Kızlar dert degıl ama bı sorum var...

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
82
123
41
arkadaslar kizmayin sadece acil cvp almak istedigim icn yazdim yoksa sizleri mesgul etmek istemem yardim ederseniz sevinirim.kizlar banyom cok kücük camasir makinam zor sigdi üstüne bide kurutmayi korsam cok daraltir oyüzden sizlere sorum su; yarin kurutma makinasi almayi düsünüyorum benim bi odam var kalabalik odasi orda pencere falan yok.sizce o odaya makinaya koysam bi rahatsizlik verirmiki ha bide balkonum cok büyük ama kapali degil,fazla yagmur falan almiyor yinede bi kösesine koysam makinaya bisey olurmuki soguklarda.malum soguk bi ülkedeyim.neyse sizce bu iki yerden hangisine koymayilim.cevap verenlere simdiden tesekür ederim kizlar

canim o odada buzlugum süpürgem yorgan dolabim onun gibi seyler var iste.kiler diyek.

Bence de kilere koyabilirsin yer varsa şayet.

ay kizlar vallahi harikasiniz ya biseyi merak ediyorum;bu makina su falan birakiyormu camsir yikamamikinasi gibi biyere hortum falan baglaniyormu?yani kilerde bu imkan yokda.

ay kizlar vallahi harikasiniz ya biseyi merak ediyorum;bu makina su falan birakiyormu camsir yikamamikinasi gibi biyere hortum falan baglaniyormu?yani kilerde bu imkan yokda.

Evet hortum bağlanması gerek makinaya su nereye gidecekse de hortumun bi ucuda orda olmalı

Evet hortum bağlanması gerek makinaya su nereye gidecekse de hortumun bi ucuda orda olmalı

kurutma makinasindada hortum baglaniyor yani.hmm simdi olmaz sanirim hortum baglancak biyer yokki.acaba hortumu olmayan kurutma yokmmuki.

kurutma makinasindada hortum baglaniyor yani.hmm simdi olmaz sanirim hortum baglancak biyer yokki.acaba hortumu olmayan kurutma yokmmuki.

Ben bağlanıyor diye biliyorum ama tabi daha iyi bilen birine sor
ve ona göre al ya da alma bence canım..

Ben bağlanıyor diye biliyorum ama tabi daha iyi bilen birine sor
ve ona göre al ya da alma bence canım..

tüm gece bunu arastirdim zaten en son buraya yazdim neyapabilirim diye.kizlar bir bilen varsa söyleyin.insallah bi alternatif bulurum yaaa.

Küçük ebatlarda kurutma makineleri var,onlardan alsan.
Çamaşır makinesinin üstüne koysan olmaz mı ki?
Yani kullanmadığım için ağırlığını tam bilemiyorum,taşır mı ki?
Ama balkona koyma fikri çok mantıklı gelmedi.
En kötü ihtimal o kalabalık odası dediğin yere koyarsın.

Kurutma makinesini henüz almamışsınız, onun yerine ikisi bir arada olanlardan alsanız?
Hem yıkama hem kurutma görevi görenlerden?
Böyle bir derdiniz de kalmamış olur..

Hoş fiyatları nasıl bilemiyorum ama çok farklı değildir sanıyorum.

kimse tavsiye etmiyor cnaim onu cabuk bozuluyormus.arstiriyorum kizlar hala kararsizim bu arad minik oglusm uyandi onun yanina gitmeliyim.herkese teseküürler.

Yarın gelecek servise makinanı bu şekilde monte ettir.Çok kişi bu şekilde kullanıyor kurutma makinasını yerden tasarruf için.

Yarın gelecek servise makinanı bu şekilde monte ettir.Çok kişi bu şekilde kullanıyor kurutma makinasını yerden tasarruf için.

Evet söylediğim şey buydu.
Hatta kurutma makinesini bunların daha küçük ebatlı olanlarından almalı.
Yarısı kadar falan boyları sanırım.

Kurutma makinasının hortumu var ama monte ettirmek zorunda değilsiniz. Alttaki hazneye doluyor su. Benim de banyom küçük ayrı bir yere koydum.
Çalıştırdığınız zaman odanın kapısını acik tutun, kapatmayın. Zaten üzerinde ona benzer bir uyarı oluyor.

cevaplariniz icin sagolun arkadaslar.kizlar ban yom o kadar küccükki makinam zor sigdi hemen yaninda küvet var.kurutmayida üstüne korsam nefes alincak yer bile olmaz.kücük odaya koymak zorundayim insallah hortum olayi dedginiz gibi sorun olmaz.yardimlariniz icin sagolun kizlar

Kiler odası en güzeli. Hortuma gidere falan gerek yok. Alacağınız modeli bilmiyorum ama artık kurutma makinalarının altında bir hazne var, su ve toz oraya birikiyor. Her kurutmadan sonra değiştiriyorsunuz. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…