Kızlar davul zurna calınması? nasıl yapacagım?

davul zurna olayı bana başlı başına gereksiz ve sevimsiz geliyo
gereksiz abartı ve gürültüsüyle etrafa rahatsızlık vermekten başka bi şey değil:19:

bence ceyızde kuaforde ewden cıkarken ıstedıgın yerde caldır bı kere gelın olacaksın ıcınde kalmasın

valla benim çeyiz giderken kayınvalidem sordu istermisin diye, yok dedim.. ama düğünde kendi annem hevesim var bir tane kızım var istiyorum dedi.. bende istiyorum dedim eşime.. eşim sağolsun son dakikaya kadar ayarlamadı.. sonra bi şekilde devreye girdim ve ayarlattım.. düğün günü adamlar geldi 1 saat falan çaldılar gayet güzel oldu :)) herkesin de hoşuna gitti..

çeyiz de değil de düğün günü gelin evden çıkarken davul zurna çalar diye biliyorum en azından çaldıranlar böyle yapıyor

çeyiz giderken davul zurna çalındığını lk defa duydum bende.gelin çıkarken çalındığını biliyodum
içinde uhde kalcaksa çaldır bence

kızlar fıkırlerınız ıcın tesekkur edıyorum:7:
tek tek cevap yazmadım kusura bakmayın:16:
Bugun gene bızım burda 3 tane ceyız gıttı davullarla ama baktım davulla ceyız kamyonu gezıyor sankı olmasa cok takılmam gıbı geldı.
ben cıkarken Allah'ım nasip ederse, caldıracagım o ıcımde kalır cunku:))

cnmm eğer içinde kalacaksa sürekli çeyiz çıkartmayacaksın kalmasın yaptırt
gelin almada evet heryerde çalınıyor ama çeyizde nadiren gördüm eğer istiyorsan içinde kalmasın

Ben de merak ettim nereli olduğunuzu:)
Benim memleketimde de çalınır hem eşyada hem de gelin evden çıkarken
Bence gereksiz değil gayet eğlenceli oluyor:64:
İçinizde kalmasın derim:)

cnmm eğer içinde kalacaksa sürekli çeyiz çıkartmayacaksın kalmasın yaptırt
gelin almada evet heryerde çalınıyor ama çeyizde nadiren gördüm eğer istiyorsan içinde kalmasın
:) aslında tamamen kararımı verdım ceyızde ıstemıyordum gelın cıkarken gıbı olsun demıstım.
ama bugun nısanlım tamamen benı sasırtarak ben ceyızde ıstıyorum dedı:):27:
sen cıkarken calmasın ceyızde calsın dedı ben bı dumur oldum olmazsa ıkısındede calsın ne yapayım hevesım kactı sankı:25:

Ben de merak ettim nereli olduğunuzu:)
Benim memleketimde de çalınır hem eşyada hem de gelin evden çıkarken
Bence gereksiz değil gayet eğlenceli oluyor:64:
İçinizde kalmasın derim:)

:)) buyuk bır sehırdeyım oyle dıyeyım buralıyım. yanı kucuk bır yerde yasamıyorum 3 buyuk sehırden bırındeyım:)):34:
bende eglencelı dıye dusunmustum ama bırden kendımı sacmalamıs buldum.
gorgusuz gıbı mı olacagım dıye hevesım kırıldı bırazcık:)
ama dedıgım gıbı nısanlım ıstıyormus:24: nasipse olacak sanırım.

:) aslında tamamen kararımı verdım ceyızde ıstemıyordum gelın cıkarken gıbı olsun demıstım.
ama bugun nısanlım tamamen benı sasırtarak ben ceyızde ıstıyorum dedı:):27:
sen cıkarken calmasın ceyızde calsın dedı ben bı dumur oldum olmazsa ıkısındede calsın ne yapayım hevesım kactı sankı:25:

:)) buyuk bır sehırdeyım oyle dıyeyım buralıyım. yanı kucuk bır yerde yasamıyorum 3 buyuk sehırden bırındeyım:)):34:
bende eglencelı dıye dusunmustum ama bırden kendımı sacmalamıs buldum.
gorgusuz gıbı mı olacagım dıye hevesım kırıldı bırazcık:)
ama dedıgım gıbı nısanlım ıstıyormus:24: nasipse olacak sanırım.

İzmirse yakınız biz de oraya:)
Neyse memleketin ne önemi var canım takıldım haaa:1:
Hiç de görgüsüzlük değil adet bu sonuçta kime ne, siz gönlünüzden geçtiği gibi yapın herşeyi
Başkalarının ne düşündüğüne bakmayın sonra içinizde kalmasın
Kuzenimin de eşyası davulla gitmişti oynamıştık:64:
Gayet eğlenceli bir gündü videolar falan güzel hatıraları da oldu aynı zamanda:21:

Canım neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.Kurala kaideye uyma :34:

Herkesin görüşü farklı olacaktır burda ben mesela çeyizlerim giderken normal arabaya yükleyeceğiz gidecek hepsi koli halinde sevmiyorum öyle çalgılı çengili törenli çeyiz göndermeyi.Saçma geliyor bana.Kimisi allar pullar kurdela takar falan birşey diyemem zevk meselesi ama benim tarzım değil.
Herşeyim kutulanmış koli halinde.

Bence çeyiz çıkarken davul zurna çok gereksiz.
Ama çok istiyorsan içinde kalmamalı bence, kaç kere evleneceksin ki.

burada en önemlisi senin nasıl istediğin ve herkesin dediği gibi içinde kalma mevzuu. Mesela bende bayram sonrası kısmetse çeyizlerimi götürücem eve onun için davul zurna istemedim ama evden gelinliklerle çıkarken illaki olmalıı buda benim özentim.

Bana göre davul zurna çok gereksiz, hele ki büyük şehirdfe garip oluyor.
Ama illa çalınacaksa gelin çıkarken çalınmalı. Çeyiz giderken davul çalındığını hiç duymamıştım

Merhaba, benımde danısmak ıstedıgım bır konu var.
dert degıl ama sıkıntı oldu bırazcık sadece. sımdı ceyız cıkarmada davul zurna oluyor. ben ıstedım.
ama bırde evden gelın cıkarken davul zurna oluyor. ıkısınde abartılı olur mu kı?

Herkes ben ıstıyorum dıye tamam dıyor. yoksa fuzuli masraf olarak gorunuyor.
ceyız gıderken kendı kendımıze olacagız ne gerek var gıbısınden dusunuyorlar.

gelın cıkarkende kuafor sonrasında ev sonra fotograf cekımı o arada ben cıkarken ıstıyorum ne dıyorsunuz?
ıkısındede yaptırayım mı? sadece bırısını mı seceyım ?hıc mı olmasın cok mu klise gereksız mı yanı?

cok ıstersem yapılır ama onun dısında olmasada olur hande takılma gıbı tepkılerde var:=)
fıkırlerınıze acıgım sımdıden tesekkurler.

çeyiz çıkarken çaldırma bence, hiç gerek yok, adetten ama gereksiz adetlerden:))

Merhaba, benımde danısmak ıstedıgım bır konu var.
dert degıl ama sıkıntı oldu bırazcık sadece. sımdı ceyız cıkarmada davul zurna oluyor. ben ıstedım.
ama bırde evden gelın cıkarken davul zurna oluyor. ıkısınde abartılı olur mu kı?

Herkes ben ıstıyorum dıye tamam dıyor. yoksa fuzuli masraf olarak gorunuyor.
ceyız gıderken kendı kendımıze olacagız ne gerek var gıbısınden dusunuyorlar.

gelın cıkarkende kuafor sonrasında ev sonra fotograf cekımı o arada ben cıkarken ıstıyorum ne dıyorsunuz?
ıkısındede yaptırayım mı? sadece bırısını mı seceyım ?hıc mı olmasın cok mu klise gereksız mı yanı?

cok ıstersem yapılır ama onun dısında olmasada olur hande takılma gıbı tepkılerde var:=)
fıkırlerınıze acıgım sımdıden tesekkurler.

Bizim adetlerimizde çeyiz cıkartılırken davul falan yok hiçte duymadım.
Ama düğün günü davul oluyor. ikisi olursa abartılır bence. hemde fuzuli masraf...

bence evden çıkarken çaldırmalısın çeyiz çıkarken saçma olur...

Back
X