- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- 68
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
denemz olurmuyum denicem ah keske alsam kilo =( sevgilimle görüşemiyoruz 3aydır ve kilo aldınmı die soruyor millet gün gectıkce kilo alır ben veriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbişi+ sigaraal bide burdan yak bu en az benim konum kadar garip
saglik sorununuz yoksa kremali soslar yapip makarna iyin, pizza börek lahmacun döner, baklava tulumba tatlisi ne varsa yiyin.
bende nasil kilo verebilirim diye düsünüyorum.
siz nasil zayif kaliyorsunuz ?
Misal gün boyu neler yersiniz?
BUNUN NERSİ GARİPKİ KİLO ALAMIYORUM İŞTE =) FORUMA BAK BAKALIM SENIN KONUNLA İLGİLİ KAÇ KİŞİ SOHBET ACMIS BİRDE BENİMKİNE BAK :d .d BİRAZXCIK HİPERAKTİFİMDE BELKİ ONDANDİRal bide burdan yak bu en az benim konum kadar garip
saglik sorununuz yoksa kremali soslar yapip makarna iyin, pizza börek lahmacun döner, baklava tulumba tatlisi ne varsa yiyin.
bende nasil kilo verebilirim diye düsünüyorum.
siz nasil zayif kaliyorsunuz ?
Misal gün boyu neler yersiniz?
cnm yatmadan önce 1,5 su bardağı ılık sütün içine, 20 adet bebe bisküvisi atıyosun...
Sulu kıvamda oluyo zaten.. Içine de bi tatlı kaşığı bal koyuyosun... Kafana dikip içiyosun...
Sonra da yatıp mışıl mışıl uyuyosun...
Zor gelebilir, m,den bulanabilir ama zamanla alışıosun...
Ben mama şeklinde içemem dersen, ayrı ayrı bi bisküvi at ağzına, bi sütünden iç...
Yararını gördüm, o yüzden tavsiye ediorum....
BUNUN NERSİ GARİPKİ KİLO ALAMIYORUM İŞTE =) FORUMA BAK BAKALIM SENIN KONUNLA İLGİLİ KAÇ KİŞİ SOHBET ACMIS BİRDE BENİMKİNE BAK :d .d BİRAZXCIK HİPERAKTİFİMDE BELKİ ONDANDİR![]()