• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar değerlerim nasıl sizce

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
meraba can yoldaşlarım benim kan değerlerim 12.gün 125 14.gün 227 16.gün yani bugün 471 sizce nasıl ikiye katlaması gerekiyodu değilmi değerlerin :CüvCüv::nazar:

Tebrik ederim

değerlerın geyt guzel cnm 227 den 471 çıkmış iki katını bıle geçmiş nıye sıkıntı yapıyorsun bence keyfını cıkarmalısın tam ıkı katı olmasada yakın olması yeterlı oluyor dr oyle soyluyorlar cnmmm

Allahım kucağına almanıda nasıp etsın ınsallah

çok güzel canim.masallah diyelim.hayirlisiyle kucaginada al arkadasim.

canım değerlerin çok güzel inş.. herşey yolunda gitsin sağlıkla bebeğini kucağına al canım inşş. bizlerde darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşşşşşş.kaydirigubbakcemile5

teşekkür ediyorum can dostlarım çok saolun verdiğiniz bilgiler için benim doktorum birde ankarada herzaman aramakta istemiyorum zırt pırt şimdi işi falan olur diye o yüzden bende burdaki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum hepinize çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

canım 12.gün 100 üzereinde olması saglıklı gebelik oluyor zaten seninki çok iyi,degeri düşük olup saglıklı bebek sahibi olanlarda var hiç kafana takma allahın izni ile bişey olmaz

canım 12.gün 100 üzereinde olması saglıklı gebelik oluyor zaten seninki çok iyi,degeri düşük olup saglıklı bebek sahibi olanlarda var hiç kafana takma allahın izni ile bişey olmaz

saol canım benim ya gerçekten herşeyimi paylaşabiliyorum burada sizin gibi can dostları sayesinde yaradanım razı olsun çok saolunopuyorumnanaktan

meraba can yoldaşlarım benim kan değerlerim 12.gün 125 14.gün 227 16.gün yani bugün 471 sizce nasıl ikiye katlaması gerekiyodu değilmi değerlerin :CüvCüv::nazar:

Değerin çok güzel canım,hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirirsin innnşşşşş:Saruboceq:

canım allah sağsalim kucağına almayıda nasip eder inşallah maşallah değerlerinde gayet güzel yükselmiş hiç kafana takma

canım allah sağsalim kucağına almayıda nasip eder inşallah maşallah değerlerinde gayet güzel yükselmiş hiç kafana takma

saolasın canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:nazar:opuyorumnanaktan

Zeyra için rahat olsun bak ne güzel katlanıyor değer kaydirigubbakcemile5

Back
X