• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çokk acill testime bakar mısınız(prodoctor)

Pembikbulut

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
443
144
23
Merhaba kızlar ben altı gibi prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu sn tekrar yaptım aynı testi pozitif adetime üç gün var sizce var mıdır nefrn böyle oldu bu testi daha önce kullanan var mı ilk beş dakika içinde çıktı

Eklentiler

• IMG_20251106_015829.webp
    IMG_20251106_015829.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_20251106_015608.webp
    IMG_20251106_015608.webp
    164,7 KB · Görüntüleme: 181
Merhaba kızlar ben altı gibi prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu sn tekrar yaptım aynı testi pozitif adetime üç gün var sizce var mıdır nefrn böyle oldu bu testi daha önce kullanan var mı ilk beş dakika içinde çıktı
Ben bu testle öğrenmiştim gebe oldugumu beta verdiğiöde 7.69 cıkmıstı yanılma payı yok gibii

Ben bu testle öğrenmiştim gebe oldugumu beta verdiğiöde 7.69 cıkmıstı yanılma payı yok gibii
Yaa inşallah😍 sizin tetiniz de mi böyleydi.
Benim kafamı karıştıran bundan önceki neden negatif çıktı bşraz saçma ama kola içtim onun etkisi olur mu sizce heveslenmek istemiyorum 😔

Yaa inşallah😍 sizin tetiniz de mi böyleydi.
Benim kafamı karıştıran bundan önceki neden negatif çıktı bşraz saçma ama kola içtim onun etkisi olur mu sizce heveslenmek istemiyorum 😔
Tabi ki de kola ile hiç bi alakası yok benim daha silik cıkmıstıı yarın bi beta verin

Tabi ki de kola ile hiç bi alakası yok benim daha silik cıkmıstıı yarın bi beta verin
Benim sonucuma da bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3154.webp
    IMG_3154.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_3155.webp
    IMG_3155.webp
    74 KB · Görüntüleme: 115
Negatif testiniz nasıldı şuanki pozitif

Back
X