Kızlar çooook acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz ona yüz verdiği için kadın hâlâ "gönül bu seviyorum " diyebiliyor. Eşiniz o cesareti vermemeli. Böyle giderse evliliğiniz biter.

Tabi ki yapmayin kendi basiniza dert alirsiniz ne gerek var? Ayrica kadinin sanatci kisiligiyle bu durumun ne alakasi var?

Bilerek yapıosun çünkü .Bu soru bilmeden sorulmaz.Umarım aynı seylerı yaşayıp aldatılmışmıyım yoksa başka bişey mı sen daha harıka bır cevap bulursun kendıne
kendini ne cok onemsiyosun ya. bedduani da kendine sakla.

Bu ülkede Kerimcan durmazlar uçakta mastürbasyon yaptığı videoyu milyonluk hesaplarından paylaştı şöhretinden bişey eksilmedi. Sizin yazacağınız iki lafla kariyeri falan bitmez.
Kendinize dert yaratmaya gerek yok. Ha çok intikam alasınız varsa Kadın da haber değeri taşıyabilecek biriyse show haberin whatsapp ihbar hattına güzel bir dosya yollayın Onlar zaten abartı haber yapmayı severler. Kadın da birine çemkirecekse haber kanalına çemkirir. (YTD)

Bilerek yapıosun çünkü .Bu soru bilmeden sorulmaz.Umarım aynı seylerı yaşayıp aldatılmışmıyım yoksa başka bişey mı sen daha harıka bır cevap bulursun kendıne
Kız sana bir şey demedi ki normal bir soru sordu. Bende aynı şeyi sorucaktım. Bunda ne var ki yükseliyorsun?

Evet karşı tarafla uğraşmak yıpratıcı ama ben olsam, çalıştığı kuruma ve çevresine rezil ederim o kadını. Tabi elimde delil varsa, kuru bir iftira gibi değil. Maksat içim soğusun. Maksat herkes nasıl bir s.rtük olduğunu bilsin. Çünkü böylelerinin toplum içindeki saygınlığına tahammül edemiyorum.

Senin şuan kendin için yapman gereken şu Ali'ye koca bir bay bay kim o kim ugrastikca üzülürsün hayatına bak kendini gelistir hatta yeniden sevmeye çalış bazı insanlar değişmez

Sana sadakat sözü veren esindi o kadına hiç birşey malesef yapamazsın suç işlemiş olursun

Evlilik biter derken?
Ben aynı gece bitirdim zaten
O zaman neden hâlâ kadından ve eski esinizden hesap sormak istiyorsunuz? Üzerinde durmamalısınız en iyisi. Çocuklarınız varsa ancak onlar için gerekli durumda bir araya gelirsiniz.

Eksisozlukte yorum yazmak suç değil sonuçta, herkese neler neler yazıyorlar. Bence sözlük sahibi birini bulun, başlığının altına 'kendisi evli erkekleri çok sever' tarzı bir entry girin
Adını aratan onu bulur. Çok rahatsız olursa da sildirtir elbet ama öncesinde epey bir canı sıkılır (şeytan emojisi)

Bizim oralarda bi laf var bilmem ne kuyruk sallamayınca bilmem ne peşinden gitmezmiş ikisinide rezil ederim

Allah ceza diye bir tane 100 kg sadakatsiz verdi, daha ne elleşiyon kadına. Onun derdi ona yetecek zaten, sadece şu an haberi yok.
Doğru söylüyorsun
Aman ne bileyim ya arada bi coşuyorum öyle işte sindirmek yine de çok zor oluyor
İki gün iyiysem 3. gün gırtlağına yapışasım geliyor
Ayı şimdi ki bulunduğum ilçeye gelmiş bayram için annesi de burda
Çocukları görmek istiyor 1,5 ay sonra aklına geldi
Bende boşanmadan olmaz dedim bazen seni boşamıcam süründürcem diyordu
Buna karşılık böyle yapıyorum çocukları görmeyi çok istiyorsan benden önce boşanacaksın dedim
Tamam dedi bekliyorum

O zaman neden hâlâ kadından ve eski esinizden hesap sormak istiyorsunuz? Üzerinde durmamalısınız en iyisi. Çocuklarınız varsa ancak onlar için gerekli durumda bir araya gelirsiniz.
Hesap sorulacak bir çok sebebim var aslında
Ama uğraşmayacağım
Evet iki oğlum var boşandıktan sonra onları görebilir sadece başka hiçbir türlü muhattap olmayacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…