- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
Eşinizin, erkek arkadaşı karısını aldatiyor. Yani kısacası adamın metresi var ve her hafta alkol alır. Siz böyle bir adamla Eşinizin görüşmesini ister misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştum evet ve bana dediği " onun hayatı beni ilgilendirmez, o başka yola giderse ben öte ki yola giderim" diyor. Ama benim eşime güvenim yok. O nedenle istemiyorum.Tabi ki hayır. Ama maalesef erkekler kolay kolay erkek arkadaşlarından vazgeçmiyor. Biraz mantıklı makulse ikna edebilirsin eşini canım ama tartışarak değil sakin sakin anlatmalısın. Konuştunuz mu bu meseleyi ne diyor?
Eşinize güveniniz yoksa bu büyük bi sorun bence..Konuştum evet ve bana dediği " onun hayatı beni ilgilendirmez, o başka yola giderse ben öte ki yola giderim" diyor. Ama benim eşime güvenim yok. O nedenle istemiyorum.
Eşinizin, erkek arkadaşı karısını aldatiyor. Yani kısacası adamın metresi var ve her hafta alkol alır. Siz böyle bir adamla Eşinizin görüşmesini ister misiniz?
Evet canımO zaman dediği gibi ayırsınlar yollarını canımBirde güvenim yok diyorsun daha önce bir problem mi yaşadınız bununla ilgili? Güvenmiyorsan görüşmemeleri en doğrusu.