kızlar daha adet olmadım :(

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
slm.doğum yapalı 5 ay oldu.dünyalar güzeli bi kızım var 5 aylık.kasımın 4 ünde adet olmam gerekiyordu.13 gün geçti hala olmadım.doğumdan önce adetlerim düzensizdi,dogumdan sonra düzene girdi.hamilemiyim diye düşünmekten kafayı yicem.daha bebeğim çok küçük.hamileysem bebegimi süttende kesmem gerekecek.en çok buna üzüluorum.kızlar sizinde başınıza böle bişey geldimi?bu normalmi acaba.paylaşırsanız sevinirim.

emzırmedonemınde adetıın duzensız olabılır ama dogumdan sonra sureklı duzenlı gıttıyse test yaptırmanı onerırım boylece soru ısaretı kalmaz kafanda.....dogumdan sonra korunmuyomuydun pekı tekrar hamıle olma ıhtımalını dusunuyosun?

emzırmedonemınde adetıın duzensız olabılır ama dogumdan sonra sureklı duzenlı gıttıyse test yaptırmanı onerırım boylece soru ısaretı kalmaz kafanda.....dogumdan sonra korunmuyomuydun pekı tekrar hamıle olma ıhtımalını dusunuyosun?

yarın kan testi yaptıracam.eşim korunuyodu kondomla.kondomda 2 defa yırtıldı.oda yumurtlama dönemime denk geldi.korkuorum.inş hamile degılımdır.bebişim daha çok küçük

ewt cnm bebıs daha cok kucuk ama herseyın hayırlısı kondomun yırtılması kotu olmus belkıde onu stres yaptın oyuzden hala adet olmadın bellı olmaz hersey gonlunce olur umarım...

Adetinizi nasıl takip ettiniz? Yani nezaman geleceğini. Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doktor 6 ay adet görmezsin dedi. Tarih olarak nereye bakacam:) Nezaman hastalanacağımı nasıl bileceğim?

Adetinizi nasıl takip ettiniz? Yani nezaman geleceğini. Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doktor 6 ay adet görmezsin dedi. Tarih olarak nereye bakacam:) Nezaman hastalanacağımı nasıl bileceğim?

canım bünyeden bünyeye değişio.kimisi doğumdan hemen sonra adet olmaya ba$lıo,kimisi aylarca olmuyo.ben 40ım çıktıktan sonra olmaya ba$ladım.ne zaman hastalanacağını bilemezsin.

canım bünyeden bünyeye değişio.kimisi doğumdan hemen sonra adet olmaya ba$lıo,kimisi aylarca olmuyo.ben 40ım çıktıktan sonra olmaya ba$ladım.ne zaman hastalanacağını bilemezsin.

canım öncelikle Allah bebeğini bağışlasın..
ne güzel doğumdan sonra hemen düzene girmiş adetlerin. benim de 4 aylık bi kızım var. hala adet olmadım. süt verdiğimiz için de hapla korunamıyoruz. eşim korunuyor. süt korur derler ama garantisi yok. bende ara ara test alıp kontrol ediyorum.
evet senin bebeğin daha çok minik ikinci çocuğu düşünmek için ama hakkınızda hayırlısı olsun canım. bunu kafana takıp stres yapma. zaten kan testi yaptıracakmıssın. bende sonucu merak ettim. haberdar edersen sevinirim.

hayırlısı olsun öncelikle onu dileyelim
Allah herkesin rızkını verir
bi de doğum sonrası böyle olurmus
ben 3,5ay oldu doğum yapalı
1 kez kırk sonu adeti oldum daha olmadım
hakkınızda hayırlısı üzülme

canım öncelikle Allah bebeğini bağışlasın..
ne güzel doğumdan sonra hemen düzene girmiş adetlerin. benim de 4 aylık bi kızım var. hala adet olmadım. süt verdiğimiz için de hapla korunamıyoruz. eşim korunuyor. süt korur derler ama garantisi yok. bende ara ara test alıp kontrol ediyorum.
evet senin bebeğin daha çok minik ikinci çocuğu düşünmek için ama hakkınızda hayırlısı olsun canım. bunu kafana takıp stres yapma. zaten kan testi yaptıracakmıssın. bende sonucu merak ettim. haberdar edersen sevinirim.

kanı dün werdim.bugün sonucunu alcaktım.troid sonuçlarımı çıkarmışlar.varmı böyle bişey ya.nasıl sinirlendim.troid sonuçlarıda anormalmiş,bu yüzden adet düzensizliği olur,büyük ihtimalle hamile değil demişler.yarın yine kan verecem.her$eyde bi hayır war demişler.hayırlısı neyse o olsun

mrb arkadaşlar size 2 sorum var doğumdan ne zman sonra regli olunuyor ben doğum yapalı 3 ay oldu korundugumuz halde hala olmadım birde doğum çatlaklarım çok var doğum çatlağı için kesin bitkisel çözümleriniz var mı cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

mrb arkadaşlar size 2 sorum var doğumdan ne zman sonra regli olunuyor ben doğum yapalı 3 ay oldu korundugumuz halde hala olmadım birde doğum çatlaklarım çok var doğum çatlağı için kesin bitkisel çözümleriniz var mı cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

canım doqumdan sonra reql olma ki$iden ki$iye deği$iyor.kimisi hemen olur kimisi aylarca olmaz.bendede doğuum çatlakları çok.hala bi çözüm bulamadım maalesef :(

Back
X