kızlar dediğinize geldim attığım mesajları delil olarak kullanmış

evet evet bıkeresınde annesı aradı, senı sılerım dedı, benı aramıosun dedı dıye, sokakta 1 saat agladı, annem bana hakkını helal etmıycek yardım et dıo, dedım sen safmısın, ole bısı olurmu dedım ya, anne dayanabılrımı dedım, ole bı bagları var,, aman olsun da annesı o onun, kımseye kızamıorum herkes haklı, herkesı hayat bı noktaya getırmıs, anne oğul cok cıle cekmışler, normaldır baglı olmaları da benmde basıma gelesı varmıs bu olayın:))) allahım daha buyuk dert vermesın, saplık versın, hersey yenıden kurulur, cafe acıorum ya sımdı onun hevesı var bende, :)) kendi gucumu bu donemde benı uzen herkese gosterıcem. bakalım el mı yaman bey mı yaman, hayalımde mahkemeye arabamla full şık ayakta dımdık gıtmek:)))
ucuz kurtulmusun bazı ınsanlar cocuklarını basksıyla paylasmak ıstemez hep yanımda olsun ıster. super ısınıde kuruyorsun senı guzel seyler beklıyo ınş. ısınde de basarılı olursun ne mutlu sana tabıkı oylesı ınsanın yanında ezılmıcen dık durcaksın zaten konusmandan bellı guclu oldugun bununda ustesınden gelırsın sen emınım

ucuz kurtulmusun bazı ınsanlar cocuklarını basksıyla paylasmak ıstemez hep yanımda olsun ıster. super ısınıde kuruyorsun senı guzel seyler beklıyo ınş. ısınde de basarılı olursun ne mutlu sana tabıkı oylesı ınsanın yanında ezılmıcen dık durcaksın zaten konusmandan bellı guclu oldugun bununda ustesınden gelırsın sen emınım

dua edın yeter bana da ısım gucum ıcın, bende sımdı sızın ıcın edicem.. huzurlu mutlu yuvanız olsun, bırden hersey duzelsın dıye

Boşa dememişler insanları aranız iyiyken değil, kavgada tanırsınız diye..

Çok sevdiğiniz insan bu kadar çirkinleşebilir, basitleşebilir evet.. Yazık..
Başka ne denilebilir ki?
Sen de çirkinleşebilirsin bu durumda..
Ben olsam boşanma sebeplerime güzel bir madde eklerim..
Cinsel tatminsizlik diye..
Rezil olsun ohhh:ssz:

ben artık erkek milletine güvenmiyorum birtek babam melek:16: gerisi boş :19:
sana üzülme diyemem acını anlıyorum ama böyle bir erkek için cidden değmez :50:
çok takmamaya niye böyle oldu diye düşünmemeye çalış bundan sonra çok mutlu olacağım diye düşün
bu zor günleri kolay ve hızlı bir şekilde atlatırsın inşallah canım:31:

ben artık erkek milletine güvenmiyorum birtek babam melek:16: gerisi boş :19:
sana üzülme diyemem acını anlıyorum ama böyle bir erkek için cidden değmez :50:
çok takmamaya niye böyle oldu diye düşünmemeye çalış bundan sonra çok mutlu olacağım diye düşün
bu zor günleri kolay ve hızlı bir şekilde atlatırsın inşallah canım:31:

butun guvenınızı altust edıolar , evet bırdaha yıne guvenıcem, cunku herkes kotu ve yalancı olamaz ya, dunyada ıyı ınsanlarda vardır yanı umarım yanı sanırsam belkı ınşallah :))))))

canım büyük geçmiş olsun biraz önce eski konuna cevap verdim kocan evi ilk terkettiği zaman açtığın konuya...sonra i baktım boşanıyormuşsun...o olaydan sonramı boşanmaya karar verdiniz anasının evine gittikten sonramı merak ettim...

yememiş içmemiş benım ona sevgı dolu attıgım neden bole oldu , madem ıstemıyordun anlaşmalı boşansaydık bari mesajlarını avukatına göstermiş , avukatı da suan onları kullanıyor. anlaşmalı boşanmayı ben takep etmişim, magdur durumda degılmısım gıbı, saldırılarının ardı arkası kesilmiyo, ben buna takılmıyorum da en cok neye yakılıyorum bılıyomusunz ? ben sımdı baska bı ınsanaa nasıl guvenıcem, em sevdıgım bunları yaparsa? her erkek mi böledir, ben nıye bu kadar safca yaklaştım?

Bu insandan tamamen kurtulunca şükret.... Adam gibi adam derler ya.. kalmamış artık.. şaka gibi her şey :53: :53: :ssz: Nasıl bu kadar çirkinleşebiliyorlar anlamak mümkün değil.. :19: :47:

Başkasına nasıl güvenirim derdini bırakıp önce kendi hayatını kur canım..yeni hayatında tek başına dik durmayı başar zamanla bütün acıların diner..Zaman en güzel ilaçtır.. Sakın acılarından kurtulmak için başka birine sığınma...

Hayatta ne olursa olsun her şeyin hayırlısını dilemek lazım.... :ssz:

bu devirde gerçek sevgi yok, pardon sadece anneninki gerçek sevgidir , babanın bile evladını çok sevdiğini düşünmüyorum, ne de olsa o da bir erkek değil mi,
senin attığın mesajlar çok sorun değil canım, eğer dişli bir avukatın varsa inan bana bunu evirir çeviri o malum şahıstan söke söke herşeyini alır. Biliyorsun bende bu sürecin içindeyim, boşandığım şahıs bana ortalama 45 mesaj göndermiş ama hemen hemen hepsinde hakaret var hem bana hem aileme, öyle bişey çok rahat kullanılır ama seninki
yumuşak ve olumlu mesajlar , bundan bişey çıkacağını sanmam, keza duruşmada evt önce anlaşalım demiştim ama bana hakaret etti, hiçbir şeyini vermem dedi, bende çekişmeliye döndüm dersin olur biter, bence duruşmaya da git, durum netleşene kdr girmen iyi olur. Dert etme bunları.Sakin ol.

Kimseye de güvenme boşver. Allah yeter.

canım eşin seni aldatmıştı evi terketmişti filan demi konuyu tam hatırlamıyorum ama sanada tekrar hatırlattığım için özür dilerim.. o zamanda sööledim eşinin ayakları da aklıda beş değil 25karış havada ama bigün çok pis değecek yere şimdi hiç beklemediğin tavırları takınacaktır sende ona göre hareket et boşver eskiden bildiğin sevdiğin adam yok artık karşında..onun sana yaşattığı hayreti sen de ona yaşatabilirsin sen her zamanki gibi durursan karşısında o durumun ciddiyetini hatta şimdi olduğu gibi durumu hiç bi zaman anlamıcak..senin elinde olan bişi yok mu şuan eski konunda telde mesajlarını filan saklayım diyodun ama duruyo mu onun faceinden yada senin telinde bişiler

canım eşin seni aldatmıştı evi terketmişti filan demi konuyu tam hatırlamıyorum ama sanada tekrar hatırlattığım için özür dilerim.. o zamanda sööledim eşinin ayakları da aklıda beş değil 25karış havada ama bigün çok pis değecek yere şimdi hiç beklemediğin tavırları takınacaktır sende ona göre hareket et boşver eskiden bildiğin sevdiğin adam yok artık karşında..onun sana yaşattığı hayreti sen de ona yaşatabilirsin sen her zamanki gibi durursan karşısında o durumun ciddiyetini hatta şimdi olduğu gibi durumu hiç bi zaman anlamıcak..senin elinde olan bişi yok mu şuan eski konunda telde mesajlarını filan saklayım diyodun ama duruyo mu onun faceinden yada senin telinde bişiler

aldatmadı cnm anasına gıttı dırek sonrada dava acmış, neyse bukadar derdı, dırek gözden cıkarmış, ya benı sevmemış baksana, ınanılacak gb degıl, kımseye guvenmem ben

aldatmadı cnm anasına gıttı dırek sonrada dava acmış, neyse bukadar derdı, dırek gözden cıkarmış, ya benı sevmemış baksana, ınanılacak gb degıl, kımseye guvenmem ben

hımm..ya bu erkek milleti niye anasını görünce çocuk karısının yanında koca adam oluverirki zaten :31:
neyse canım üzülme birbirlerinin turşularını kurarlar artık..
o değilde bu devirde bayanlar kurt erkekler de süt kuzusu gibi olmuş o ne ööle anne evine gitmeler filan çok komik oluyolar haberleri yok :1: