Doğuma Hazırlık kızlar deneğiniz olmaya hazırım --cinsiyet belirleme--

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
Tabi herşeyi Allah bilir. Hakkımız da hayırlısı neyse o olsun diyerek konuya gireyim. Forum da herkes birbirine soruyor ya da anket yapıyor, bir de böyle deneyelim bakalım ne olacak sonuç. Allah uzun ömür versin 1 tane kızımız var, aslında 2.sinin de kız olması benim için fark etmiyor ama insan 2sinden de olsun istiyor daha doğrusu eşim ara da sıra da 2.si de erkek olsa iyi olurmu ki falan diyor. Neyse burada ki bazı arkadaşların da merakı geçsin diyerek buraya böyle bir konu açayım dedim.

Bu arada rus takvimine göre eşimi kan yenilenmesi 20.10. 2010 dan sonra oluyor. Yani ancak o tarihten sonra hamile kalmam gerekiyor. Siz de verdiğim tarihlere göre hesap edin neler yapmam gerektiğine birlikte karar verelim. KABUL MÜ ARKADAŞLAR?

Çin takvimi, rus takvimi, beslenme diyeti, ph değeri 7 den yüksek besinlerle beslenme vs. vs. işte.

eşimin dt--20.10.1974
benim dt--17.o4.1977
kızım dt--19.04.2007
son regl tr --19.08.2006

nisancım çin takvimine göre senin oğlun olması gerekiyordu şu anda.tarihlere göre öyle.
yani sende tutmamış o yöntem

nisancım çin takvimine göre senin oğlun olması gerekiyordu şu anda.tarihlere göre öyle.
yani sende tutmamış o yöntem

ben aslında temmuz da hamile kaldım, çünkü tayin dönemiydi, eşim temmuz 15 de tayinimizin çıktığı yere gitmişti biz de yanına 2 ay sonra falan gittik. zaten eşya hazırlama falan derken sık ilişki de olmadı. ama hem temmuz da hem de ağustosta regl oldum o yüzden de hamile olduğumu 2 aylık olduğunda falan öğrendim.

bende de tutmadı bu yontem cın takvımıde tuttmadııı rus takvımıde:)heryerde kız cıktı ama oglumnm olucakmıs:)

Back
X