi bir insan onun da zayıflıkları, çekinceleri var.

valla bende aynısı olmuştu. İlk iki yıl okadar yalnızdımki dersten çıkar çıkmaz okuldan ayrılıyodum. mesela derslerimin arasında iki saat aramı var gidip kütüphaneye uyuyodum falan hani çevre yapıım falan hiç düşünmüyodum iyice psikolojm bozuldu , notlarım düştü çok üzülüyordum ki şehir dışındada okumuyorum :8: ama sonra bi iki kere muhabbet ettiğim bi kız vardı bikaç kere onunla denk geldik o beni arkdşlarıyla tanıttı onlarla aynı derslere girmeye başladık falan derken güzel bi ortamım oldu çok şükür :nazar:

Tavsye verecek olsam inan kendim yapar psikolojimi bozmazdım:1: ama tek aklıma gelen bütün cesaretini toplayıp bir kulübe üye olman, emin ol etkisi oluyo başkalarında çok gördüm.. Seni kayıt yaptıran kişi zaten tatlı olacak sen kayıt yap diye onada söylersin ya daha yeniyim okulda pek çevrem yok bikaç kişi tanımak istiyorum ama çok utangacım bu kulüpte yardımcı olursunuz bana dimii :43: dersin emin ol onunda etkisi oluyomuş, söyleyenlerin yalancısıyım :3::3: bunu bende yapacaktım ama ortamıjm oluştu Allah tarafından :1::1:

Back
X