- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Onunla ayrıca uğraşıyorum zatenDerdiniz kadından önce eşiniz olmalı.
Bi şekilde içinizi rahat ettirmek istiyorsanız , kozlarınızı mahkemede paylaşmanızı öneririm
Tabii ki deÖnce eş .....
Fazlasıyla yaptım hem deKadın kadar eşiniz de hatalı eşinizin de davranışından dolayı işinde kendi sosyal çevresinde aynı şeyi yapacak mısınız?
Bende bundan emin olamadığım için suçsuzkem suçlu pozisyonuna düşmemek için sordum sie teşekkür ederimHakaretten dava açar. Bence kanıtınız vs varsa eşinize zinadan dolayı tazminat alırsınız. Nafakanızı alırsınız. 3. şahısa artık dava falan açılamıyor ama yanlış bilmiyorsam bir ara televizyonda bir avukat bilgi verirken duymuştum eğer kadın eşinize özel resimler attıysa bu kanıtla tazminat alabilirsiniz. Bir araştırın. Ama artık yazışmalar bile özel hayat sayıp kanıt saymıyorlar o yüzden bilemedim
Öfkeyle herşeyi yakıp yıkma güdüsünde olabilirsiniz ama yapmayın sakince bir düşünün en büyük intikam sakinlik ve dik duruş olduğunu düşünüyorum. Tabiki herkes hakkettiği şeyi yaşamalı ama adaleti siz sağlamayın yada fevri olmamaya çalışın kolaylıklar dilerimSadece kadınla uğraştığım sanılmasın diğer tarafıda sıkıştırıyorum
Elinizde ilişkilerine yönelik kanıtlar mevcut mu?Tamam kızlar mesaj alınmıştır teşekkür ederim
Bir an gafletle yazdım sildim hemen
Sizler aklıma geldiniz sorayım öyle hareket edeyim dedim iyi yapmışım
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim nazik uyarınız içinÖfkeyle herşeyi yakıp yıkma güdüsünde olabilirsiniz ama yapmayın sakince bir düşünün en büyük intikam sakinlik ve dik duruş olduğunu düşünüyorum. Tabiki herkes hakkettiği şeyi yaşamalı ama adaleti siz sağlayın yada fevri olmamaya çalışın kolaylıklar dilerim
Bedelini Oraya buraya yazarak değil, daha kuralına uygun ve daha resmî şekilde ödetin. Böylelikle hem maddi hem manevi tatmin duygusuna ulaşabilme ihtimaliniz var.Onunla ayrıca uğraşıyorum zaten
Ama herkese bedelini ödetmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?