- 10 Nisan 2021
- 652
- En iyi cevaplar
- 1
- 806
- 18
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Evlilik biter derken?Eşiniz ona yüz verdiği için kadın hâlâ "gönül bu seviyorum " diyebiliyor. Eşiniz o cesareti vermemeli. Böyle giderse evliliğiniz biter.
kendini ne cok onemsiyosun ya. bedduani da kendine sakla.Bilerek yapıosun çünkü .Bu soru bilmeden sorulmaz.Umarım aynı seylerı yaşayıp aldatılmışmıyım yoksa başka bişey mı sen daha harıka bır cevap bulursun kendıne
Evet onemsıyorum .Harıkayım kendım çok degerlıyım .Sende acısını bılmedıgın sorularını kendıne sakla .kendini ne cok onemsiyosun ya. bedduani da kendine sakla.
Kız sana bir şey demedi ki normal bir soru sordu. Bende aynı şeyi sorucaktım. Bunda ne var ki yükseliyorsun?Bilerek yapıosun çünkü .Bu soru bilmeden sorulmaz.Umarım aynı seylerı yaşayıp aldatılmışmıyım yoksa başka bişey mı sen daha harıka bır cevap bulursun kendıne
Bı ben aratamadım heraldeKadını da google'da aratinca cikti hemen.
Sanatci!!!!!
Senin şuan kendin için yapman gereken şu Ali'ye koca bir bay bay kim o kim ugrastikca üzülürsün hayatına bak kendini gelistir hatta yeniden sevmeye çalış bazı insanlar değişmezKızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Gelelim güncel duruma ben eş kişisinin beni aldattığı kadını buldum ve konuştum
Gönül bu seviyorum diyerek küstahça konuştu
Bu kadın mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Kendi yaptığı rezillik olsa bile
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda
Sana sadakat sözü veren esindi o kadına hiç birşey malesef yapamazsın suç işlemiş olursunKızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Bu kadın mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda
O zaman neden hâlâ kadından ve eski esinizden hesap sormak istiyorsunuz? Üzerinde durmamalısınız en iyisi. Çocuklarınız varsa ancak onlar için gerekli durumda bir araya gelirsiniz.Evlilik biter derken?
Ben aynı gece bitirdim zaten
Bizim oralarda bi laf var bilmem ne kuyruk sallamayınca bilmem ne peşinden gitmezmiş ikisinide rezil ederimKızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Sizce ben yapmalıyım?
allah akıl versinEşiniz ona yüz verdiği için kadın hâlâ "gönül bu seviyorum " diyebiliyor. Eşiniz o cesareti vermemeli. Böyle giderse evliliğiniz biter.
Doğru söylüyorsunAllah ceza diye bir tane 100 kg sadakatsiz verdi, daha ne elleşiyon kadına. Onun derdi ona yetecek zaten, sadece şu an haberi yok.
Hesap sorulacak bir çok sebebim var aslındaO zaman neden hâlâ kadından ve eski esinizden hesap sormak istiyorsunuz? Üzerinde durmamalısınız en iyisi. Çocuklarınız varsa ancak onlar için gerekli durumda bir araya gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?