Kızlar dert değil ve son konum taşlamayın

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Watsap grubunuz var mı? Sohbet muhabbet ettiğiniz varsa alır mısınız benide :))

Watsap grubunuz var mı? Sohbet muhabbet ettiğiniz varsa alır mısınız benide :))

Şimdi bdvde açılmaması gereken bu konu için 2 tane site kuralı ekleyelim.
Kadınlar Kulübü Kullanım Sözleşmesindeki büyük puntolarla sözleşmenin ilk satırlarında şöyle bir yazı yer alır:
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Bu demektir ki bu tip gruplar için site de hiçbir şekilde davet yazıları olamaz, grup kurmaya teşvik mesajları yazılamaz.

Diğer kuralsa Bir Derdim Var bölümünde yer alan kuralların 5. maddesi:

Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.

Bu kurala ilave olarak yine kullanım sözleşmesinden birkaç kural daha ekleyelim ki kurallar iyice perçinlensin:
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…