- 22 Temmuz 2024
- 443
- 144
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
Yaa ben istiyorsun sandımTövbe de abla çocuk istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben istiyorsun sandımTövbe de abla çocuk istemiyorum![]()
Bilmiyorum henüz bugün 11 dpo daha yarın tekrar test yaparımşimdi hamile misin![]()
Normalde ilişkiden 14 gün sonra kanda çıkar geç döllenmeyse 21gün diye biliyorum senin şu an koyulaşması gerek galibaTövbe de abla çocuk istemiyorum![]()
Yaa seninki de erken benim pazar günü regl tarihim inşallah güzel haberler alırız bu ayBilmiyorum henüz bugün 11 dpo daha yarın tekrar test yaparım
Zaten bizim içe boşalma falan olmadı ama bende okb hastalıgı var kıyafet üzerinden boşalma vs olmadan sadece yakınlaşma oldu şüpheli ilişkiden sonraki gün de regl oldum 6 gün normal sekilde kan testi vermeden önce iki idrar testi yaptım negatif cıktı daha sonra 22 gün geçti kan testi verdim negatif cıktı adetim stresten gecikti sanırım 4 gün gecikti ben idrar testi yaptım sonuç buNormalde ilişkiden 14 gün sonra kanda çıkar geç döllenmeyse 21gün diye biliyorum senin şu an koyulaşması gerek galiba
Adet olmuşsun zaten bence yoktur zaten olsaydı şimdiye koyu olması gerekiyordu testinin gölge bile yokZaten bizim içe boşalma falan olmadı ama bende okb hastalıgı var kıyafet üzerinden boşalma vs olmadan sadece yakınlaşma oldu şüpheli ilişkiden sonraki gün de regl oldum 6 gün normal sekilde kan testi vermeden önce iki idrar testi yaptım negatif cıktı daha sonra 22 gün geçti kan testi verdim negatif cıktı adetim stresten gecikti sanırım 4 gün gecikti ben idrar testi yaptım sonuç bu
Var gibi dedin ablaAdet olmuşsun zaten bence yoktur zaten olsaydı şimdiye koyu olması gerekiyordu testinin gölge bile yok
Adet olmuşsun zaten bence yoktur zaten olsaydı şimdiye koyu olması gerekiyordu testinin gölge bile yok
Eklemeyi unuttum reglime 6 gün var ama 1 Kasım ve 2 kasımda 1 pedi tam doldurmayacak kadar lekelenmem oldu kırmızı değildirabbim hepsinin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kızlar benim testime de bakabilir misiniz kafam çok karıştı , 4 kasımda yapmıştım ilk bi baktım sonra koydum şimdi tekrar bi bakayım dedim aynı teste hayalet çizgi gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum kuruma çizgiside olabilir emin değilim test fotosunu ekliyorum bakıp cevaplayabilir misiniz lütfen
Evliym ama sizin gördüğünüz çizgiyi ben göremedimÇok az görünüyor ama emin değilim dedim için rahat edicelse tekrar kan ver. Ama galiba evli değilsin
Sorun yok o zaman,Evliym ama sizin gördüğünüz çizgiyi ben göremedim
Biraz daha bekleyip tekrar yapın belki yerleşmedir inşallahEklemeyi unuttum reglime 6 gün var ama 1 Kasım ve 2 kasımda 1 pedi tam doldurmayacak kadar lekelenmem oldu kırmızı değildi
Böyle yapıp baktım bide bakabilir misinizSorun yok o zaman
Canım ben dün. Doktor beta hcg vermis kanda baktım kendim 0.03 cikti reglime 6 gün var ekimin 9 yapmıştım 0.0 çıkmıştı tüp bebekte negatif almisgim bu ay 2 kez yumurtlama olmusum dun yumurtalama olmus sol kasigima agri giriyordu sag ve som haff batma var adet regli Belirtilerim yokBen bu testle öğrenmiştim gebe oldugumu beta verdiğiöde 7.69 cıkmıstı yanılma payı yok gibii
Bir önceki mesajımda test var bakabildiniz mi sizcede var mı hayalet çizgiBiraz daha bekleyip tekrar yapın belki yerleşmedir inşallah![]()
Evet gördüm ne kadar sürede çıktı hangi markaBir önceki mesajımda test var bakabildiniz mi sizcede var mı hayalet çizgi
Diğer çizgi kadar net olmalı bu şekilde görünmesi için. Denendi çünkü ordan biliyorum. Son halini efektsiz bir daha atabilir misin ?Böyle yapıp baktım bide bakabilir misiniz
En son hali buDiğer çizgi kadar net olmalı bu şekilde görünmesi için. Denendi çünkü ordan biliyorum. Son halini efektsiz bir daha atabilir misin ?