Kızlar davul fırınmı mini fırınmı...

nagsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
115
0
46
İstanbul
a.s:uhm:Kızlar beko mini fırın aldım. Daha henüz kullanmadım. Mini fırınlar güzel pişirmiyor çok yavaş pişiriyor diyorlar. Ne yapsam kararsız kaldım. Davul fırındada herşey olmuyor. Gerçi şimdi dereceliler çıkmış diyorlar ama yinede bilmiyorum. Sizlerin fikirlerinide bir alayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler ama ben mini fırından memnun olan varsa. Öyle söylendiği gibi pişirmesi saatter sürmüyorsa mini fırın istiyorum. Eşyalar mağazada daha eğer işime yaramayacaksa geri bırakırım.

Evet canım ben mini fırın kullandım,gayette memnundum,çok güzel pişiriyordu... Genelde her markası öyle biliyorum ben,davul fırının sorunu çok bence,ben size mini fırını tavsiye ediyorum...yerimseniben

Kişiden dişiye değişiyor demekki. Bende mini fırın kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Davul fırın çok kaba koyucak yer bulamadığım için almadım. Ama annemin evinde hep davul fırında pişirirdim. Oda iyi pişiriyor. Tabi son tercih senin.

Teşekkürler ama ben mini fırından memnun olan varsa. Öyle söylendiği gibi pişirmesi saatter sürmüyorsa mini fırın istiyorum. Eşyalar mağazada daha eğer işime yaramayacaksa geri bırakırım.

tavsiyeleriniz bölümünden mini fırınla ilgilide bilgi alabilirsiniz.
bende mini fırın kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.

Eğer yerin varsa midi fırın tavsiye ederim. Misafirin geldiğinde daha rahat olursun miktar açısından. Ben kaç sene kullandım, hiç problem yaşamadım. Annem de mini fırın kullandı, pişirmeyle ilgili bir sorunu yoktu. Davul fırında ise daha çok problem çıkabiliyor. Ben pek sevmiyorum nedense..

Çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız. Benimde mini fırın tercihim.Ama öyle saatlerce pişirmiyor filan dediler. ıster istemez tereddüt ediyor insan.Ama bana söyleyen kişinin fırını vestel, benimki beko inş. sorun yaşamam. Hepinize tşk. opuyorumnanaktan

canım pişirme açısından davul fırın tabiki iyi ama görsellik bakımından ben tercih etmem ve çok da büyük oluyolar , ben microdalga almayı düşünüyorum

mikrodalga sadece ısıtmak için kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Pişirme açısından nasıl olur bilmem.

Back
X