- 30 Ocak 2016
- 794
- 189
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembikbulut
Ya bence var silik de olsa ben görüyorum sanırım. Siz görebiliyor musunuz?En son hali bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bence var silik de olsa ben görüyorum sanırım. Siz görebiliyor musunuz?En son hali bu
Ama başka silik çizgili test örneklerini yaptıgım efekten yaptım ve efekte gözüküyor silikte olsa ama benim testim de gözükmüyorYa bence var silik de olsa ben görüyorum sanırım. Siz görebiliyor musunuz?
Anladım. Göremiyorsunuz sanırım siz göremiyorsanız yoktur zatenAma başka silik çizgili test örneklerini yaptıgım efekten yaptım ve efekte gözüküyor silikte olsa ama benim testim de gözükmüyor
Efekti neyle yaptınızBöyle yapıp baktım bide bakabilir misiniz
Picsartta efektler kısmında bulabilirsiniz silik çizgiyi çok net gösteriyorEfekti neyle yaptınızben baktım baktım bulamadım
Hayır ilişkiden 22 gün sonra kan testi verdim ben >.0.2 cıktı negatif 14 gün sonra da yani bugun. De idrar testi yaptım sonucu gördünüz ilişkiden sonra da regl olmuştum zaten ama genede şüphelendim işteAnladım. Göremiyorsunuz sanırım siz göremiyorsanız yoktur zatendaha önce gebelik geçirdiniz mi?
Hayırlısı olsunHayır ilişkiden 22 gün sonra kan testi verdim ben >.0.2 cıktı negatif 14 gün sonra da yani bugun. De idrar testi yaptım sonucu gördünüz ilişkiden sonra da regl olmuştum zaten ama genede şüphelendim işte![]()
Siz nasıl gördünüz aklıma takıldıHayırlısı olsun![]()
Benim gördüğüm testin gölgesi demek ki. Bende anlamadımSiz nasıl gördünüz aklıma takıldı![]()
4 kasımda yapmıştım ilk birkaç dk sonra hiçbir şey göremeyince kaldırmıştım son reglimden beride ovulasyon testi yapıyordum onların yanına koydum bugün tekrar test yaptım tarihi tıp oraya koyarken bir daha baktım teste öyle gördüm, uzattım kusura bakma yani 2 gün oldu testi yapalıE
Evet gördüm ne kadar sürede çıktı hangi marka
O zaman dikkate alma canım ben şimdi yine yaptım tekrar negatif çıktı hiç güven olmuyor bu testlere en iyisi adet gecikmesini bekleyip kan vermek4 kasımda yapmıştım ilk birkaç dk sonra hiçbir şey göremeyince kaldırmıştım son reglimden beride ovulasyon testi yapıyordum onların yanına koydum bugün tekrar test yaptım tarihi tıp oraya koyarken bir daha baktım teste öyle gördüm, uzattım kusura bakma yani 2 gün oldu testi yapalı
Merak ediyoruz ister istemez çok yıpratıcı bir süreç 3 yılı geçti ama her ay aynı.Chatgbt ye de sordum o da ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim beklemek en doğrusu dedi. Evet ama işte bizler sabırsız ve heyecanlı olduğumuz için duramıyoruz, yani ben biraz aceleci davrandım
Yaa ne güzel işte strese girme oğlunla ilgilen rabbim en kısa sürede nasip eder inşallahÇok şükür rabbime 5 yaşında bir oğlum var 2 yıldır 2. Çocuğu istiyoruz ama rabbim henüz nasip etmedi.. tahlil ultrason her şeye bakıldı bir sıkıntı yok ama işte sonuç hep negatif
Bugün ilk idrarla test yaptım maalesef negatif offf belki bir umut dedimki hani dah belirgin görürüm 2. Çizgiyi diye ama olmadı yine