kızlar çoook ama çook acil yorumlarınızı istiyorum

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Eşinizin, erkek arkadaşı karısını aldatiyor. Yani kısacası adamın metresi var ve her hafta alkol alır. Siz böyle bir adamla Eşinizin görüşmesini ister misiniz?

Tabi ki hayır. Ama maalesef erkekler kolay kolay erkek arkadaşlarından vazgeçmiyor. Biraz mantıklı makulse ikna edebilirsin eşini canım ama tartışarak değil sakin sakin anlatmalısın. Konuştunuz mu bu meseleyi ne diyor?

Asla istemem. Bu konuda bir ornegim de var. Teyzemin esinin boyle bir arkadasi vardi. Adam metresini esim diye tanistiriyormus falan. Adam gelip anlatirdi teyzem de hic karismazdi. Teyzemin esi de bu adamin metresinin bi arkadaşıyla aldatti teyzemi. Simdi evli o kadinla. Teyzemin eski esi serefsizdi o ayri ama arkadas faktorunu de yadsiyamayiz.

Eşinizle ne ilgisi var?
Çocuk değiller ki arkadaşından etkilenip o da metres tutsun..

Hayir...ama nasil caydiracaksin...cok zor iş...senin esinle aran bozulabilir...

Tabiki de istemezsin ama erkeklere bunu anlatmk zor.tartismadan anlatmn gerekir huzurunun kacmamasi icin.esimin ayni is yerinde bi arksi var.karisinin babasi vefat ettigi icin sehir disindaydi.ve adam bi alisveris merkezinde iki kizla bulusmis esimi aradi kizlar iki tane gel bize eslik et diye esim cok kizmisti.hep mesafeli durur o adama

Tabi ki hayır. Ama maalesef erkekler kolay kolay erkek arkadaşlarından vazgeçmiyor. Biraz mantıklı makulse ikna edebilirsin eşini canım ama tartışarak değil sakin sakin anlatmalısın. Konuştunuz mu bu meseleyi ne diyor?
Konuştum evet ve bana dediği " onun hayatı beni ilgilendirmez, o başka yola giderse ben öte ki yola giderim" diyor. Ama benim eşime güvenim yok. O nedenle istemiyorum.

Konuştum evet ve bana dediği " onun hayatı beni ilgilendirmez, o başka yola giderse ben öte ki yola giderim" diyor. Ama benim eşime güvenim yok. O nedenle istemiyorum.
Eşinize güveniniz yoksa bu büyük bi sorun bence..
İlişkilerde güven önemlidir.

O zaman dediği gibi ayırsınlar yollarını canım :KK12: Birde güvenim yok diyorsun daha önce bir problem mi yaşadınız bununla ilgili? Güvenmiyorsan görüşmemeleri en doğrusu.

Ya adam bizim is yerinde aynı zamanda..bir de ben akşam annem de iken bize gelmiş arkadaşı. Hem de aynı site de oturuyoruz. Bana da bişey demedi eşim. Caydanlikta çayı görünce sordum ve o zaman geldiğini söyledi! !

Asla istemem
kendimde asla muhattap olmam oda eşim etkilenir korkusundan değil
bu tarz bi tutumla yaşayan insanlar dışlanmalı bence
hoş bişey yapıyormuş gibi birde arkadaşlık mı etceksiniz.

Ya adamın eşi de beni arıyor ki niye gelmiyorsun bize diye. Ben nasıl eşinin bu serefsizligini bildiğim halde gözünün içine baka baka güleceğim o kızın yüzüne. Yapamam:(

Back
X