Kizlar çok yiyorum.kilo alıyorum yardim edin lutfen :(

Hahah iyi demissin arkadasim aslında aburcubur yiyorum cçok spora baslamak istiyorum bir türlü duzene oturtturamadim saol genede onerin icin
Duzene oturtmaktan ziyyade direk kendin oturmussun sen biraz boyle konusiyimde hirs yap

[QUOTsweety92, post: 36810934, member: 623278"]Kilon normal ama 50falana dusmek istiyorsan kendin bile diyet yapabilirsin oyle yazmissin ki onyargim bu obezdir dedirtti[/QUOTE]
Evet canm ya ben yalnis açıkladim pardon saol evet spor ve dikkat etmek gerek

Hahah iyi demissin arkadasim aslında aburcubur yiyorum cçok spora baslamak istiyorum bir türlü duzene oturtturamadim saol genede onerin icin
eger gercekten istiyorsanız , saglıgınız için birazcik bogazınızı tutmanız lazım..eger gercekten kilo vermek istiyorsanız bunun baska bi cözümü yok :) ve saglam bir diyetisyen bulun :)

2173 .!.:
eger gercekten istiyorsanız , saglıgınız için birazcik bogazınızı tutmanız lazım..eger gercekkilo vermek istiyorsanız bunun baska bi cözümü yok :) ve saglam bir diyetisyen bulun :)
Cok saol hosgeldin onceliklee icten cevap verdin cok saol arkadasim yani her dakika yemek yemiyorum ama aliyorun iste obez degilm

Cok saol hosgeldin onceliklee icten cevap verdin cok saol arkadasim yani her dakika yemek yemiyorum ama aliyorun iste obez degilm
ben diyetisyenim, bana danisabilirsiniz rahatlıklaa :) boy ve kilomu kaç acaba bi de yaşımız merak ettim :)

Oncelikle oyzturk, post: 36822400, member: 413009"]ben diyetisyenim, bana danisabilirsiniz rahatlıklaa :) boy ve kilomu kaç acaba bi de yaşımız merak ettim :)[/QUOTE]
Oncelikle cok mutlu oldum boyle bir sitede diyetisyenle tanistigima merhabalar ben 18 yaşındayım 19 a girecegim onceden 16 17 yaisnda 50 54 56 arasiydim ve bu kilodan memnumdum en son ramazanda tartildim 64 ciktim com üzülüyorum yememe dur diyemiyorum oturuo bir ekmegi bitircek boğazım yoktur abur cubur yerim birde yemek ikisi birleşince boyle oldu e tabi bide vucudum gelişti olgunlaşti bide okuyorum su an arkadasimda acikcasi dikkat eden biri degil ondan bundan getirir yeriz o yüzden ablacim zor kilo vermem birde bu sene ygs lys var benom basenim yok bacaklarim ince gibi normal ve sıkı yanlarim var ama abartilacak derecede değil birde gobegim var

Oncelikle oyzturk, post: 36822400, member: 413009"]ben diyetisyenim, bana danisabilirsiniz rahatlıklaa :) boy ve kilomu kaç acaba bi de yaşımız merak ettim :)
Oncelikle cok mutlu oldum boyle bir sitede diyetisyenle tanistigima merhabalar ben 18 yaşındayım 19 a girecegim onceden 16 17 yaisnda 50 54 56 arasiydim ve bu kilodan memnumdum en son ramazanda tartildim 64 ciktim com üzülüyorum yememe dur diyemiyorum oturuo bir ekmegi bitircek boğazım yoktur abur cubur yerim birde yemek ikisi birleşince boyle oldu e tabi bide vucudum gelişti olgunlaşti bide okuyorum su an arkadasimda acikcasi dikkat eden biri degil ondan bundan getirir yeriz o yüzden ablacim zor kilo vermem birde bu sene ygs lys var benom basenim yok bacaklarim ince gibi normal ve sıkı yanlarim var ama abartilacak derecede değil birde gobegim var[/QUOTE]

canım benim ben de memnun oldum :)

öncelikle boya göre kilo oranın çok da yüksek değil, normal aralıktasın ama yaşına göre biraz fazlalıkların var. onun içinde sınav döneminde evet kilo vermek zor, çünkü stres altındasın, bi hazırlık sürecindesin, ama en azından atıştırmalıklarını sağlıkla atıştırmalıklardan seçmeye bak, ve 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslen, az az sık sık yersen o abur cubur atiştirmaliklardan da uzak durmuş olursun :) fırsat bulman zor ama olabildiğince de hareketli olmaya calis gün içinde

Oncelikle oyzturk, post: 36822400, member: 413009"]ben diyetisyenim, bana danisabilirsiniz rahatlıklaa :) boy ve kilomu kaç acaba bi de yaşımız merak ettim :)
Oncelikle cok mutlu oldum boyle bir sitede diyetisyenle tanistigima merhabalar ben 18 yaşındayım 19 a girecegim onceden 16 17 yaisnda 50 54 56 arasiydim ve bu kilodan memnumdum en son ramazanda tartildim 64 ciktim com üzülüyorum yememe dur diyemiyorum oturuo bir ekmegi bitircek boğazım yoktur abur cubur yerim birde yemek ikisi birleşince boyle oldu e tabi bide vucudum gelişti olgunlaşti bide okuyorum su an arkadasimda acikcasi dikkat eden biri degil ondan bundan getirir yeriz o yüzden ablacim zor kilo vermem birde bu sene ygs lys var benom basenim yok bacaklarim ince gibi normal ve sıkı yanlarim var ama abartilacak derecede değil birde gobegim var[/QUOTE]
Cnm sende kendimi gördüm resmen.ben de lise son sınıfa kadar 55 kilo civariydim. Boyum 170 sonra 11 in sonlarına doğru 60 ı gördüm bu benim için büyük bi travmaydi. Tartilmaya kustum 12 nin başında bir de baktım 64 olmuşum sınav da olunca dikkat etmeye çalıştım ama çok zor oldu ve 70 e çıktım. O zamanlar böyle bi kiloya rüyamda görsem cikacagima inanmazdim ama oldu işte şimdi hala kurtulmaya çalışıyorum. Sana önerim veremesen de sorun değil sınav geçince sıkı bi diyet yapabilirsin ama sakın alma yeter.okulda dershanede falan sağlıksız hiçbir şey ağzına koyma. Bu senin hayat tarzın olsun.tiksinerek bak o şeylere. Ayy o neymiş ben öyle şeyler yemem de.kilo vermezsen sakin moralini bozup yeme.cunku emin bugün 60 san bu hayatın boyunca 100 kilo olmazsın demek değil. Dikkat etmezsen olursun.kendine dikkat et cnm ben yandım sen yanma

OTE="foyzturk, post: ember: 413009"]Oncelikle cok mutlu oldum boyle bir sitede diyetisyenle tanistigima merhabalar ben 18 yaşındayım 19 a girecegim onceden 16 17 yaisnda 50 54 56 arasiydim ve bu kilodan memnumdum en son ramazanda tartildim 64 ciktim com üzülüyorum yememe dur diyemiyorum oturuo bir ekmegi bitircek boğazım yoktur abur cubur yerim birde yemek ikisi birleşince boyle oldu e tabi bide vucudum gelişti olgunlaşti bide okuyorum su an arkadasimda acikcasi dikkat eden biri degil ondan bundan getirir yeriz o yüzden ablacim zor kilo vermem birde bu sene ygs lys var benom basenim yok bacaklarim ince gibi normal ve sıkı yanlarim var ama abartilacak derecede değil birde gobegim var[/QUOTE]

canım benim ben de memnun oldum :)

öncelikle boya göre kilo oranın çok da yüksek değil, normal aralıktasın ama yaşına göre biraz fazlalıkların var. onun içinde sınav döneminde evet kilo vermek zor, çünkü stres altındasın, bi hazırlık sürecindesin, ama en azından atıştırmalıklarını sağlıkla atıştırmalıklardan seçmeye bak, ve 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslen, az az sık sık yersen o abur cubur atiştirmaliklardan da uzak durmuş olursun :) fırsat bulman zor ama olabildiğince de hareketli olmaya calis gün içinde [/QUOTE]
Cpk
Cnm sende kendimi gördüm resmen.ben de lise son sınıfa kadar 55 kilo civariydim. Boyum 170 sonra 11 in sonlarına doğru 60 ı gördüm bu benim için büyük bi travmaydi. Tartilmaya kustum 12 nin başında bir de baktım 64 olmuşum sınav da olunca dikkat etmeye çalıştım ama çok zor oldu ve 70 e çıktım. O zamanlar böyle bi kiloya rüyamda görsem cikacagima inanmazdim ama oldu işte şimdi hala kurtulmaya çalışıyorum. Sana önerim veremesen de sorun değil sınav geçince sıkı bi diyet yapabilirsin ama sakın alma yeter.okulda dershanede falan sağlıksız hiçbir şey ağzına koyma. Bu senin hayat tarzın olsun.tiksinerek bak o şeylere. Ayy o neymiş ben öyle şeyler yemem de.kilo vermezsen sakin moralini bozup yeme.cunku emin bugün 60 san bu hayatın boyunca 100 kilo olmazsın demek değil. Dikkat etmezsen olursun.kendine dikkat et cnm ben yandım sen yanma[/QUOTE]
Cok tesekkur ederimmm sagolunn ben zaten 64 olmusum tartiltim.cok huzursuz oldum dikkat edecegimbirde mezuniyetim var bu sene :)

Cok sagolun diyetisyenimm ozellikle sinav donemimde veremesem bile almamaya çalışacağım :)

, post: 36831379, membe5117"]Oncelikle cok mutlu oldum boyle bir sitede diyetisyenle tanistigima merhabalar ben 18 yaşındayım 19 a girecegim onceden 16 17 yaisnda 50 54 56 arasiydim ve bu kilodan memnumdum en son ramazanda tartildim 64 ciktim com üzülüyorum yememe dur diyemiyorum oturuo bir ekmegi bitircek boğazım yoktur abur cubur yerim birde yemek ikisi birleşince boyle oldu e tabi bide vucudum gelişti olgunlaşti bide okuyorum su an arkadasimda acikcasi dikkat eden biri degil ondan bundan getirir yeriz o yüzden ablacim zor kilo vermem birde bu sene ygs lys var benom basenim yok bacaklarim ince gibi normal ve sıkı yanlarim var ama abartilacak derecede değil birde gobegim var[/QUOTE]
Cnm sende kendimi gördüm resmen.ben de lise son sınıfa kadar 55 kilo civariydim. Boyum 170 sonra 11 in sonlarına doğru 60 ı gördüm bu benim için büyük bi travmaydi. Tartilmaya kustum 12 nin başında bir de baktım 64 olmuşum sınav da olunca dikkat etmeye çalıştım ama çok zor oldu ve 70 e çıktım. O zamanlar böyle bi kiloya rüyamda görsem cikacagima inanmazdim ama oldu işte şimdi hala kurtulmaya çalışıyorum. Sana önerim veremesen de sorun değil sınav geçince sıkı bi diyet yapabilirsin ama sakın alma yeter.okulda dershanede falan sağlıksız hiçbir şey ağzına koyma. Bu senin hayat tarzın olsun.tiksinerek bak o şeylere. Ayy o neymiş ben öyle şeyler yemem de.kilo vermezsen sakin moralini bozup yeme.cunku emin bugün 60 san bu hayatın boyunca 100 kilo olmazsın demek değil. Dikkat etmezsen olursun.kendine dikkat et cnm ben yandım sen yanma[/QUOTE]
Kac yasindasin iz acaba ve su an kilonuz kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…