- Konu Sahibi jasmindgrsy
Bu durum normal değil annesi büyü yapmış olabilir mi acaba benim dayıma da bir kadın büyü yapmıştı yuvasını yıkmıştı deliler gibi sevdiği onsuz yaşayamam dediği eşini bırakmıştı kadın domuz yağları mı dersin sabuna iğneler batırmalar mı dersin işyerine çekmecelere bi yerlere evinin kapısının önüne paspasa bişeler sürmeler muskalar falan hep yengem bulmuş onları hocaya falan gitmişlerdi ama boşandı yengemden gitti o kadınla yaşadı anneside ayırmak için yaptırır mı acaba ya bu kadar çılgınca seviyormuş kocan seni nasıl değişir bir insan :S
buyu var dedıler, bırıne sordurduk , mezar buyusu dedıler:))) tobe tobe:)) onun ısı rast gıtmez dedıler, sen kurtul dedı hoca, asırı ınatcı dedı, basa cıkamassın dedı, bozmadı bıle buyuyu, mavı gozlu bı kadın var dedı yuhhh dedım, onun sozunu dınlıyo, o ne derse yapıo dedı, hayır gelmez dedı, senın sesını bıle duymak ıstemıyo dedı, zaten kayınvalıdem son o gıderken sen gorurun bundan sonra karışmak nasıl oluyo demıstı, :)) aman sımdı buyu yapan hep yapar, onlarlamı ugrasıcam ben, ALlah herseyın hayırlısını kendınden korkan kımseyı versın, ben bozcam o yapcak, bnun da adı evlılık olcak, alsın oğlunu da :))) bırlkte ole yasasınlar:)) delı ogluyla kendı gecınıp gıtsın, buyuden korkmayıp yaptıran ınsandan ben korkarm, benı de bozarlar amannn aman :)))