kızlar dayanamadım ve idrar testi yaptım

kadınlar kulubunu açtım yine çok güzel bi haber valla bana acayip moral oluyo bu hamiş haberleri Allah ım benim gibi bebişini bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
kardelenciğim sağlıkla bebişine kavuşmanı diliyorumopuyorumnanaktan:nazar:

tebriklerrrrrrrrrr canım gözünüz aydın idrarda çıktığına göre hamişsin yarında kan testiyle tastiklersin inşş hayırlı olsun canımmmzemuszemusopuyorumnanaktan

hayirli olsun cnm insallah yarin guzel haberle gelirsin
darisi basima insallah
rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat versin

ne güzel haberler bunlar maşallahhhhhh.........
sağlıklı-hayırlı olsun canımmm...
RABBıM kucağına alıp büyütmenide nasip etsin inş.....
ayyyyy valla çok mutlu oluyorum ben bu haberlere YARABBıM SANA HAMD SENALAR OLSUNNN.....

evet arkadaşlar dayanamadım ne yapayayım sabaha kadar rüyamda idrar testleri gördüm sabah 5buçukta uyandım ve test yaptım sonuç ikinci çizgi açık pembe eşime gösterdim oda gördü hani dedim ben rüyamı görüyorum onada onaylattım herhalde ilaçların etkisinden değildir değilmi bugün 8.günüm yarın test yapacağım hem çok şaşkınım hemde korkuyorum yanlış test olur diye,anlayacağınız şaşırmış durumdayım ha bu arada testtide sakladım hatıra diye çünkü ilk defa ikinci çizgi görüyorum

hadiyaa ins canim ins oyledir hamissin ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey::teytey:

8.Gün silik çıktıysa kesin hamilesin canım gözün aydınnnnn.Bir güzel haber daha aldık bugün,darısı bekleyen arkadaşlara........

maşallah canım 8. günde çıktıysa kesin hamilesin gözün aydın bitanem

kızlar hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır herhalde çünkü eşimden sonra sizlerle paylaştım ve bana o kadar moral verdinizki kendimi bebeği doğurmuş kadar mutlu hissediyorum inşallah kan sonucumda çok güzel çıkacak darısı tüm o mutlu anı yaşamak isteyenlerin başına (yarrabbim sen bu mübarek üç aylarda isteyen herkesin kucağını doldur yarabbim):CüvCüv:

herkese iyi akşamlar biraz yoruldum galiba gidip dinlenmek vakti herkese mutlu huzurlu bir akşam geçirmesi dileğiyle yarın saat 12 veya 1de size sonucu söylerim kendinize çok ama çok iyi bakın mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Hayırlı olsun Kardelen benide teşvik ediyorsunuz idrar testi yapmaya bak ona göre kaydirigubbakcemile3

Back
X