kızlar çoook ama çook acil yorumlarınızı istiyorum

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim, demişler...
Sizin bir kadın arkadaşınız olsa aynı şekilde, görüşmenizi gayet normal karşılar mıydı eşiniz?

Sonuçta bana güveniyormus, ben gitsem öyle biri ile sorun etmezmiş. Artık lafta mi gerçekten mi diyor bilmiyorum. Ama çok sinirleniyorum

Üzüm üzüme baka baka kararır diye bir söz bende görüşmesini istemezdim galiba :stop:

Görüşmekten kastınız akşamları beraber takılmak, alkol almak falansa istemem.Ama öğlen yemeğe gitmesi ,bir kafede oturmaları falansa karışmazdım.

Alkol olayina da girmeye başlamıştı onunla ki kavgalardan dolayı kesti. O insanla da takilmamisti ama tekrar başladı. Eve gelmiş ya benim kizacagimi bile bile eve gelmiş adam. Haberim yok

Kocan nasil guveniyo ya baskasina bakan adam ewde karima da bakar demiyo mu nasil alip ewe getiriyo utanmadaan senin kocayin civisi cikmiss anam iplerini cek bir an once o da yolldan cikti cakacakkk

Cocugunu ihmal etme canim pismanlik yasarsin esini de karsima al tartisma falan yaratmadan gerekirse yatakta uygun bi dille guzel guzel konus bi care bulmalisiniz oyle arkdas olmaz olsun

Kesinlikle gorusturmem, bu yolda neyim varsa ortaya koyarim. Sonu illa kotu biter cunku.

herkesin yasam tarzi, kisiligi, secimleri kendine ait.
esinin karakteri, durusu onemli. onda o kisiye benzerlik olabilecek potansiyel varsa, zaten yapar yapacagini.

Ben esini aldatan bir kadinla arkadas olamam, merhaba merhaba olur samimiyetim cunku esinin arkasindan iş ceviren bana neler yapmaz diye dusunurum. Onun yapacaklarini o da yapacak diye bir sey yok tabi. Arkadasim aldatti beni de etkiler korkusundan degil de guvenemezdim ne bileyim.
Esimin boyle arkadasi olsun da istemem.

Eşinizin, erkek arkadaşı karısını aldatiyor. Yani kısacası adamın metresi var ve her hafta alkol alır. Siz böyle bir adamla Eşinizin görüşmesini ister misiniz?
ASLA !!! Ama illa görüşmek isterse tamam görüş ama benle empati kurmayı da ihmal etme demeniz mantıklı olur En Büyük KK

Back
X