Kızlar çoook önemli. Lütfen yardım edin

su saate kadar durdugun kabahat. magaza sorumlusuna eger onlar bisey yapmazsa durumu savciliga iletecegini soyle.

Asla asla asla hakkını bırakma onlara her şeyi tek tek anlat eğer bu olayda susarsan başka bir yerde allah korusun başına gelirse yine kendine güvenemeyip susarsın biz kadınlar malesef her yerde aynı sorunla karşılaşıyoruz ama sen hakkını savunursan onların yanına kalmaz sonradan keşke söyleseydim diye kendini yersin

Ya hu çarşıyla evim 1 saat. Saat 22.30çıktığın mağazadan minübüs bekleyerek 23.30 -23.45 e doğru evde oluyorsun. Bütün gün ayaktasın mağaza kapanınca koca mağazayı siliyorsun birde onca saat bekle insan çok yoruluyor. Bu demek değil ki tacizi çek bunun da farkındayım. Paraya ihtiyacın varsa çık başka yerde çalış bununda farkındayım.Bugün gerekli yerlerle konuyu paylaşacağım zaten. Yorumlarınız için teşekkürler.
Farkına varmanız sevindim 😊😊😊

Gerçek mi değil mi bilemem ama konunun nesine inanmadınız anlamadım. Staj yaparken başka bi stajyer arkadaşım sürekli tacize uğradı. Kucaklarına mı almadılar, yanlarına çağırıp boxerli fotoğraflarını mı göstermediler. Hem de burası büyükşehir belediyesine ait bi kurumdu. Binlerce insanın çalıştığı bi yer. Malesef kadınlar her zaman konuşamıyor burda da olduğu gibi zaten kimse inanmaz diye, inansalar da bir şey yapmazlar diye. Liseye giderken yolda tacize uğramış ve öyle utanmıştım ki senelerce kimseye anlatmadım. utanacak kişinin ben olmadığını çok sonradan anladım. Yani her zaman doğru tepki verilemiyor.

Bu nebe 😳😳
Bi tecavüz etmedikleri kalmış .Çek kameraya ver tv ye rezil olsunlar be .
Bu tipler insan mı.
Bunlar insansa ben ot olmak istiyorum.

Back
X