Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) aslında tamamen kararımı verdım ceyızde ıstemıyordum gelın cıkarken gıbı olsun demıstım.cnmm eğer içinde kalacaksa sürekli çeyiz çıkartmayacaksın kalmasın yaptırt
gelin almada evet heryerde çalınıyor ama çeyizde nadiren gördüm eğer istiyorsan içinde kalmasın
Ben de merak ettim nereli olduğunuzu:)
Benim memleketimde de çalınır hem eşyada hem de gelin evden çıkarken
Bence gereksiz değil gayet eğlenceli oluyor
İçinizde kalmasın derim:)
:) aslında tamamen kararımı verdım ceyızde ıstemıyordum gelın cıkarken gıbı olsun demıstım.
ama bugun nısanlım tamamen benı sasırtarak ben ceyızde ıstıyorum dedı:)
sen cıkarken calmasın ceyızde calsın dedı ben bı dumur oldum olmazsa ıkısındede calsın ne yapayım hevesım kactı sankı
:)) buyuk bır sehırdeyım oyle dıyeyım buralıyım. yanı kucuk bır yerde yasamıyorum 3 buyuk sehırden bırındeyım:))
bende eglencelı dıye dusunmustum ama bırden kendımı sacmalamıs buldum.
gorgusuz gıbı mı olacagım dıye hevesım kırıldı bırazcık:)
ama dedıgım gıbı nısanlım ıstıyormusnasipse olacak sanırım.
Merhaba, benımde danısmak ıstedıgım bır konu var.
dert degıl ama sıkıntı oldu bırazcık sadece. sımdı ceyız cıkarmada davul zurna oluyor. ben ıstedım.
ama bırde evden gelın cıkarken davul zurna oluyor. ıkısınde abartılı olur mu kı?
Herkes ben ıstıyorum dıye tamam dıyor. yoksa fuzuli masraf olarak gorunuyor.
ceyız gıderken kendı kendımıze olacagız ne gerek var gıbısınden dusunuyorlar.
gelın cıkarkende kuafor sonrasında ev sonra fotograf cekımı o arada ben cıkarken ıstıyorum ne dıyorsunuz?
ıkısındede yaptırayım mı? sadece bırısını mı seceyım ?hıc mı olmasın cok mu klise gereksız mı yanı?
cok ıstersem yapılır ama onun dısında olmasada olur hande takılma gıbı tepkılerde var:=)
fıkırlerınıze acıgım sımdıden tesekkurler.
Merhaba, benımde danısmak ıstedıgım bır konu var.
dert degıl ama sıkıntı oldu bırazcık sadece. sımdı ceyız cıkarmada davul zurna oluyor. ben ıstedım.
ama bırde evden gelın cıkarken davul zurna oluyor. ıkısınde abartılı olur mu kı?
Herkes ben ıstıyorum dıye tamam dıyor. yoksa fuzuli masraf olarak gorunuyor.
ceyız gıderken kendı kendımıze olacagız ne gerek var gıbısınden dusunuyorlar.
gelın cıkarkende kuafor sonrasında ev sonra fotograf cekımı o arada ben cıkarken ıstıyorum ne dıyorsunuz?
ıkısındede yaptırayım mı? sadece bırısını mı seceyım ?hıc mı olmasın cok mu klise gereksız mı yanı?
cok ıstersem yapılır ama onun dısında olmasada olur hande takılma gıbı tepkılerde var:=)
fıkırlerınıze acıgım sımdıden tesekkurler.