Kızlar çooook acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınla uğraşmak enerji kaybından başka birşey değil bence sizin için.

Mesajlardan basınız da ağrıyabilir.

İçinizi soğutmak istiyorsunuz belki ama bu tip insanlar rezil de olmuyorlar bana kalırsa. Rezil olabilseler bu tarz ilişkiler yaşamazlar zaten.
Kesinlikle çok doğru

Bedelini Oraya buraya yazarak değil, daha kuralına uygun ve daha resmî şekilde ödetin. Böylelikle hem maddi hem manevi tatmin duygusuna ulaşabilme ihtimaliniz var.

Ben olsam uğraşmam yol verir giderim. Bir erkeği paylaşılmayan adam konumuna getirip, EGO’larını daha fazla şişirmesine yardımcı olamam.
Çok çok haklısınız teşekkür ederim ❤️

Kızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Gelelim güncel duruma ben eş kişisinin beni aldattığı kadını buldum ve konuştum
Gönül bu seviyorum diyerek küstahça konuştu
Bu kadın Antalya da mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Kendi yaptığı rezillik olsa bile
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda
İnsanların ekmegıyle oynamayın.Bu çok ucuz bişey .Bende aldatıldıgımı sıstemlerımden ogrendım evlıymıs eşi artık kendını savunmak ıcın ne dedıyse cunku o kadar emınkı sıstemlerımden baska bı yerden ogrenmeyecegıme eşini doldurmuş .Kadın benı ıs yerıme sıkayet ettı ve ısımden oldum bu pandemıde .Ben kesınlıkle bılmıodum evlı oldugunu .Bak ekmegımden oldum .Bu pandemıde bu işsızlıkte .Kadın bılıosa evlı oldugunu ve ben bunu hıc bır kadına yakıştırmıorum ekmegı ıle oynamayın

Benım yaptıgımda dogru deıl sıstemlerımden bakıp ogrendım evlı olfugunu .Bunca zamana kadar bakmadım bır sekılde baktım ıste .Bur seyler eksık gıbıydı .Dogru gıtmeyen seyler vardı .Belkıde ekmegım buraya kadardı bılmıorum .Ama tdk bıldıgım hakkımı helal etmıcem 2 sınede

İnsanların ekmegıyle oynamayın.Bu çok ucuz bişey .Bende aldatıldıgımı sıstemlerımden ogrendım evlıymıs eşi artık kendını savunmak ıcın ne dedıyse cunku o kadar emınkı sıstemlerımden baska bı yerden ogrenmeyecegıme eşini doldurmuş .Kadın benı ıs yerıme sıkayet ettı ve ısımden oldum bu pandemıde .Ben kesınlıkle bılmıodum evlı oldugunu .Bak ekmegımden oldum .Bu pandemıde bu işsızlıkte .Kadın bılıosa evlı oldugunu ve ben bunu hıc bır kadına yakıştırmıorum ekmegı ıle oynamayın
Aslında her şeyi hakediyor böyle Kadınlar
Ben evet ekmeğiyle oynamayacağım
Ama sanat adı altında ki ucuz ruhu ile benim hayatımla ve iki evladımın hayatıyla oynama gafletinde çok güzel bulundu
Bu duruma sebep eşimdir ama kadın asla masum değildir evli olduğunu biliyorum iki çocuğunuz da var ama me yapim Gönül bu diyerek Benimle küstahça konuşma cesaretini kendinde buluyor
Bunun karşılığını ona kendi üslubuyla vermek istemiştim ama sizlerin de uyarılarıyla vazgeçtim
Herkes sonunda olmasını gerekeni yaşayacak çünkü

Ama sanat adı altında ki ucuz ruhu ile benim hayatımla ve iki evladımın hayatıyla oynama gafletinde çok güzel bulundu
Bu duruma sebep eşimdir ama kadın asla masum değildir evli olduğunu biliyorum iki çocuğunuz da var ama me yapim Gönül bu diyerek Benimle küstahça konuşma cesaretini kendinde buluyor
Bunun karşılığını ona kendi üslubuyla vermek istemiştim ama sizlerin de uyarılarıyla vazgeçtim
Bakın anlıorum sızı .Eger bılıosa mubarek gun kotu konuşmak ıstemıorum .Eşiniz en buyuk suclu .Boşvermek cok zor .Banada dedıler soyleme dıye .Ben bılmek ısterdım dedım aylarca aldatılmışım .Anlattım .Bakın işimden gucumden oldum .Hem suclu hem gucluler .Allah ıslah etsın ne dıyım.

2 tane çocuğunuz varmış zaten. Hakkınızı mahkemede alın. Çıkarken lafı da sokarsınız al eskimi tepe tepe kullan diye.

Bakın anlıorum sızı .Eger bılıosa mubarek gun kotu konuşmak ıstemıorum .Eşiniz en buyuk suclu .Boşvermek cok zor .Banada dedıler soyleme dıye .Ben bılmek ısterdım dedım aylarca aldatılmışım .Anlattım .Bakın işimden gucumden oldum .Hem suclu hem gucluler .Allah ıslah etsın ne dıyım.
nasil yani adam sizi esiyle mi aldatmis

Çocuklarınıza da allah yardım etsın .Umarım gelecek hayatınız bundan daha ıyı olur .Insanlar azıttı.Pandemı bıle neler anlatıo ama kımın umurunda .Bız ınsanlar cıgrımızdan cıktık .

Maalesef ki zaman zaman git gellerim oluyor
Hayatı bir gece de altüst olmuş bir insanım
Ne kadar güçlü dursam da kalbim kırık ve tonla hayal kırıklığı içinde mücadele etmeye çalışıyorum

bana ne kiziyosun ya ben mi aldattim sordum sadece dogru mu anladim diye

burda da kimden ne firca yiyecegi hic belli olmuyo insanin :KK70:
Bilerek yapıosun çünkü .Bu soru bilmeden sorulmaz.Umarım aynı seylerı yaşayıp aldatılmışmıyım yoksa başka bişey mı sen daha harıka bır cevap bulursun kendıne

Ne kadar güçlü dursam da kalbim kırık ve tonla hayal kırıklığı içinde mücadele etmeye çalışıyorum
Ne kadar sonra ve nasıl ogrendınız

Çok normal bunları yaşamanız.

Bir günde hayatınız değişti, eviniz, düzeniniz, eşinize de kadına da öfke duyup zarar vermek istemeniz çok insani bence ama siz itidalli davranıp sonunda başınızın ağrıma ihtimali olan şeylerden uzak durmaya çalışın.

Allah gönlünüze ferahlık versin.

Kızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Gelelim güncel duruma ben eş kişisinin beni aldattığı kadını buldum ve konuştum
Gönül bu seviyorum diyerek küstahça konuştu
Bu kadın Antalya da mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Kendi yaptığı rezillik olsa bile
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda
Bence güzel kardeşim hic ugrasma. Cunku benim kanaatim sen ilahi adaleti elinin tersiyle itip pekte ise yaramayacak ve anca seni yipratacak intikam la yetinmis olacakskn. Hem zaten bu onları bir biriyle hareket etmeye , devam birlikte olmaya iter

Evlilik birliği içinde size sadakat sözü veren eşiniz. Yani size ihanet eden kadın değil eşiniz. Kadin yaptığını kendi ahlaki normlarına uygun buluyorsa yapar,ona bir yaptırım gücünüz yok malesef. Ama içinizin soğuması için manevi tazminat davası açabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X