- 17 Temmuz 2024
- 27
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi 777Mucizelergeliyor
Ablacım siz neden eşimden yürüyorsunuz konuya ? Benim sorunum eşimle değil eşim tek çalışıyor hemde 2 işi var ..devletten de çalıştığı için Zaten para alamıyoruz yeterli göründüğü için. Benim sorunum ailemle demiştim .. ailem hakkında haklı olabilirsiniz fakat eşim konuya dahil değil ,dil konusu büyük Kaos bana yaratmıyor büyük sorun yaşatan şey ailemin herşeye benim koşturmam gerektırdığını düşünmeleri yaptığım ve harcadığım emeğin karşılığını alamamam. Ben tek evlatları değilim biyerden sonra bana artık tek başıma ağır geliyor ne yazık ki. Nafile dediysem içinden gelmiyor kendisi de aileden sorunlar yaşıyor yani şimdi eşimden konuya yürüdüğünüz için bunu söylemek zorunda hissettim kendimi.Ne demek nafile, yan gelip yatmayı, sosyal hizmetlerden para alıp beleş yaşamayı mı düşünüyor? Evlenmeden önce konuşmadınız mı plan program yapmadınız mı? Siz çalışmıyorsunuz eşiniz çalışmayı bırak dil bile öğrenmek istemiyor ve bu adamı koca diye tutuyorsunuz yanınızda. Az derdiniz varmış gibi bir de kocayla uğraşın. Vardiyalı fabrika işçisi anneniz mi veriyor harçlığını?
Kusura bakmayın da niye şikayet ettiğinizi anlamadım. İşe giden kadın doktora da gidebilir. Siz olmasaydınız tedavisiz doktorsuz mu kalacaktı? Almanya'da doğup büyüyen biri evlenebilmek için koşa koşa Türkiye'ye gelince başına gelenlere ben pek üzülmüyorum. Çocukmuş gibi kocaman insanları doktora hastaneye götürüyorsunuz. Dil öğrenmek istemeyen adam eşini evini de önemsemez, tek hedefi 3 sene katlanıp kalıcı oturum almak dikkat edin de düşmeyin o tufaya. Çocuk falan yapıp ekmeğine yağ sürmeyin, bir kaç sene gözlemleyin.
Sorun ailem 2 oğluna hiç dert yanmaması yada bana bu konuda yardımcı ol gelemesen bile lütfen şurayı ara konuyu Hall et diyememesi. Artık annem ya erkeklik egemenliği yapıyor yada nazı geçmiyor onlara.. benim sorunum bu ama siz çok öfkelendiniz ben eşimle mutluyum sorunum yok evliliğimde ..